Dovoljno. Nije jos za prvog tima ali ako ista mrzim onda su ovi poluigraci koji u najboljim godinama igraju u nasoj ligi i to lose. Bender, galic, mekic. Zato bih i Karica i Musica gurnuo ako imalo slifa imaju. Od ovog tesko moze losije. A to za Ordagica je moja zelja.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 6:27 pmE cuj Karic , haj reci iskreno koliko si puta gledao Karica ?? I jos veca glupost Ordagic, da je Hiros pa hajde
Pa i prodali su ga ti nastupi. Ne mogu da se sjetim tacno, zbam da je dosao iz Liverpula prespreman i da je za nas odigrao sve skoro utakmice. Trebao nam jer smo se borili za titulu. On otisao u Dinamo, pauzirao pola godine znam da je Mamic govorio da do tad nije cuo za tu povredu. Puno ga zdravlja kostali.. bespotrebno..storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 12:00 amPa nije bas tako bilo. Njega su Amar i Djurbuzovic dobro zdravlja kostali. On je vukao tu neku povredu trbusnog zida, ali su non stop zvali njegove roditelje da Ara mora igrati. Molili, pritskali, objasnjavali. Kasnije kada je otisao u Dinamo i ljudi pogledali kakvu povredu vuce, skoro cijelu sezonu nije trenirao fudbal ozbiljno, strogo mirovanje mu je bilo propisano. Morao je da sanira tu povredu koju je vukao iz tog perioda u Zelji. I uvijek je igrao kada bi ga zvali, rizikujuci taj prelazak u Dinamo i da napravi ozbiljniju karijeru. Dan-danas to nije 100% sanirano i vjerovatno ga je to i kostalo ozbiljnije karijere na kraju. Zadnjih pola godina kod nas je igrao pod injekcijama, a treninge obavljao individualno sa loptom bas zbog tih bolova. Recimo Gojak je puno vise bio na svoju ruku od Are, a tu su negdje po talentu bili.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 22, 2023 10:13 pmSjećam se kad je tinejdžer bio, kad je igrao kod nas, čak je i Amar tad rekao na presici, sjećam se, ja šta god da mu kažem, on će svoje igrati. I opet je igrao, čak i kod njega, koji generalno to nikad trpio nije… uvijek je bio takav, ali paklen igrač svakako
Evo dobrog pitanja za Kovacevica.
Prodao bi se i bez tih utakmica. Na duze staze ga je sigurno to sve kostalo i dobro usporilo. Slobodno ga pitaj o tome, reci ce ti. Bilo je sta je bilo, volio bih ga vidjeti ponovo u Zelji.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:31 pmPa i prodali su ga ti nastupi. Ne mogu da se sjetim tacno, zbam da je dosao iz Liverpula prespreman i da je za nas odigrao sve skoro utakmice. Trebao nam jer smo se borili za titulu. On otisao u Dinamo, pauzirao pola godine znam da je Mamic govorio da do tad nije cuo za tu povredu. Puno ga zdravlja kostali.. bespotrebno..storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 12:00 amPa nije bas tako bilo. Njega su Amar i Djurbuzovic dobro zdravlja kostali. On je vukao tu neku povredu trbusnog zida, ali su non stop zvali njegove roditelje da Ara mora igrati. Molili, pritskali, objasnjavali. Kasnije kada je otisao u Dinamo i ljudi pogledali kakvu povredu vuce, skoro cijelu sezonu nije trenirao fudbal ozbiljno, strogo mirovanje mu je bilo propisano. Morao je da sanira tu povredu koju je vukao iz tog perioda u Zelji. I uvijek je igrao kada bi ga zvali, rizikujuci taj prelazak u Dinamo i da napravi ozbiljniju karijeru. Dan-danas to nije 100% sanirano i vjerovatno ga je to i kostalo ozbiljnije karijere na kraju. Zadnjih pola godina kod nas je igrao pod injekcijama, a treninge obavljao individualno sa loptom bas zbog tih bolova. Recimo Gojak je puno vise bio na svoju ruku od Are, a tu su negdje po talentu bili.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 22, 2023 10:13 pm
Sjećam se kad je tinejdžer bio, kad je igrao kod nas, čak je i Amar tad rekao na presici, sjećam se, ja šta god da mu kažem, on će svoje igrati. I opet je igrao, čak i kod njega, koji generalno to nikad trpio nije… uvijek je bio takav, ali paklen igrač svakako
"Amar Osim je najkvalitetniji trener na našim prostorima, to odgovorno tvrdim. Njegov način i metoda rada, organizacija utakmica i rad s igračima ga sigurno izdvajaju u odnosu na ostale. Sretan sa što sam imao priliku raditi s njim." Prije par godina ovo izjavi, valjda neko od nas bolje zna ko je kriv za njegov pad u karijeri.
