Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2023 6:34 pm

Upravo poslao na mail dva pitanja za predsjednika. Nadam se detaljnim odgovorima.

Sheldon
Kontakt:

pon jan 23, 2023 6:34 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon jan 23, 2023 6:27 pm
Zdule je napisao/la:
pon jan 23, 2023 6:04 pm
Sheldon je napisao/la:
pon jan 23, 2023 5:58 pm
Ukoliko bi dosao Ordagic:

Karic
Galic Drina Coca Jasarevic
Hodzic Amer
Amoah Stila Santos
Hodzic

Ovo bi vec bila ekipa za Europu i Edis bi trebao otici ako je ne izbori sa njom.
Daleko je Karić od prvog golmana.
E cuj Karic , haj reci iskreno koliko si puta gledao Karica ?? I jos veca glupost Ordagic, da je Hiros pa hajde
Dovoljno. Nije jos za prvog tima ali ako ista mrzim onda su ovi poluigraci koji u najboljim godinama igraju u nasoj ligi i to lose. Bender, galic, mekic. Zato bih i Karica i Musica gurnuo ako imalo slifa imaju. Od ovog tesko moze losije. A to za Ordagica je moja zelja.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

kvalitet
Kontakt:

pon jan 23, 2023 6:42 pm

Imam pitanje - da li je (su) firma(e) Kerima Balića sponzor kluba i koliko novca je (su) njegova(e) firma(e) u 2022. kroz sponzorstvo donijela(e) klubu?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

volimtezeljo

pon jan 23, 2023 7:31 pm

storm_raider je napisao/la:
pon jan 23, 2023 12:00 am
kvalitet je napisao/la:
ned jan 22, 2023 10:13 pm
Dzezvar je napisao/la:
ned jan 22, 2023 9:57 pm
Aru treba prekriziti jer ocigledno da mu fudbal nije prioritet.Bilo bi jako neozbiljno za klub da ga pored svega dovede.
Doci cemu Ture glave...
slika
Sjećam se kad je tinejdžer bio, kad je igrao kod nas, čak je i Amar tad rekao na presici, sjećam se, ja šta god da mu kažem, on će svoje igrati. I opet je igrao, čak i kod njega, koji generalno to nikad trpio nije… uvijek je bio takav, ali paklen igrač svakako
Pa nije bas tako bilo. Njega su Amar i Djurbuzovic dobro zdravlja kostali. On je vukao tu neku povredu trbusnog zida, ali su non stop zvali njegove roditelje da Ara mora igrati. Molili, pritskali, objasnjavali. Kasnije kada je otisao u Dinamo i ljudi pogledali kakvu povredu vuce, skoro cijelu sezonu nije trenirao fudbal ozbiljno, strogo mirovanje mu je bilo propisano. Morao je da sanira tu povredu koju je vukao iz tog perioda u Zelji. I uvijek je igrao kada bi ga zvali, rizikujuci taj prelazak u Dinamo i da napravi ozbiljniju karijeru. Dan-danas to nije 100% sanirano i vjerovatno ga je to i kostalo ozbiljnije karijere na kraju. Zadnjih pola godina kod nas je igrao pod injekcijama, a treninge obavljao individualno sa loptom bas zbog tih bolova. Recimo Gojak je puno vise bio na svoju ruku od Are, a tu su negdje po talentu bili.
Pa i prodali su ga ti nastupi. Ne mogu da se sjetim tacno, zbam da je dosao iz Liverpula prespreman i da je za nas odigrao sve skoro utakmice. Trebao nam jer smo se borili za titulu. On otisao u Dinamo, pauzirao pola godine znam da je Mamic govorio da do tad nije cuo za tu povredu. Puno ga zdravlja kostali.. bespotrebno..
"Amar Osim je najkvalitetniji trener na našim prostorima, to odgovorno tvrdim. Njegov način i metoda rada, organizacija utakmica i rad s igračima ga sigurno izdvajaju u odnosu na ostale. Sretan sa što sam imao priliku raditi s njim." Prije par godina ovo izjavi, valjda neko od nas bolje zna ko je kriv za njegov pad u karijeri.

storm_raider
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:32 pm

kvalitet je napisao/la:

Imam pitanje - da li je (su) firma(e) Kerima Balića sponzor kluba i koliko novca je (su) njegova(e) firma(e) u 2022. kroz sponzorstvo donijela(e) klubu?
Evo dobrog pitanja za Kovacevica.

