plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 6:34 pm
volimtezeljo je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 6:21 pm
Grbavica je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 6:13 pm
Opet je ovaj mali visak ako dodje i Ara.
Na kraju krajeva svakako je posudba, bolje onda te minute koje bi ona eventualno dobio preusmjeriti na Krizevca.
Ako je imalo pametan ovo mu je zivotna prilika da uci od Krpica i Hodzica.
Vidjecemo sta ce se izdesavati do kraja prelaznog roka.
Krizevca su koristili na krilu valjda. Ocekujem Beganovica na 10ci , a ova trojica napad i opet nekako puno izgleda. Dobro bi nam dosao Ovcina, ako se sa njim pregovara i mozda neki bolji golman i vezni bolji od Mekica ako ne onda maksimalno izgurat Becu.
Ako bi Santos i Hodzic produzili, a treba im dati to sto traze. Uz afirmaciju Drlje, Bece, neke minute Efendicu, Pasicu, Kobasevicu, razmisljanjem da Karic dobije sansu iducu sezonu i aBd uz izlazak u Evropu, Zeljo bi mogao na zelenu granu. U izlogu Santos, Hodzic, Amoah, Beca, Drina, Drljo, mozda i Ara ako se dozove..
A kako pored svih dzenisu mjesto napravi svih ti
Po treninzima, po nekoj do sad karijeri. I kod nas je licio na igraca dok je igrao iza Bajica, mislim da je i u Slobodi bio iz naoadaca pa je licio na igraca. Sav njegov pristup utakmici meni ne lici na spic igraca. Ni Armin Hodzic nije bio nesto na napadacu, zato jer je zaxnji vezni. U sustini meni licno kao igrac mrzak i osim gola protiv Ferenca nije nista uradio, a Zeljovac je 100%.
Trenutno imamo samo Stilu na 10ci i Becu(nekad igrao), tako da je logicno da ce ovog vratit da se ne trazi novi igrac, a i igrao je sad zadnju pripremnu na desetci. A i dosta raje je pisalo da je to skroz drugi igrac na 10ci. Daj Boze da Isca angazujemo, ali necemo.