Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2023 2:56 pm

Tryg je napisao/la:
sri mar 08, 2023 2:55 pm
Mi smo osteceni danas za penal nad Santosom i to cist penal. Ovo nije namjerno htio vidjeti **** ga otac boljakovski!

I osteceni smo za drugi zuti karton za debila dzafica sto bi prelomilo utakmicu u nasu korist.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma šta bi prelomilo, ne bi gol dali da su oni s petoricom igrali.

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 08, 2023 2:56 pm

Tekma je bila katastrofalna.

Edis ocito kao i forumasi, smatra da smo slabiji od Sarajeva pa isao na X.
A eto neka smo vidjeli i to strasno Sarajevo. Tog Vrancica i te milione sto su se potrosili.

Nisam zadovoljan sa ovakvim pristupom. Ja smatram da smo ih mogli dobiti. OK, Stila povrijedjen ocito, falila je ta desetka, ali ja bih ranije ubacio Aru i pokusao bih sa 2 napadaca.
Na kraju, dobro je i da ne izgubis ako vec ne mozes dobiti.

Armin pokazao klasu za sve veznjake na terenu. Vidi se njegovo prisustvo.

Ostalo ne vrijedi komentarisati.

FUJ

igla
Kontakt:

sri mar 08, 2023 2:58 pm

Ne znam jeste čuli Edisa na kraju kad se prodera "Mekaaaaa" i prozva ga na reakciju, i ovaj faulira čovjeka na centaršut u 94. minuti.

To imbecil radi svih 90 minuta, konstantno upravlja igračima ko na džojstiku, ko da su pioniri.

Kakav nas levat vodi, bod je ko 3 ovdje.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri mar 08, 2023 2:59 pm

Ma sta vam je, nije do Edisa hehehehehehe, treba ga branit, slager slagerski

Majkel
Kontakt:

Treneri debili

Veteran1965
Kontakt:

Pa dajte ba ljudi malo realnosti. Kada to nismo, ni mi ni oni bili zadovoljni bobom u derbiju? Imali smo nekoliko situacija kada su oni fakat bili pred raspadom, pa ih nismo dobili, ili bi zijanili, ili bi eventualno bio x. Danas Štila povrijeđen, Hodža rovit, Krpa van forme totalno, Ara nema snage za 5 minuta ozbiljne utakmice. Šta smo ali ono realno mogli očekivati? Boba je ovdje "ko kuća". Ne ulazim u Edisove trenerske (ne)kvalitete, ali nemojmo pretjerivati.
Gubili smo derbije i za titulu (sjetimo se 1-0 poslije Krupe) pa nije ovoliki hajp prema treneru (tada Slavku) bio. Ne kontam te salve uvreda, na skoro svim forumima prema Edisu. I nije on sam sebe doveo ovdje, ako smo fakat toliko protiv njega, i ako treba da ide, zna se adresa.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Jacksparrow
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:00 pm

Slabiji smo od Sarajeva za Mulalic Edisa, a jaci od njih za Mirzu Varesanovica.
FCŽ

blueboy
Kontakt:

Ovo treba oduzeti po bod i jednima i drugima.

fcz
Kontakt:

Nelos rezultat na kraju, kad se sve uzme u obzir. Igra losa ali rezultat podnosljiv.

Da cimpanza ima nesto u glavi osim zice koja mu drzi dva klempava uha, najvjerovatnije bi i pobijedili.

