Evo Gico uslikao dokument Beganu; izgleda ipak samo novcana.
U vecini slucajeva nemamo nista. Da ima zavrsnicu davno bi on otisao iz ove lige. I kao takav najbolji igrac uz Stilica u ekipi.blueboy je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 1:18 pmAko mu ta povratna lopta ne završi gdje treba, a često ne završi, mi od tog probijanja nemamo ništa. Mnogo konkretniji on mora biti s obzirom na predispozicije koje ima.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:56 pmTo je igrac, koji za do sad pokazano, pravi razliku u nasoj ligi. Probije stranu po 7 8 puta po utakmici i vecinu igra na povratnu. Rijetko kad se odluci na udarac. U ozbiljnijim ligama takva probijanja su 80% gol. Zato i igra u nasoj jbg..
Ma očekivao sam ovo iskreno. Čim se vidjelo da sudi Gigović, moglo se pretpostaviti.. Zaklaše Igman, dva crvena im dade, penal ovima svirnu. Bešagić 10-15 minuta na terenu, lik mu nabra dva žuta i posla ga u svlačionicu. Ne da Igmanu da igra, non stop sječe igru. Identičan kriterij kao Borcu kad sudi, svaki kontakt je faul, za pogrešan pogled ide žuti karton itd.. Ne treba se čuditi da bude i nadoknada 5-6 minuta ako bude 1-1, pa dok Leotar ne zabije.
Trebao je Vego ga opalit, svakako se oprostio od fudbala.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 2:53 pmMa ja se divim ovim igračima majke mi, kako ovo trpe. Pa spucaj ga šakom majku mu ružnu lopovsku. Ovo je nevjerovatno..
Jedino Koske da ga negdje čepira, ako će se opraštati na kraju sezoneLeon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 2:56 pmTrebao je Vego ga opalit, svakako se oprostio od fudbala.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 2:53 pmMa ja se divim ovim igračima majke mi, kako ovo trpe. Pa spucaj ga šakom majku mu ružnu lopovsku. Ovo je nevjerovatno..![]()
S obje noge kramponima, da ne potrči nikad više u životu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 2:56 pmTrebao je Vego ga opalit, svakako se oprostio od fudbala.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 2:53 pmMa ja se divim ovim igračima majke mi, kako ovo trpe. Pa spucaj ga šakom majku mu ružnu lopovsku. Ovo je nevjerovatno..![]()