Sad cu ti rec zasto.
Od koga si posudio clansku lopove?Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
Ja sam poslao svoje pitanje. Nadam se da ćemo dobiti sve odgovore.
![]()
Važi mu od prosle godineAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:56 pmOd koga si posudio clansku lopove?Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
![]()
![]()
Ja bi proširio pitanje na sve članove upravnog odbora, ali i nadzornog odbora, da se ne naljute. Koliko su pojedinčno donijeli novca u Želju. Nije bitno kojeg, vlastitog ili sponzorskog novca.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:32 pmEvo dobrog pitanja za Kovacevica.
Isto sam pitanje poslao.
Durgo mi dao od dede što ga je prošle godine učlanio.Diverzant je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:58 pmVaži mu od prosle godineAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:56 pmOd koga si posudio clansku lopove?Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
![]()
![]()
Ara je sa 54 gola u juniorima bio ubjedljivo najbolji strijelac lige.Rahmetli Fazlic koji je bio skaut Werdera iz Bremena ga je preporucio Liverpoolu.To ljeto je Mamic oblijetao oko roditelja mu obecavao im sve i svasta.U medjuvremnu se pojavio Fazlic i tu taj dio price zavrsen.Zeljo je tada hajrovao blizu 300 000 km.Uz sce to potpisuje ugovor o zastupanju sa Enesom Delimustaficem,i ta saradnja uz neke prekide traje i do dan danas.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:51 pmImao je i povredu kad je tek presao u Liverpul. Prije nastupa za nas prvi tim, tamo se povrijedio. Naravno da su ga povrede usporile, ali evo cijele karijere ga prate. Ali sad da mozes u nekog prstom i optuziti ga za povrede je po meni previse. Znam da je sa 20ak godina bio klasa u ovoj ligi, jednom sa nama bio sampion i sljedece sezone se borili do kraja za titulu. I da, sto puta je bolji napadac od Voje, Krpica, Lendrica da ga ne poredim sa Haracicem. Mrtvi su dosli Stevanovic, Zakaric, Lendric, Krpic, Cocalic, Stilic pa su kod nas pruzili i prizaju vrhunske partije, ne sumnjam da bi nam i Hodzic donio dimenziju vise.
Ma glupo je i porediti, komentarisati. U nekom normalnom vremenu i sistemu, možda bi i bilo pitanja da li. A sad trenutno kad je liga a i mi možda nikad gora od 95-e, ne da bih ga doveo nego bi mu platio i avionsku kartu.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:51 pmImao je i povredu kad je tek presao u Liverpul. Prije nastupa za nas prvi tim, tamo se povrijedio. Naravno da su ga povrede usporile, ali evo cijele karijere ga prate. Ali sad da mozes u nekog prstom i optuziti ga za povrede je po meni previse. Znam da je sa 20ak godina bio klasa u ovoj ligi, jednom sa nama bio sampion i sljedece sezone se borili do kraja za titulu. I da, sto puta je bolji napadac od Voje, Krpica, Lendrica da ga ne poredim sa Haracicem. Mrtvi su dosli Stevanovic, Zakaric, Lendric, Krpic, Cocalic, Stilic pa su kod nas pruzili i prizaju vrhunske partije, ne sumnjam da bi nam i Hodzic donio dimenziju vise.
Moje neko pitanje bi bilo koliko mi imamo ljudi koji rade 80h sedmično eto, u/oko Želje, koliko onih koji su ti po potrebi, a koliko mjesta koje niko nije "popunio".SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 8:25 pmZnaci sada se udarilo na Balica??? **** njega, **** njih sve ali to gore pitanje treba postaviti svima u upravi.
Sta je svaki pojedinac iz uprave uradio za Zelju u svom mandatu, ovo se odnosi i na prosle uprave.