Ostaviti ih obojicu Igmanu kao zahvalnicu za gostoprimstvoLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 3:59 pmHaračiću se zahvaliti, a Dženka koristiti svagdje po malo, osim na špicu.
U ugovoru staviti da mora makar jedan igrati čitav meč protiv nas a jedan 45 minuta i zagarantovani bodovi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 4:04 pmOstaviti ih obojicu Igmanu kao zahvalnicu za gostoprimstvoLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 3:59 pmHaračiću se zahvaliti, a Dženka koristiti svagdje po malo, osim na špicu.
Uh ja zaboravio, odmah Drlju ubacit
Drljo ne moze igrat jer je igrao za Zrinjski u kupucipiripi je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 4:13 pmUh ja zaboravio, odmah Drlju ubacit
Po prici ima u ugovoru koliko neko treba ponuditi da bi ga pustili, neko je ponudio ,mi odbili i sad se medanjeri ljute
Na kraju sezone zahvalit se kosoricu i dovesti zukanovicaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 4:17 pmJa se ne bih tako lahko odricao usluga Haračića, imam osjećaj da bi i on uz manji pritisak i minutažu pokazao duplo više nego sada.
Kad pogledam kako smo napokon doveli kvalitetna krila i napadače, sad mi je tek žao što Zukanovića nismo potpisali. Ipak, ostaje nada za ljetni prelazni rok da će nas pojačati za Europu aBd.
Ma jest sto je najgore, Ara nije bas dobar u zadnje vrijeme.
Pa nije valjda da nas fura.. pa umalo nisam zaplakao od srece.cikazubo je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 5:13 pmMa jest sto je najgore, Ara nije bas dobar u zadnje vrijeme.
Kad se Amir prodavao Amar je bio u klubu.Bio je član skupstinestorm_raider je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 3:56 pmOva stavka nije uopste zakonski moguca. Ma i ja kazem, hvala svima koji su nam na bilo koji nacin donijeli pare, a da nisu Zelju bilo kako ostetili.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 3:55 pmAko je ugovor bio vazeci i na snazi. Hag ga ne bi mogao zabraniti, mada sumnjam da je i ova stavka moguca osim na papiru...storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 3:52 pm
Ne stavljam ja ovo, niti imam te informacije. Vidis da sam citirao post nicka koji je postavi. Naravno da nema veze sa Konjom i Zeljom, ovo je ugovor izmedju Zelje i Amira koliko vidim. Ali, pozivali su se na to da ode za 150 000, pa Miske nije dao. Na kraju je otisao za 500 000 i 20% od sljedeceg transfera (15% u slucaju u Tursku). O tome se pisalo neki dan, a i ranije u vise navrata na forumu. Vezano za klauzulu, mozemo samo nagadjati, ali nije dobra po Zelju. Mislim, kako moze biti?
U svakom slucaju, hvala svima koji su ucestvovali.