Ja mislim da će se ovo svesti ne neke uslovne kazne, "ako ne ispune ovo, ako ne ispune ono..."cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:35 amZnaci moze i vremenski 10 godina ako se ne kvalifikuju
Ja mislim da će se ovo svesti ne neke uslovne kazne, "ako ne ispune ovo, ako ne ispune ono..."cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:35 amZnaci moze i vremenski 10 godina ako se ne kvalifikuju
Ne.moze jer je navedeno da im kazana tece od sezone 2024/2025cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 9:35 amZnaci moze i vremenski 10 godina ako se ne kvalifikuju
Nemoj tako,sad kada te pocnu prozivati i kaciti ovaj post po FB,nadrljo siTheBlue je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:10 pmDanas Sloboda mora pasti.
Boga mi ako ne dobijemo, Edis ce biti u nezavidnoj poziciji.
Ono sto me najvise brine je to, sto su igraci poceli "javno pricati" o njegovoj neorganizovanosti i kako nema ideju...
Iskreno to nisam ocekivao iako je svima nama ocigledno, ali sam mislio da ce oni imati zastitnicki odnos, ali ocisto da sam se i tu prekalkulisao... ali i ovo u neku ruku ima smisla, jer se lomi preko njihovi ledja...
Prica se odavnoTheBlue je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:10 pmDanas Sloboda mora pasti.
Boga mi ako ne dobijemo, Edis ce biti u nezavidnoj poziciji.
Ono sto me najvise brine je to, sto su igraci poceli "javno pricati" o njegovoj neorganizovanosti i kako nema ideju...
Iskreno to nisam ocekivao iako je svima nama ocigledno, ali sam mislio da ce oni imati zastitnicki odnos, ali ocisto da sam se i tu prekalkulisao... ali i ovo u neku ruku ima smisla, jer se lomi preko njihovi ledja...
Slazem se.
Tako kad napišeš, laik bi zaključio da je Santos dao 12 i asistirao za još osam golova. A realnost su dva gola i jedna asistencija. Bitan je igrač zbog brzine, žutih kartona na njemu, ali konkretan učinak jako tanak.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:32 pmSlazem se.
Dobijamo danas na individualni kvalitet Santosa. Kao i vecinu utakmica.
To je igrac, koji za do sad pokazano, pravi razliku u nasoj ligi. Probije stranu po 7 8 puta po utakmici i vecinu igra na povratnu. Rijetko kad se odluci na udarac. U ozbiljnijim ligama takva probijanja su 80% gol. Zato i igra u nasoj jbg..blueboy je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:41 pmTako kad napišeš, laik bi zaključio da je Santos dao 12 i asistirao za još osam golova. A realnost su dva gola i jedna asistencija. Bitan je igrač zbog brzine, žutih kartona na njemu, ali konkretan učinak jako tanak.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:32 pmSlazem se.
Ako mu ta povratna lopta ne završi gdje treba, a često ne završi, mi od tog probijanja nemamo ništa. Mnogo konkretniji on mora biti s obzirom na predispozicije koje ima.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:56 pmTo je igrac, koji za do sad pokazano, pravi razliku u nasoj ligi. Probije stranu po 7 8 puta po utakmici i vecinu igra na povratnu. Rijetko kad se odluci na udarac. U ozbiljnijim ligama takva probijanja su 80% gol. Zato i igra u nasoj jbg..blueboy je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:41 pmTako kad napišeš, laik bi zaključio da je Santos dao 12 i asistirao za još osam golova. A realnost su dva gola i jedna asistencija. Bitan je igrač zbog brzine, žutih kartona na njemu, ali konkretan učinak jako tanak.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 12:32 pm
Slazem se.