hahaha moram te blokiratiLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=GkVb92Ll89g[/video]
daLARS1921 je napisao/la:Jesi ovo ti elektrotehnicar iz buca potoka?
Da nisi propali rtv?delinjo je napisao/la:daLARS1921 je napisao/la:Jesi ovo ti elektrotehnicar iz buca potoka?
hahaha nisam brate smijer iznad toga tehnicar marketinga i telekomunikacija...jesi i ti gore isao ?LARS1921 je napisao/la:Da nisi propali rtv?delinjo je napisao/la:daLARS1921 je napisao/la:Jesi ovo ti elektrotehnicar iz buca potoka?
gledat cu al nisam igrao nistasofronije je napisao/la:@LARS1921 jel i ti cekas Lebrona
ni ja al navijam za kinga iako sam pesimista po pitanju mecaLARS1921 je napisao/la:gledat cu al nisam igrao nistasofronije je napisao/la:@LARS1921 jel i ti cekas Lebrona
Plava Porodica je napisao/la:Zbog njih sam vazdan poslije posla prespavao, da bih sad mogo gledati..a valja na poso ujutro
2800+ trofeja rekordAsharaK je napisao/la:Igral ko clash royale
Trebas mi poredat deck, ja sam novibrile je napisao/la:2800+ trofeja rekordAsharaK je napisao/la:Igral ko clash royale
Pogrijesio si u startu sto si instalirao, igrica navlakusa prava.AsharaK je napisao/la:Trebas mi poredat deck, ja sam novibrile je napisao/la:2800+ trofeja rekordAsharaK je napisao/la:Igral ko clash royale
Balkan Warriorsbrile je napisao/la:Pogrijesio si u startu sto si instalirao, igrica navlakusa prava.AsharaK je napisao/la:Trebas mi poredat deck, ja sam novibrile je napisao/la:
2800+ trofeja rekord
Kako ti se zove klan ?
daj kako da skinem menadjer i instaliram...Leon mi je slao nedavno ali mi nije moglo cccPlava Porodica je napisao/la:Ma samo menadžer.
Druga sezona u Želji,ispao u play offu LP,izborio grupnu fazu EL.
5milionai650hiljada eurića