Isto sam pitanje poslao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:35 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon jan 23, 2023 7:31 pm
pon jan 23, 2023 12:00 am
kvalitet je napisao/la:
ned jan 22, 2023 10:13 pm

Sjećam se kad je tinejdžer bio, kad je igrao kod nas, čak je i Amar tad rekao na presici, sjećam se, ja šta god da mu kažem, on će svoje igrati. I opet je igrao, čak i kod njega, koji generalno to nikad trpio nije… uvijek je bio takav, ali paklen igrač svakako
Pa nije bas tako bilo. Njega su Amar i Djurbuzovic dobro zdravlja kostali. On je vukao tu neku povredu trbusnog zida, ali su non stop zvali njegove roditelje da Ara mora igrati. Molili, pritskali, objasnjavali. Kasnije kada je otisao u Dinamo i ljudi pogledali kakvu povredu vuce, skoro cijelu sezonu nije trenirao fudbal ozbiljno, strogo mirovanje mu je bilo propisano. Morao je da sanira tu povredu koju je vukao iz tog perioda u Zelji. I uvijek je igrao kada bi ga zvali, rizikujuci taj prelazak u Dinamo i da napravi ozbiljniju karijeru. Dan-danas to nije 100% sanirano i vjerovatno ga je to i kostalo ozbiljnije karijere na kraju. Zadnjih pola godina kod nas je igrao pod injekcijama, a treninge obavljao individualno sa loptom bas zbog tih bolova. Recimo Gojak je puno vise bio na svoju ruku od Are, a tu su negdje po talentu bili.
Pa i prodali su ga ti nastupi. Ne mogu da se sjetim tacno, zbam da je dosao iz Liverpula prespreman i da je za nas odigrao sve skoro utakmice. Trebao nam jer smo se borili za titulu. On otisao u Dinamo, pauzirao pola godine znam da je Mamic govorio da do tad nije cuo za tu povredu. Puno ga zdravlja kostali.. bespotrebno..
"Amar Osim je najkvalitetniji trener na našim prostorima, to odgovorno tvrdim. Njegov način i metoda rada, organizacija utakmica i rad s igračima ga sigurno izdvajaju u odnosu na ostale. Sretan sa što sam imao priliku raditi s njim." Prije par godina ovo izjavi, valjda neko od nas bolje zna ko je kriv za njegov pad u karijeri.
Prodao bi se i bez tih utakmica. Na duze staze ga je sigurno to sve kostalo i dobro usporilo. Slobodno ga pitaj o tome, reci ce ti. Bilo je sta je bilo, volio bih ga vidjeti ponovo u Zelji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:47 pm

kvalitet je napisao/la:
Sad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija. :D

Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje. :D
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

slika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

volimtezeljo

pon jan 23, 2023 7:51 pm

Imao je i povredu kad je tek presao u Liverpul. Prije nastupa za nas prvi tim, tamo se povrijedio. Naravno da su ga povrede usporile, ali evo cijele karijere ga prate. Ali sad da mozes u nekog prstom i optuziti ga za povrede je po meni previse. Znam da je sa 20ak godina bio klasa u ovoj ligi, jednom sa nama bio sampion i sljedece sezone se borili do kraja za titulu. I da, sto puta je bolji napadac od Voje, Krpica, Lendrica da ga ne poredim sa Haracicem. Mrtvi su dosli Stevanovic, Zakaric, Lendric, Krpic, Cocalic, Stilic pa su kod nas pruzili i prizaju vrhunske partije, ne sumnjam da bi nam i Hodzic donio dimenziju vise.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:52 pm

salle86 je napisao/la:
slika
Rahmet mu dusi

Leon_Professional
Kontakt:

Hajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...

Ja sam poslao svoje pitanje. Nadam se da ćemo dobiti sve odgovore.

:zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:56 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Hajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...

Od koga si posudio clansku lopove? :shisha:

Diverzant
Kontakt:

pon jan 23, 2023 7:58 pm

AsharaK je napisao/la:

Važi mu od prosle godine
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Veteran1965
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:01 pm

pon jan 23, 2023 7:32 pm
kvalitet je napisao/la:

Evo dobrog pitanja za Kovacevica.

