Jaganjac ? Potpisao za Bešiktaš ili neki drugi klub ?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet mar 03, 2023 10:50 pmHamza potpisao profesionalni ugovor.
Bravo malisa, samo naprijed!
Ne slažem se za fizičku spremu.Vidjelo se jesenas.Behlula dobro radi
Slažem se s tim.
Sitnica, al haj... Ne znam je li protokoralrno proslo sve kako to ide sta ugl cuo sam...
Znas li od koje do koje godine je proveo u Zelji on?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet mar 03, 2023 11:55 pmSitnica, al haj... Ne znam je li protokoralrno proslo sve kako to ide sta ugl cuo sam...
Eh, ako je tako, onda super. Nek mu je sa srećom, da prekuca Tursku ligu i završi u Realu aBd.
Izgleda da jeste, ali da sačekamo opširnije informacije, da ne bude neka uslovna kazna. Ako su ih fakat izbacili, onda nas treba ugasiti ako sad ne izađemo u Evropu.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:34 amPonesite danas plisane igracke, pokazimo humanost i veliko bosansko srce.
Sto se tice utakmice ocekujem patnju, al fakat patnju. Slobodi gori pod nogama, mi smo totalno van forme tako da zaista ocekujem jednu tesku utakmicu jer Sloboda nema sta izgubiti.
Moze li neko vise skrenuti paznju Edisu da on ne zagrijava igrace. Ima dva pomocnika i kondicioni, muka mi bude kada vidim njega da zagrijava igrace.
P.S. Je li ovo kraj za Borac vidim UEFA ih suspendovala iz evropskih takmicenja?