Sad vec imamo 3 nova igrača (Ara, Krpic, Drljo) svi su dali već gol, sto pokazuje neki veći potencijal. Mislim da imamo veci problem defanzivno nego ofanzivno u drugom dijelu sezone. Htjeli prihvatiti ili ne mi imamo vrhunski napad za ovu ligu. Ne vrijedi alibi za trenera u tom pogledu.blueboy je napisao/la: ↑čet mar 02, 2023 5:37 pmOd 22 zvanične utakmice ove sezone dva puta smo dobili i dva puta izgubili sa dva gola razlike. Na temelju čega takav optimizam?SamoNapad je napisao/la: ↑čet mar 02, 2023 10:46 amDijelim isto mišljenje da samo moze bolje, realno bez neke igre smo opet opasni i to pokazuje koliko potencijala ima ekipa. Druga stvar koja može pomoci je to da bi nas neke ekipe mogle i potcijeniti. Vec bi se to moglo vidjeti protiv Slobode, dva razlike za nas i jedna tekma sa puno šansi i golova.milanribar je napisao/la: ↑čet mar 02, 2023 10:33 amPa kako smo igrali dosad mislim da samo možemo bolje od ovoga. Krpić još traži pravu formu, Hodžiću fali duela i pravih utakmica još je u strahu od povrede, nemamo Hodžića na sredini što se osjeti nevjerovatno, Štilić je po ovakvim terenima teško upotrebljiv, štoperi nisu dobro otvorili sezonu kao ni Bender. Nešto pozitivno je da smo dobili Drlju koji je odličan, Amoah je na još jednom većem nivou a i otkrili smo da je Dženis korisniji kad ne igra u napadu...
A ne može ni Mulalić ne znati koliko naša ofanzivna linija može nešto izmisliti. Nije to neka nauka imaš igrače svih karakteristika (šut izvana, prodornost, brzina, kreacija i nadati se da se digne realizacija).