Isto sam pitanje poslao.
Ja bi proširio pitanje na sve članove upravnog odbora, ali i nadzornog odbora, da se ne naljute. Koliko su pojedinčno donijeli novca u Želju. Nije bitno kojeg, vlastitog ili sponzorskog novca.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:10 pm

Diverzant je napisao/la:
pon jan 23, 2023 7:58 pm
AsharaK je napisao/la:

Važi mu od prosle godine
Durgo mi dao od dede što ga je prošle godine učlanio. :D

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:14 pm

Imao je i povredu kad je tek presao u Liverpul. Prije nastupa za nas prvi tim, tamo se povrijedio. Naravno da su ga povrede usporile, ali evo cijele karijere ga prate. Ali sad da mozes u nekog prstom i optuziti ga za povrede je po meni previse. Znam da je sa 20ak godina bio klasa u ovoj ligi, jednom sa nama bio sampion i sljedece sezone se borili do kraja za titulu. I da, sto puta je bolji napadac od Voje, Krpica, Lendrica da ga ne poredim sa Haracicem. Mrtvi su dosli Stevanovic, Zakaric, Lendric, Krpic, Cocalic, Stilic pa su kod nas pruzili i prizaju vrhunske partije, ne sumnjam da bi nam i Hodzic donio dimenziju vise.
Ara je sa 54 gola u juniorima bio ubjedljivo najbolji strijelac lige.Rahmetli Fazlic koji je bio skaut Werdera iz Bremena ga je preporucio Liverpoolu.To ljeto je Mamic oblijetao oko roditelja mu obecavao im sve i svasta.U medjuvremnu se pojavio Fazlic i tu taj dio price zavrsen.Zeljo je tada hajrovao blizu 300 000 km.Uz sce to potpisuje ugovor o zastupanju sa Enesom Delimustaficem,i ta saradnja uz neke prekide traje i do dan danas.
Niko ne osporava njegove kvalitete,ali ovo sto sad radi je jako neozbiljno.Njemu da je stalo do karijere radio bi individualno i cekao da padne dogovor sa klubom,tada bih bio za njegov povratak.Ovako ce doci 15 dana pred pocetak prvenstva i morat ce igrati.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:23 pm

Ma glupo je i porediti, komentarisati. U nekom normalnom vremenu i sistemu, možda bi i bilo pitanja da li. A sad trenutno kad je liga a i mi možda nikad gora od 95-e, ne da bih ga doveo nego bi mu platio i avionsku kartu.

EDIT: a zabiravih ono i najbitnije.
MI U EKIPI IMAMO POLA OZBILJNOG NAPADAČA, tu mislim na Haračića. Znači koga god da dovedeš nije promašaj, a ne nekog za koga znaš da je iznad ove lige i sa jednom nogom
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon jan 23, 2023 8:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:25 pm

Znaci sada se udarilo na Balica??? **** njega, **** njih sve ali to gore pitanje treba postaviti svima u upravi.
Sta je svaki pojedinac iz uprave uradio za Zelju u svom mandatu, ovo se odnosi i na prosle uprave.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:28 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jan 23, 2023 8:25 pm
Znaci sada se udarilo na Balica??? **** njega, **** njih sve ali to gore pitanje treba postaviti svima u upravi.
Sta je svaki pojedinac iz uprave uradio za Zelju u svom mandatu, ovo se odnosi i na prosle uprave.
Moje neko pitanje bi bilo koliko mi imamo ljudi koji rade 80h sedmično eto, u/oko Želje, koliko onih koji su ti po potrebi, a koliko mjesta koje niko nije "popunio".
Jer očito i golom okom je vidljivo kad negdje fali "ruka".

Eh sad ga samo moram dobro upakovati i proširiti hhh
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:29 pm

Ma dobro ima tu mahana. Pa imas ankora.gg od ove godine esport team, takmice se u LoLu i ostalim igrama. U to treba ulozit velike pare, bas velike. Al ako nisi sponzor klubu, a sjedis u UO, a kreiras esport team, nesto nije uredu.

https://www.ankora.gg/

Ako je to to, a vjerujem da jest. :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Taree_ i 40 gostiju.

Prijava