Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2023 2:35 pm

Mene samo zanima kada će se iz UO izbaciti Kerim Balić.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:39 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jan 23, 2023 2:05 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon jan 23, 2023 12:53 pm
Sheldon je napisao/la:
pon jan 23, 2023 12:07 pm
Zapeli za Haracica kao da je Haaland. A momku domet karijere Gosk. A brine nas sto ce ga klupirati momak kojem je domet Liverpul? Haracic je svoj (ne)kvalitet pokazao. Protiv Tuzle promasaj ce se dugo prepricavati buducim narastajima. Protiv borca gore je fulio zicer na 0:0. Igman kuci kad ga stila proigra, pas kakav se nije godinama u ligi vidio. On dodje i punim po zemlji i po sredini u golmana. Tu smo mu se trebali zahvaliti. A began igra cesto iza stile, vjerovatno Edis kompenzira nedostatak trke Stiline tako sto im tokom utakmice miksa pozicije.
Haracic ima golova koliko?
Dzenis ima golova koliko?
Da je dobijao vise prilike mozda se ti promasaji nebi ni desili.I da Haland je za dzenisa.
Ari su juniori Levrpoola bili domet prije 10 godina i ne moze proci probu u yebenom Kasimpasi.
Znaci po tebi treba obustaviti pregovore sa napadacima i gurati Haracica u narednoj polusezoni?
Nisam ni rekao da treba odustati od napadaca,samo da Ara ovakav nije za nas...
Nista drugo...
Napadac nam treba svakako i mozda postoje bolja rijeaenja od trenutnog Are...koji nije odigrao ozbiljne utakmice preko godinu dana...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:41 pm

Sheldon je napisao/la:
pon jan 23, 2023 1:30 pm
Z_1921 je napisao/la:
pon jan 23, 2023 1:27 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon jan 23, 2023 12:53 pm

Haracic ima golova koliko?
Dzenis ima golova koliko?
Da je dobijao vise prilike mozda se ti promasaji nebi ni desili.I da Haland je za dzenisa.
Ari su juniori Levrpoola bili domet prije 10 godina i ne moze proci probu u yebenom Kasimpasi.
I ta Kasimpasa je Bayern trenutno za nas. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji su protiv dovodjenja Hodzica s obzirom na to u kakvoj smo finansijskoj situaciji i kakvi su nam spicevi trenutno.
I ti si svasta pitas, pa vidis li da imamo Haru ubicu. Samo ne znam kako sa 28 godina u gosku bi, ne znam sta se desilo sa skautima sirom svijeta pa nisu prepoznali taj vanserijski talenat i odveli ga u neku od liga petice.
Vi bi doveli igraca koji preko godinu dana nema ozbiljne utakmice odigrane....
Pita Mourinjo jeste li slobodni pa da mu malo pripomognete...tanak je sa strucnjacima...

milanribar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:56 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Nisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.
Mislim da je svjestan da klub nikad neće bit blizak nekoj stranci već jedino može komunicirati sa onima koji su na vlasti. Zašto tjerati nekog ko hoće da radi i pomogne a željovac je, uz to nije sad baš da se otima raja za mjesto u Upravnom.

Diverzant
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:13 pm

milanribar je napisao/la:
Nisam fan lika bio na početku ali vremenom se pokazao kao jako operativan i vrijedan, dosta je pomogao posebno u akcijama kad su se prikupljale pare i tražili sponzori.
Mislim da je svjestan da klub nikad neće bit blizak nekoj stranci već jedino može komunicirati sa onima koji su na vlasti. Zašto tjerati nekog ko hoće da radi i pomogne a željovac je, uz to nije sad baš da se otima raja za mjesto u Upravnom.
Sto bi ga tjerali? Pitaj malo momke iz unfkž o kerimu balicu, vidi sta ce ti reci
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Z_1921
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:16 pm

Dzezvar je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
pon jan 23, 2023 1:27 pm

I ta Kasimpasa je Bayern trenutno za nas. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji su protiv dovodjenja Hodzica s obzirom na to u kakvoj smo finansijskoj situaciji i kakvi su nam spicevi trenutno.
I ti si svasta pitas, pa vidis li da imamo Haru ubicu. Samo ne znam kako sa 28 godina u gosku bi, ne znam sta se desilo sa skautima sirom svijeta pa nisu prepoznali taj vanserijski talenat i odveli ga u neku od liga petice.
Pita Mourinjo jeste li slobodni pa da mu malo pripomognete...tanak je sa strucnjacima...
Bolje sa ovom dvojicom uci u polusezonu, i onda paljba po Edisu i sirenje lazi da nije htio novog spica na polusezoni i slicno. I moras malo poraditi na komunikaciji sa drugim forumasima, to omalovazavanje i prozivanje nije ok, a i na kraju krajeva ovo je javni forum tako da mogu prizivati Alena Mesanovica ako hocu.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:17 pm

U cemu je pomogao? Hajde da zanemarimo da je indirektni krivac za otpadanje investitora.
Covjek ima firmu koja je u IT sektoru. Pogledaj nam zvaničnu, pogledaj nam instagram. To nije u stanju uraditi. Druga stvar koje je on to sponzore doveo? Niti jednog, čak je jedna firma njemu konkurentska nakon sastanka sa njim i Kovacevicem odbila da nas sponzoriše.
Akcija daj humanitarni broj je samo dokaz nesposobnosti, koja je vec napravila vecu stetu nego korist. Najbolji dokaz tome je broj clanskih. Ne samo da necemo stici proslogodisnji broj, vec ako predjemo 3k bit ce premija.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:18 pm

