Nabroj mi kvalitete molim te jer ja ih ne znamStuart2 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 8:23 pmIma jos da se igra tek je jedna utakmica odigrana u polusezoni. Smanjite malo sa kuknjavom. Trener se mijenja u na kraju polusezone a ne na pocetku. Svi znamo Sabljine kvalitete a i nedostatke. Nista novo nismo otkrili u subotu. Treba nam jedinstvo, pozitiva i sto vise navijaca na tribinama.
Fićo je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 9:22 pmMislim da jedan trener ima obećanje da će baš on biti taj koji će preuzeti ekipu ako trenutni šef dobije otkaz. To je samo moje mišljenje.
Na tržištu nema nekih opcija, jedino Bašić možda, ali i to samo zbog ambicija jer je željan uspjeha. Ostalo je u pet deka.
Edis nikad nije radio dobar posao. Ni u prvom mandatu nije zasluzio sansu a ubrzo je to svojim neznanjem potvrdio. Drugu sansu pogotovo nije zasluzio a kad mu je vec data onda je otkaz trebao dobiti najkasnije nakon predstavljanja.
Jesi ozbiljan?
Po imenima imaju jaci.TheBlue je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 10:00 pmJesi ozbiljan?
Nemoj molim te da sad pored imena i igrace jednog po jednog...
Ljudi si potrosili MILION na pojacanja...
Ova uprava ne moze sama sebi dati otkaz a ne Edisu.Sky1 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 10:08 pmNema Edis šta povlačiti Upravu za sobom, valjda si oni ti koji se pitaju, a ne Edis. Ja imam osjećaj da on uopšte ne radi analizu protivnika i da mi protiv svih izađemo sa istom taktikom. Poredaj svih 11 po pozicijama i udri, izbij, nabij, hajdee...hjjooj
Jest brate, svjetlucao isto ovako. Lopta šištala po njemu.vinston.cercil je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 9:32 pmJa se ne sjecam da li je ovako dobro izgledao nas teren nakon sto je postavljen novi travnjak ?
Ti čuo prije za Oliveiru, Kyeremeha, Baltu, Martinovića, onog Gruzijca.TheBlue je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 10:00 pmJesi ozbiljan?
Nemoj molim te da sad pored imena i igrace jednog po jednog...
Ljudi si potrosili MILION na pojacanja...