Uvodjenje Stilica u 92. nije za samar vec za mawashi geri.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kvalitet
Kontakt:

Fuj, sve u vezi s ovom utakmicom je odvratno, bolje ništa ne komentarisati
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:01 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Pa dajte ba ljudi malo realnosti. Kada to nismo, ni mi ni oni bili zadovoljni bobom u derbiju? Imali smo nekoliko situacija kada su oni fakat bili pred raspadom, pa ih nismo dobili, ili bi zijanili, ili bi eventualno bio x. Danas Štila povrijeđen, Hodža rovit, Krpa van forme totalno, Ara nema snage za 5 minuta ozbiljne utakmice. Šta smo ali ono realno mogli očekivati? Boba je ovdje "ko kuća". Ne ulazim u Edisove trenerske (ne)kvalitete, ali nemojmo pretjerivati.
Gubili smo derbije i za titulu (sjetimo se 1-0 poslije Krupe) pa nije ovoliki hajp prema treneru (tada Slavku) bio. Ne kontam te salve uvreda, na skoro svim forumima prema Edisu. I nije on sam sebe doveo ovdje, ako smo fakat toliko protiv njega, i ako treba da ide, zna se adresa.
Ti bi uvijek bio zadovoljan bodom u derbiju uz ovakvu igru?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:06 pm

Ublehas jos nije dao ostavku?

ono.na
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:07 pm

Evo ga jos nahvali sudije.

Dajte sliku momenta kad golman drzi loptu u krilu iza gol crte.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

blueboy
Kontakt:

Najjača je izjava mog druga: Igrači Želje su taman plaćeni za ovoliko koliko su prikazali, ali šta plaća Sarajevo bokte???

MiroslavKruzik

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Kakav kriminal od sudjenja. Jos se zale ove bordo fute nesto.
Evo Mulalić pohvali javno sudijsku 4-orku...

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:08 pm

Tryg je napisao/la:
Mi smo osteceni danas za penal nad Santosom i to cist penal. Ovo nije namjerno htio vidjeti **** ga otac boljakovski!

I osteceni smo za drugi zuti karton za debila dzafica sto bi prelomilo utakmicu u nasu korist.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo realnosti nije na odmet. Penal nije bio, nikakvog kontakta. Crveni za Dzafica je moglo biti, ali isto tako 10 minuta prije toga Began uleti covjeku dzonom u koljeno i prodje sa zutim.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Veteran1965
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:09 pm

blueboy je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:01 pm
Veteran1965 je napisao/la:
Ti bi uvijek bio zadovoljan bodom u derbiju uz ovakvu igru?
Meni je kod derbija prvo i osnovno ne zijaniti, a posebno u situacijama kada oni potroše milion na igrače u prelaznom roku, a mi "aminamo" da nas poreska ne "pomnoži sa nulom"
Mislim ponašmo se kao da imamo vrhunskog trenera, vrhunske igrače, izbalansiranu ekipu, jaku konkurenciju na svim pozicijama, pa ono odigrali loše i razočarani. Meni je 10x gore odigrati onako protiv Igmana, a dnašnja utakmica niti prva niti poslednja ovakva u derbijma. Pa sjetimo se da je godinama bilo 0-0 ili 1-1 uz istu ovakvu izvedbu, pa nismo dramili, abili smo u mnogo boljim uslovima i okolnostima, i imali smo trenera u koga smo se nekada kleli....
Spustimo se na zemlju malo. Nema to veze sa Edisom, mi nismo nikako realni, to je poenta sva.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

MiroslavKruzik

sri mar 08, 2023 3:09 pm

Penal nad Santosom, drugi žuti Džafiću, čist gol kada je golman iz gola vadio loptu...

I onda dođe Mulalić pohvali sudije, jer očito je zadovoljan bodom.

igla
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:11 pm

Nemam ja problem što smo danas ovako izgledali protiv Sarajeva, ali imam što ćemo isto/gore izgledati protiv Sloge 12.03.2023.

Mi se možemo nadati da zadržimo 4. mjesto i da Zrinjaki uzme i kup ako mi ne možemo.

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

sri mar 08, 2023 3:14 pm

Go nije bio to je sigurno, al penal je cist bio, tacno se vidi kad mu je stao na nogu. A crveni kad je udarac laktom nema tu rasprave. To je minimalno zuti karton u bilo kojem slucaju.

I na kraju dodje ova budala i pohvali sudjenje. To mi je sve reklo a i nama svima.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri mar 08, 2023 3:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Okolele i 35 gostiju.

Prijava