Diverzant je napisao/la:
pon jan 23, 2023 3:13 pm
Sto bi ga tjerali? Pitaj malo momke iz unfkž o kerimu balicu, vidi sta ce ti reci
Ne smijem da komentarisem neke stvari javno, zbog pravila foruma pa necu tu da idem.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:34 pm

Z_1921 je napisao/la:
pon jan 23, 2023 3:16 pm
Dzezvar je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:

Bolje sa ovom dvojicom uci u polusezonu, i onda paljba po Edisu i sirenje lazi da nije htio novog spica na polusezoni i slicno. I moras malo poraditi na komunikaciji sa drugim forumasima, to omalovazavanje i prozivanje nije ok, a i na kraju krajeva ovo je javni forum tako da mogu prizivati Alena Mesanovica ako hocu.
Eto ti me nauci kako cu komunicirati....🤣🤣🤣🤣
Evo da i tebi napisem da me bas zaboli ona stvar sta ce forumski puk pa i ti sa njim misliti o meni na osnovu moje komunikacije....
Javni je forum...

milanribar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 3:53 pm

pon jan 23, 2023 3:17 pm
U cemu je pomogao? Hajde da zanemarimo da je indirektni krivac za otpadanje investitora.
Covjek ima firmu koja je u IT sektoru. Pogledaj nam zvaničnu, pogledaj nam instagram. To nije u stanju uraditi. Druga stvar koje je on to sponzore doveo? Niti jednog, čak je jedna firma njemu konkurentska nakon sastanka sa njim i Kovacevicem odbila da nas sponzoriše.
Akcija daj humanitarni broj je samo dokaz nesposobnosti, koja je vec napravila vecu stetu nego korist. Najbolji dokaz tome je broj clanskih. Ne samo da necemo stici proslogodisnji broj, vec ako predjemo 3k bit ce premija.
Broj članskih je odraz cjelokupne situacije i razočaranosti navijača jer nije došlo do realizacije sa strateškim partnerom ali ne možemo Baliću fakturisat da je on neki krivac zbog toga (bar ja nemam informaciju). Jednostavno lik daje doprinos, traži trudi se, sad da li neko očekuje više od njega i jesu li to njegove mogućnosti ne znam. Dok nije fikus u upravnom i dok ne šteti klubu po meni može biti tu.

Sky1
Kontakt:

pon jan 23, 2023 4:03 pm

Predsjednika bih pitao šta se uradilo sa PU u vezi novog reprograma. To je pitanje svih pitanja, jer mnogo smo ranjivi. Valjda se više i ovaj Amir proda.
@milanribar znaš li hoće li uskoro to saopštenje, ako bude realno i fino napisano, mislim da će znatno povećati broj članova.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:03 pm

Ako je nama Balic najveci problem u klubu onda smo mi na konju. Eto on ne radi svoj posao ali zato uprava se slomi od silnih sponzora i investitora.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:16 pm

Amir Hadziahmetovic transferini bitirmeye en yakın kulüp şu an Galatasaray.
Fear of the Maniacs!

Zdule
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:21 pm

Amir Hadziahmetovic sağ ayak 1. parmak eklem kapsülünde yirtik ve kemik ödemi.
Amir Hadžiahmetović rascjep i edem kosti u zglobnoj kapsuli 1. prsta desne noge.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:32 pm

Kanite se politickih partija, mozete vala hvaliti i kritikovati i bez toga. :D
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:46 pm

A vise i taj Amir, na kraju ce lik otic u Besiktas, a ovi ce Konyi dat 5 igraca, para ni na vidiku :D
Željezničar ante portas !

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:52 pm

Bender - Jašarević,Drina,Cocalić,Galić - Beća,Hodžić - Santos,Amoah,Štilić - Hodžić

Kako bi ovo bilo dobro,samo me zanima naprimjer dobijemo neku tekmu sa 2,3 razlike i naizmjenicno golove zabiju i jedan i drugi Armin Hodzic,oni sto nisu gledali tekmu kad vide strijelce kako ce znati ko je zabijao golove :D

Jos samo napadac Ara :twisted:

Sheldon
Kontakt:

pon jan 23, 2023 5:58 pm

Ukoliko bi dosao Ordagic:

Karic
Galic Drina Coca Jasarevic
Hodzic Amer
Amoah Stila Santos
Hodzic

Ovo bi vec bila ekipa za Europu i Edis bi trebao otici ako je ne izbori sa njom.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Zdule
Kontakt:

pon jan 23, 2023 6:04 pm

Sheldon je napisao/la:

Karic
Hodzic Amer
Amoah Stila Santos
Hodzic

Ovo bi vec bila ekipa za Europu i Edis bi trebao otici ako je ne izbori sa njom.
Daleko je Karić od prvog golmana.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jan 23, 2023 6:27 pm

Zdule je napisao/la:
pon jan 23, 2023 6:04 pm
Sheldon je napisao/la:

Karic
Hodzic Amer
Amoah Stila Santos
Hodzic

Daleko je Karić od prvog golmana.
E cuj Karic , haj reci iskreno koliko si puta gledao Karica ?? I jos veca glupost Ordagic, da je Hiros pa hajde
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: PlavaDobrinja1921 i 41 gost.

Prijava