Porediti igrace od 20 i 36 godina i nije bas razumno, pritom taj decko ima ako se ne varam oko 30ak odigranih utakmica u seniorskoj selekciji i trebao bi predstavljati jedan od projekata kluba.
Samo neka pljuju.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Imal sta dobro da se dogodilo, samo pljuvacka neka radi.
Spominjao se na forumu maksimovic, danas gledam leotar sa onim sudjenjem, ne moze do tri boda. Sve je to u pet deka.
Dva najbolja igraca nam nisu u rosteru. Bicemo jaci. Idemo dalje.
Ma kao i kod pitara, ko će jaču foru reći, ko će koga više uvrijediti.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Spominjao se na forumu maksimovic, danas gledam leotar sa onim sudjenjem, ne moze do tri boda. Sve je to u pet deka.
To je to.SamoNapad je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:00 pmSamo okomitosti vise u igri, daj krilima loptu u prostor nemora se lopta primiti na liniji. Ima danasnja utakmica stvari koje se mogu analizirati
Primjer . 1 Kpric kad uđe u sredinu po loptu otvori se prostor da krila uđu okomito prema golu (mislim da je tako i penal bio)
Amoah mislim da vise voli takve situacije.
Primjer 2. Ako odbrana stoji Visoko bukvalno možes loptu gurnu između stopera i beka to smo imali protivi Igmana kad je Amoah krenu na golmana.
Samo te stvari treba trenirat duže da se razvije šablon.
Ja rekao šta mislim da je dobro. Tri boda, bez kartona i bez povreda. Šta si ti vidio kao dobro u ovoj utakmici?svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Uzasno i ja sam to primjetio, kontao sam bice invazija, dosao jedan kombi.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:27 pmKo je odredio onolike tampon zone zbog 30 gostujucih navijaca.
Sta da se je danas trazila karta vise, nas klub bi bio na gubitku 10-15 000 KM.
Hoce li se napokon napraviti KAVEZA sa 650 mjesta.
Ulaganjem u kavez, ne izbijamo sebi novac zbog tampon zona
Da. Slazem se. Napisao sam i ja. Pobjeda poslije pet godina kuci protiv slobode je super. Ljudi nam nisu sansu stvorili, osim onog blokiranog suta Ace na kraju utakmice. Belaj je sto nismo ni miblueboy je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:18 pmJa rekao šta mislim da je dobro. Tri boda, bez kartona i bez povreda. Šta si ti vidio kao dobro u ovoj utakmici?svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Ma ima. Zamisli kako bi forum izgledao da smo kiksali.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:15 pmMa kao i kod pitara, ko će jaču foru reći, ko će koga više uvrijediti.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Ali ima dobrih fora, realno.
Da se na gadja sudija. I treba da bude dok se ne nauce ljudi malo kulturi. Bolje to nego da zatvaraju tribinu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:40 pmHoce mi neko objasniti kojeg ce nam k.... One mreze na sjeveru i istoku, toliko me iritiraju, jedini smo stadion sa njima , jesu li nam obavezne , ne kontam??? Al je onaj Hodzic99 sifra , svi se na poluvremenu zagrijavaju on po svlacionici, nema lik snage za 15 minuta realno. Losa utakmica do bola , valjda se mislima vec na derbiju.
Pa brate dragi kroz one rupe moze proleti sta hocesvraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:47 pmDa se na gadja sudija. I treba da bude dok se ne nauce ljudi malo kulturi. Bolje to nego da zatvaraju tribinu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:40 pmHoce mi neko objasniti kojeg ce nam k.... One mreze na sjeveru i istoku, toliko me iritiraju, jedini smo stadion sa njima , jesu li nam obavezne , ne kontam??? Al je onaj Hodzic99 sifra , svi se na poluvremenu zagrijavaju on po svlacionici, nema lik snage za 15 minuta realno. Losa utakmica do bola , valjda se mislima vec na derbiju.
Ma eto, poslije Igmana je bilo hiljadu postova.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:39 pmMa ima. Zamisli kako bi forum izgledao da smo kiksali.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:15 pmMa kao i kod pitara, ko će jaču foru reći, ko će koga više uvrijediti.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:26 pmDobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Sta mislis za derbi. Ko je favorit?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:54 pmMa eto, poslije Igmana je bilo hiljadu postova.svraka je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:39 pmMa ima. Zamisli kako bi forum izgledao da smo kiksali.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:15 pm
Ma kao i kod pitara, ko će jaču foru reći, ko će koga više uvrijediti.
Danas tanko.![]()
Ovo meni najviše živce vadi, non stop se to provlači. Daj da mi drugog uzdignemo, a svoje obavezno popljujemo, ponizimo. Zrinjski s drugoligašem iz igre skoro ništa ne napravi, sve golove dali iz prekida. Odmah ide priča da su s pola snage uzeli, ovo ono, rutinski, jes' al u qrcu. A mi kad iz prekida pobjedimo, uz to stvaramo šanse i većinom kontrolišemo utakmicu, drvlje i kamenje po svima, od Edisa do igrača. Niko ne valja, nema igre, tjeraj sve. Ja se nekad stvarno zapitam s kim ti ljudi porede Želju, sa Bayernom, Barsom, PSG-om?!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 5:53 pmDobra pobjeda.
Nije bilo sadržaja nekog, obično su takve tekme sa Slobodom. Nismo se mnogo istrošili, a dobili smo. Da je Zrinjski ovako dobio, bilo bi, rutinski s 50%.
Slobodi dali loptu i dobro se branili. Nije Sloboda imala šansi.
Aco i Coca dobri. Jašarević solidan, Galić mi je najlošiji od ovih u odbrani.
Santos nezgodan, mada nije mu odgovarao teren.
Drljo više bio na zemlji nego na nogama.
Ara maksimalno Ledžero, ne sviđa mi se ovakav stav na terenu, ali dobro.
Ostali ništa specijalno za reći.
Eh sada derbi, koji će gledati vjerovatno rekordno malo ljudi.
Štila, Armin se vraćaju vjerovatno.
Ekstra je ovo ispalo.
To zaboravi, nema njemu povratka, kamo li u prvobitno stanje. Daj Bože da se ikako osposobi za normalnu igru. Vegetacija još nije krenula, sunca nema još, i u narednom periodu će biti hladno, kiša, snijeg, minusi. Teško će se on oporavit, tek sljedeći mjesec možda možemo očekivati da bude u iole prihvatljivom stanju.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 6:04 pme sad imaju barem dvije sedmice da vrate teren u prvobitno dobro stanje, na stranu pobjeda protiv uvijek neugodne slobode, teren se mora popraviti! mene su oci zaboljele dok sam gledao na televiziji.