salle86 je napisao/la: ↑sri feb 01, 2023 12:18 pm
Kako su meni zanimljivi ovih par nickova koji pišu gotovo pa iste postove, i to se jave samo "kad treba".
Ne visim na forumu ali brat bratu možeš u po noći nabrojati 15-20 stalnih i onda odjednom tu su neki novi koji su eto tek 2022-e odlučili da se prijave na forum, nisu nikad ranije već su samo čitali par godina

I odma naravno sve znaju i otvaraju nam oči
I LOVE THIS GAME
Ne osjecam se prozvanim u postu, ali posto sam se registrovao 2022. da ti dam ukratko moje neko zapazanje stvari. Prvo, forum postoji vec 7 godina. Mnogi vise ne pisu, mnogi novi pocinju pisati i to je normalno. Dolaze nove generacije, smjena i slicno.
Sto se mene tice, pratim ga otkako su nas na ssba poceli omalovazavati i jako sam ponosan na nasu tadasnju odlucnost da se prebacimo ovdje. Nisam pisao jer nisam osjetio potrebu za tim, ali sam uvijek ovaj forum smatrao svojim. O meni ti moze vise forumasa registrovanih tada, kao i godinama poslije, reci nesto vise. Ukoliko te zanimaju imena, u pp cu ti poslati da im ne pravim reklamu

. Razloge sto sam poceo pisati sam naveo u prvim postovima, ali ukoliko ti je mrsko traziti, vrlo rado cu ti ih spomenuti opet. Radi se o tome da sam primijetio mnogo malicioznog pisanja pojedinaca po forumu, koje se kasnije prelije na gotovo citav navijacki puk. I onda se protiv toga treba boriti. Po meni je puno bolja opcija u korijenu sasijeci nego ispravljati krive Drine.
Dakle ako neko ne pise otpocetka, ne znaci po defaultu da je neprijatelj. Naprotiv. Nije ti u redu to etiketiranje, a ti kako hoces. Vjerujem da ima svega, botova svih i svacijih, ali prije ili kasnije se oni skontaju. Ziv bio.