Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 13, 2023 6:48 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon feb 13, 2023 5:16 pm
Šta mislite hoćemo li u Kupu početi sa Krpićem ili Hodzicem, ili će obojica biti na klupi, s obzirom na cinjenicu da nisu prosli pripreme?

Haračić, pa onda zamjena Krpić ili ako ne bude povoljan rezultat onda i Hodzic uz Krpića.
Beganović logično.

ubaceni element
Kontakt:

pon feb 13, 2023 7:05 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 3:41 pm
Ma meni je iskreno nigdje veze ta priča za Santosa, kao fol on bi ostao, al mu menadžer pravi probleme, ne dozvoljava ili šta već. Njemu ako se ostaje, ostat će. Ne može mu menadžer zabraniti da potpiše ugovor. Ako je njemu dobro ovdje, i ostaje mu se, menadžer može ušima mahati. A uostalom kolika god bila ta navodna ponuda koju je dobio, ako ostane, ona samo može biti veća.
Pa ima on ugovor i sa menadzerom u kojem pise sta moze i sta ne moze. Menadzeri su maheri a ne neki humanitarci, oni na pocetku krijere uloze svoje pare u anonimuse da bi se kasnije pitali gdje, sta i kako.

BC1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 7:27 pm

Santos ne zeli da produzi ugovor, nemaju veze njegovi zastupnici sa ovom situacijom. Losi odnosi sa trenerom su razlog, bila je i svadja prije odlaska u Konjic... Ovo je bio njegov stav i prije par mjeseci a i sad, Edis je pretjero i to je to .
Krivina Jug

blueboy
Kontakt:

pon feb 13, 2023 7:29 pm

Sky1 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 7:01 am
blueboy je napisao/la:
pon feb 13, 2023 6:31 am
Mulalic Edis je napisao/la:
ned feb 12, 2023 11:33 pm
Evo konkretne akcije od kluba za clanske. Nadam se ocekivanom odzivu. Postanes clan kluba za samo 10 maraka, to je smijesno. Zato, u napad.
Uz 170 hiljada i Generalnog sponzora kluba, te 5,6 hiljada clanova dolazimo do 300 hiljada sa tekmom protiv Leotara.
Ovi sto spominju/li cuke, pomoziba i ismijavaju ovih 300 milja u decembru i januaru nek nam nadju generalnog sponzora od 200 hiljada, pa da svi odahnemo. A ima puno "Zeljovaca" sa jakim firmama, a ne daju cunjeve i lopte, da ne pricam o nekoj cifri ozbiljnijoj. Manijaci su Zeljo !!!
Pa ko hoće realno gledati, mi smo imali 5-6 hiljada stvarnih članova i prošle godine, jer je jedan čovjek učlanjivao još po 1-2 člana porodice ili prijatelja, pa smo došli do cifre 12-13 hiljada. I sad ćemo doći do tih 5-6 hiljada stvarnih članova, ljudi više nemaju love da učlanjuju članove porodice i prijatelje jer su izmuženi raznim akcijama na koje su davali pare, a standard u državi je takav da se ljudi moraju okrenuti malo i svojoj porodici a ne samo Želji.
Stoji ovo što se ekonomske situacije tiče u porodicama, međutim ne bih se ja složio da je to jedina prepreka. Svih ovih 12 hiljada koje smo imali su stvarni članovi, nikakvi imaginarni, realan domet je 20 hiljada članova. Ljude jednostavno moraš tjerati da se učlane, samo kontinuirano tokom cijele godine ih treba podsjećati da se učlane, evo ovo je odličan potez sad za Leotar. Ja bih sada postavio neki cilj do Leotara 5 hiljada i tako dalje. Krenut će ovo ja sam siguran.
Jesu stvarni članovi ali nije 12k ljudi dalo po 20 KM i učlanilo se nego je to uradilo 5-6k ljudi koji su davali više para i učlanjivali druge, i sad je logično da to ne mogu ljudi opet finansijski podnijeti jer su isti ti ljudi učestvovali i u ovoj akciji prije članskih.

blueboy
Kontakt:

pon feb 13, 2023 9:06 pm

Senad1921 je napisao/la:
Santos ne zeli da produzi ugovor, nemaju veze njegovi zastupnici sa ovom situacijom. Losi odnosi sa trenerom su razlog, bila je i svadja prije odlaska u Konjic... Ovo je bio njegov stav i prije par mjeseci a i sad, Edis je pretjero i to je to .
Toga je uvijek bilo i uvijek će biti. Ne mogu ni igrači biti primadone. Šta se sve jedan Željko Obradović nagovori zvjezdicama na time outu, a oni slušaju bez pogovora. Naravno nije Mulalić Obradović, ali kako su i u našoj ligi Musemić (psovkama) ili Amar (verbalno, filozofskim ponižavanjem) ubijali igrače, ovo je sve mila majka.

505 VITEŠKA
Kontakt:
Status: Online

pon feb 13, 2023 9:24 pm

Jel ko upoznat sa ovom situacijom oko Ovcine sa drugog foruma da treba imati do kraja sutrasnjeg dana aktivne slobodne papire da se moze registrovati?

BC1921
Kontakt:

blueboy je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
Toga je uvijek bilo i uvijek će biti. Ne mogu ni igrači biti primadone. Šta se sve jedan Željko Obradović nagovori zvjezdicama na time outu, a oni slušaju bez pogovora. Naravno nije Mulalić Obradović, ali kako su i u našoj ligi Musemić (psovkama) ili Amar (verbalno, filozofskim ponižavanjem) ubijali igrače, ovo je sve mila majka.

