Senad1921 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:59 pm
blueboy je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:33 pm
Senad1921 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:24 pm
Pa ne znam bas da je to bas tako. Amar (iako ga ne gotivim) je prema svima bio takav, nije bilo izuzetaka. Joldic kad je bio ponajbolji igrac lige je bio ismijavan. Iza Amara i Husrefa su i neke titule, razlika je velika. A u ovom timu ima puno vise igraca koji zasluzuju ismijavanje i da se trenira strogoca, koliko hoces alkoholicara i ljudi koji konzumiraju cigarete a ne mogu 60 min da trce...
Znam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.
Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Dokaz da ga je ismijavao?
To je obicna laz koju si plasirao na forum, kao sto si plasirao u vakat da ti je Hiros rodjak i da prelazi u FKS. Jedna u nizu tvojih lazi koje ovdje plasiras, a niko ne reaguje mislim imas pravo na to.
Edis nema i nikad nije imao takav odnos sa igracima. Ima dosta raje koja je u OP bila kod njega, popricajte malo, do sad u razgovorima sa igracima nikad niko nije nesto lose rekao za njega, samo vas sveznalica kojima je udario na nekog na koga se ne smije udariti pa sad mora da jede vasa govna godinama. On mozda nema vokabular kao neki akademski treneri sto su godinama jahali ovaj klub, nema taj beogradski, zagrebacki, slovenski "smek".
Nije dosao da klub zavije u crno sa "svojim" kartotekama, igracima. Ne zna praviti prezentacije, pisati emailove, nije za pohvalu ali je trener za sve one koji su u klubu bili izuzetak Adzem i pokojni Odovic.
Koliko znam rekao je Mekicu nakon sastanaka sa Dudicem, Kosoric je klupiran, Stilic mu je najbolji igrac u ekipi zajedno sa Santosom proveli su mozda i najvise minuta na terenu mislim da je i njima sa tim rekao sta misli o njima.
To sto Santos ne zeli da produzi nije njegova krivica, krivica ide onima koji pregovaraju sa Santosom, a tu Edis zvanicno ulogu nema.
Godinama imamo taj problem jednog igraca koji nece da produzi i koji ne postuje klub redoslijedom ili se desi neki skandal: Djelmic, Hervas, Krizman, Stevanovic, Gotal, Stanic, Zakaric, Ubiparip, Blagojevic, Jovanovic, Ramovic..
Nije to problem od jucer..