Nisam ni rekao da treba odustati od napadaca,samo da Ara ovakav nije za nas...rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:05 pmZnaci po tebi treba obustaviti pregovore sa napadacima i gurati Haracica u narednoj polusezoni?Dzezvar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 12:53 pmHaracic ima golova koliko?Sheldon je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 12:07 pmZapeli za Haracica kao da je Haaland. A momku domet karijere Gosk. A brine nas sto ce ga klupirati momak kojem je domet Liverpul? Haracic je svoj (ne)kvalitet pokazao. Protiv Tuzle promasaj ce se dugo prepricavati buducim narastajima. Protiv borca gore je fulio zicer na 0:0. Igman kuci kad ga stila proigra, pas kakav se nije godinama u ligi vidio. On dodje i punim po zemlji i po sredini u golmana. Tu smo mu se trebali zahvaliti. A began igra cesto iza stile, vjerovatno Edis kompenzira nedostatak trke Stiline tako sto im tokom utakmice miksa pozicije.
Dzenis ima golova koliko?
Da je dobijao vise prilike mozda se ti promasaji nebi ni desili.I da Haland je za dzenisa.
Ari su juniori Levrpoola bili domet prije 10 godina i ne moze proci probu u yebenom Kasimpasi.
Vi bi doveli igraca koji preko godinu dana nema ozbiljne utakmice odigrane....Sheldon je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 1:30 pmI ti si svasta pitas, pa vidis li da imamo Haru ubicu. Samo ne znam kako sa 28 godina u gosku bi, ne znam sta se desilo sa skautima sirom svijeta pa nisu prepoznali taj vanserijski talenat i odveli ga u neku od liga petice.
Nisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:35 pmMene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.
Sto bi ga tjerali? Pitaj malo momke iz unfkž o kerimu balicu, vidi sta ce ti recimilanribar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:56 pmNisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:35 pmMene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.
Mislim da je svjestan da klub nikad neće bit blizak nekoj stranci već jedino može komunicirati sa onima koji su na vlasti. Zašto tjerati nekog ko hoće da radi i pomogne a željovac je, uz to nije sad baš da se otima raja za mjesto u Upravnom.
Bolje sa ovom dvojicom uci u polusezonu, i onda paljba po Edisu i sirenje lazi da nije htio novog spica na polusezoni i slicno. I moras malo poraditi na komunikaciji sa drugim forumasima, to omalovazavanje i prozivanje nije ok, a i na kraju krajeva ovo je javni forum tako da mogu prizivati Alena Mesanovica ako hocu.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:41 pmVi bi doveli igraca koji preko godinu dana nema ozbiljne utakmice odigrane....
Pita Mourinjo jeste li slobodni pa da mu malo pripomognete...tanak je sa strucnjacima...
U cemu je pomogao? Hajde da zanemarimo da je indirektni krivac za otpadanje investitora.milanribar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:56 pmNisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:35 pmMene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.
Mislim da je svjestan da klub nikad neće bit blizak nekoj stranci već jedino može komunicirati sa onima koji su na vlasti. Zašto tjerati nekog ko hoće da radi i pomogne a željovac je, uz to nije sad baš da se otima raja za mjesto u Upravnom.
Ne smijem da komentarisem neke stvari javno, zbog pravila foruma pa necu tu da idem.Diverzant je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 3:13 pmSto bi ga tjerali? Pitaj malo momke iz unfkž o kerimu balicu, vidi sta ce ti recimilanribar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:56 pmNisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:35 pmMene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.
Eto ti me nauci kako cu komunicirati....Z_1921 je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 3:16 pmBolje sa ovom dvojicom uci u polusezonu, i onda paljba po Edisu i sirenje lazi da nije htio novog spica na polusezoni i slicno. I moras malo poraditi na komunikaciji sa drugim forumasima, to omalovazavanje i prozivanje nije ok, a i na kraju krajeva ovo je javni forum tako da mogu prizivati Alena Mesanovica ako hocu.
Broj članskih je odraz cjelokupne situacije i razočaranosti navijača jer nije došlo do realizacije sa strateškim partnerom ali ne možemo Baliću fakturisat da je on neki krivac zbog toga (bar ja nemam informaciju). Jednostavno lik daje doprinos, traži trudi se, sad da li neko očekuje više od njega i jesu li to njegove mogućnosti ne znam. Dok nije fikus u upravnom i dok ne šteti klubu po meni može biti tu.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 3:17 pmU cemu je pomogao? Hajde da zanemarimo da je indirektni krivac za otpadanje investitora.milanribar je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:56 pmNisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 2:35 pmMene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.
Covjek ima firmu koja je u IT sektoru. Pogledaj nam zvaničnu, pogledaj nam instagram. To nije u stanju uraditi. Druga stvar koje je on to sponzore doveo? Niti jednog, čak je jedna firma njemu konkurentska nakon sastanka sa njim i Kovacevicem odbila da nas sponzoriše.
Akcija daj humanitarni broj je samo dokaz nesposobnosti, koja je vec napravila vecu stetu nego korist. Najbolji dokaz tome je broj clanskih. Ne samo da necemo stici proslogodisnji broj, vec ako predjemo 3k bit ce premija.
E cuj Karic , haj reci iskreno koliko si puta gledao Karica ?? I jos veca glupost Ordagic, da je Hiros pa hajde