blueboy je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 3:01 pm
Veteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 2:59 pm
Pa dajte ba ljudi malo realnosti. Kada to nismo, ni mi ni oni bili zadovoljni bobom u derbiju? Imali smo nekoliko situacija kada su oni fakat bili pred raspadom, pa ih nismo dobili, ili bi zijanili, ili bi eventualno bio x. Danas Štila povrijeđen, Hodža rovit, Krpa van forme totalno, Ara nema snage za 5 minuta ozbiljne utakmice. Šta smo ali ono realno mogli očekivati? Boba je ovdje "ko kuća". Ne ulazim u Edisove trenerske (ne)kvalitete, ali nemojmo pretjerivati.
Gubili smo derbije i za titulu (sjetimo se 1-0 poslije Krupe) pa nije ovoliki hajp prema treneru (tada Slavku) bio. Ne kontam te salve uvreda, na skoro svim forumima prema Edisu. I nije on sam sebe doveo ovdje, ako smo fakat toliko protiv njega, i ako treba da ide, zna se adresa.
Ti bi uvijek bio zadovoljan bodom u derbiju uz ovakvu igru?
Meni je kod derbija prvo i osnovno ne zijaniti, a posebno u situacijama kada oni potroše milion na igrače u prelaznom roku, a mi "aminamo" da nas poreska ne "pomnoži sa nulom"
Mislim ponašmo se kao da imamo vrhunskog trenera, vrhunske igrače, izbalansiranu ekipu, jaku konkurenciju na svim pozicijama, pa ono odigrali loše i razočarani. Meni je 10x gore odigrati onako protiv Igmana, a dnašnja utakmica niti prva niti poslednja ovakva u derbijma. Pa sjetimo se da je godinama bilo 0-0 ili 1-1 uz istu ovakvu izvedbu, pa nismo dramili, abili smo u mnogo boljim uslovima i okolnostima, i imali smo trenera u koga smo se nekada kleli....
Spustimo se na zemlju malo. Nema to veze sa Edisom, mi nismo nikako realni, to je poenta sva.