100% jovic kaudio marin popovic bice opasni pravoooo, zato ja mislim da ce miske uzet tri igraca stila buba, mozda kostic pa cak subic hahahaaDr. Kostic je napisao/la:Sigurno su nam oni i jedini pravi konkurenti.
Onda ću se nadati grupnoj fazi lige evrope ako sve to budeKazanova je napisao/la:100% jovic kaudio marin popovic bice opasni pravoooo, zato ja mislim da ce miske uzet tri igraca stila buba, mozda kostic pa cak subic hahahaaDr. Kostic je napisao/la:Sigurno su nam oni i jedini pravi konkurenti.
Koji je igrač u pitanju?Kazanova je napisao/la:U fazi smo pregovoraDr. Kostic je napisao/la:Jel ovo zatišje pred buru?
Nadam se trojica za koju znam ja jer fkt zrinja s peharom jovicem kaudiem i mariinom popovicem bice preopasni po nas mozda glavni konkDr. Kostic je napisao/la:Koji je igrač u pitanju?Kazanova je napisao/la:U fazi smo pregovoraDr. Kostic je napisao/la:Jel ovo zatišje pred buru?
Do kad bi trebali zvanično nešto objavit?Kazanova je napisao/la:Nadam se trojica za koju znam ja jer fkt zrinja s peharom jovicem kaudiem i mariinom popovicem bice preopasni po nas mozda glavni konkDr. Kostic je napisao/la:Koji je igrač u pitanju?Kazanova je napisao/la: U fazi smo pregovora
nece da me ubijeeMinjore je napisao/la:Dam joj puskuuu u rukuu
vidio sam brate,a sta da ti kazem vidjelo se bgm na turnirima koje je igrao ove godine da ga muce ledja i koljena da se teze krece,garantujem da je zdrav da bi osvojio wimbledon,mozda je i bolje ovako nek odmori i spremi se za sljedecu sezonu nego da se isforsira ove sezone pa da bude prinudjen zavrsiti karijeru,on ce igrati najmanje jos 3 godineEisenbahner1921 je napisao/la:delinjo jesi živ?
http://www.klix.ba/sport/tenis/svicarac ... /160726106