Pa ne znam bas da je to bas tako. Amar (iako ga ne gotivim) je prema svima bio takav, nije bilo izuzetaka. Joldic kad je bio ponajbolji igrac lige je bio ismijavan. Iza Amara i Husrefa su i neke titule, razlika je velika. A u ovom timu ima puno vise igraca koji zasluzuju ismijavanje i da se trenira strogoca, koliko hoces alkoholicara i ljudi koji konzumiraju cigarete a ne mogu 60 min da trce...
Krivina Jug

blueboy
Kontakt:

pon feb 13, 2023 9:33 pm

Senad1921 je napisao/la:
blueboy je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:

Pa ne znam bas da je to bas tako. Amar (iako ga ne gotivim) je prema svima bio takav, nije bilo izuzetaka. Joldic kad je bio ponajbolji igrac lige je bio ismijavan. Iza Amara i Husrefa su i neke titule, razlika je velika. A u ovom timu ima puno vise igraca koji zasluzuju ismijavanje i da se trenira strogoca, koliko hoces alkoholicara i ljudi koji konzumiraju cigarete a ne mogu 60 min da trce...
Znam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2023 9:44 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
Jel ko upoznat sa ovom situacijom oko Ovcine sa drugog foruma da treba imati do kraja sutrasnjeg dana aktivne slobodne papire da se moze registrovati?
Odlukom Komiteta za hitnost Fudbalskog saveza BiH zimski prelazni rok bit će otvoren do 24. februara ove godine. U prvoj ligi FBiH i Prvoj ligi RS registracioni period traje od šestog februara do trećeg marta.

BC1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 9:59 pm

blueboy je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
blueboy je napisao/la:

Znam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.

Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Krivina Jug

ponosannavas
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:05 pm

Edis je trenutno najsalbija karika u nasem klubu. Iskrnwo i realno. Nije vazno jel tacno to oko Santosa ne vezem se oko toga jer nije potvrdjwna prica ali alusam mu komentarw na tekmi to je uzas. Amar je imao stila kad zajebaje igrace. Poklopi te. Usutis. A ovi Edisovi komwntari su malo je rec glupi plus kad ih onizgovara ispadaju morbidni i uvrjedljivi.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:13 pm

Puna podrska Edisu Mulalicu. Manijak pravi zna kako stojr stvari. Svi na Leotar !!!
https://youtu.be/Z1Wgg5Pip-Q
Grande Miske 💪

Blueee1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:27 pm

Joj da se mogao Zolotić premunat' nekako, to bi bilo ludilo 😂

storm_raider
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:40 pm

Blueee1921 je napisao/la:
Nema sanse...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Blueee1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:53 pm

storm_raider je napisao/la:
pon feb 13, 2023 10:40 pm
Blueee1921 je napisao/la:
Nema sanse...
Ma znam, zato sam smajlija stavio, nije lud

Z_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 11:05 pm

Senad1921 je napisao/la:
:rofl1:

volimtezeljo

pon feb 13, 2023 11:29 pm

Senad1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:59 pm
blueboy je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:

Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Dokaz da ga je ismijavao?
To je obicna laz koju si plasirao na forum, kao sto si plasirao u vakat da ti je Hiros rodjak i da prelazi u FKS. Jedna u nizu tvojih lazi koje ovdje plasiras, a niko ne reaguje mislim imas pravo na to.
Edis nema i nikad nije imao takav odnos sa igracima. Ima dosta raje koja je u OP bila kod njega, popricajte malo, do sad u razgovorima sa igracima nikad niko nije nesto lose rekao za njega, samo vas sveznalica kojima je udario na nekog na koga se ne smije udariti pa sad mora da jede vasa govna godinama. On mozda nema vokabular kao neki akademski treneri sto su godinama jahali ovaj klub, nema taj beogradski, zagrebacki, slovenski "smek".
Nije dosao da klub zavije u crno sa "svojim" kartotekama, igracima. Ne zna praviti prezentacije, pisati emailove, nije za pohvalu ali je trener za sve one koji su u klubu bili izuzetak Adzem i pokojni Odovic.
Koliko znam rekao je Mekicu nakon sastanaka sa Dudicem, Kosoric je klupiran, Stilic mu je najbolji igrac u ekipi zajedno sa Santosom proveli su mozda i najvise minuta na terenu mislim da je i njima sa tim rekao sta misli o njima.
To sto Santos ne zeli da produzi nije njegova krivica, krivica ide onima koji pregovaraju sa Santosom, a tu Edis zvanicno ulogu nema.
Godinama imamo taj problem jednog igraca koji nece da produzi i koji ne postuje klub redoslijedom ili se desi neki skandal: Djelmic, Hervas, Krizman, Stevanovic, Gotal, Stanic, Zakaric, Ubiparip, Blagojevic, Jovanovic, Ramovic..
Nije to problem od jucer..

volimtezeljo

pon feb 13, 2023 11:37 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon feb 13, 2023 10:05 pm
Edis je trenutno najsalbija karika u nasem klubu. Iskrnwo i realno. Nije vazno jel tacno to oko Santosa ne vezem se oko toga jer nije potvrdjwna prica ali alusam mu komentarw na tekmi to je uzas. Amar je imao stila kad zajebaje igrace. Poklopi te. Usutis. A ovi Edisovi komwntari su malo je rec glupi plus kad ih onizgovara ispadaju morbidni i uvrjedljivi.
Prije pola godine si ga zvao glupim jer je ostavio Gasala, a pustio Hrelju.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon feb 13, 2023 11:40 pm

Edis licno bgm hahaha 🤣
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

storm_raider
Kontakt:

pon feb 13, 2023 11:55 pm

Ma bice Zelje i poslije Santosa, nemojte se za vratove odmah.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, billybih, Bing [Bot], Diverzant, Gagi tm 87, Refa1921 i 52 gosta.

Prijava