Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 22, 2023 11:57 pm

Hahaha za nadati se makar da se "sprema" da nije samo slikanje 🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

pon jan 23, 2023 12:00 am

kvalitet je napisao/la:
ned jan 22, 2023 10:13 pm
Dzezvar je napisao/la:
ned jan 22, 2023 9:57 pm
Aru treba prekriziti jer ocigledno da mu fudbal nije prioritet.Bilo bi jako neozbiljno za klub da ga pored svega dovede.
Doci cemu Ture glave...
slika
Sjećam se kad je tinejdžer bio, kad je igrao kod nas, čak je i Amar tad rekao na presici, sjećam se, ja šta god da mu kažem, on će svoje igrati. I opet je igrao, čak i kod njega, koji generalno to nikad trpio nije… uvijek je bio takav, ali paklen igrač svakako
Pa nije bas tako bilo. Njega su Amar i Djurbuzovic dobro zdravlja kostali. On je vukao tu neku povredu trbusnog zida, ali su non stop zvali njegove roditelje da Ara mora igrati. Molili, pritskali, objasnjavali. Kasnije kada je otisao u Dinamo i ljudi pogledali kakvu povredu vuce, skoro cijelu sezonu nije trenirao fudbal ozbiljno, strogo mirovanje mu je bilo propisano. Morao je da sanira tu povredu koju je vukao iz tog perioda u Zelji. I uvijek je igrao kada bi ga zvali, rizikujuci taj prelazak u Dinamo i da napravi ozbiljniju karijeru. Dan-danas to nije 100% sanirano i vjerovatno ga je to i kostalo ozbiljnije karijere na kraju. Zadnjih pola godina kod nas je igrao pod injekcijama, a treninge obavljao individualno sa loptom bas zbog tih bolova. Recimo Gojak je puno vise bio na svoju ruku od Are, a tu su negdje po talentu bili.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bagonja1234
Kontakt:

pon jan 23, 2023 12:06 am

Šta je sa onima na probama Rizvanović i onaj drugi bek ? Nisu krenuli na pripreme, jel to znači da se nece potpisati ugovore ?

CrazySouth1987
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:02 am

SANJAM DA DIREKTOR SAM FIRME...
S tim da je Drljo tu zbog U21 inače bi stavio Amoaha i treba nam još na ovo neki desni bek i Dženisa otjerati. MALO NAM ZA SREĆU TREBA BAŠ. Znači na ovo sad Ordagić, Ara, desni bek normalan ne mora biti predobar nek bude zamjena Galiću i otjerati Dženisa. Pa planule bi članske i Grbavica protiv Leotara. BEKRIĆU NA POTEZU SI.

slika
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:06 am

Armin Hodzic za Armina Hodzica i goooooooool,erupcija odusevljenja na Grbavici 😁

Nama treba napadac samo trenutno i desni bek ako se moze naci kvalitetniji od Galica,ako ne onda nista.

Becu bih isforsirao sa Hodzom

Inace treba na ljeto obratiti paznju na nekoliko mladih igraca iz nase lige za nase uvjete
Pogotovo Igman,Besagic Mahmic Durakovic

CrazySouth1987
Kontakt:

pon jan 23, 2023 2:12 am

Iz Srebrenika su, drugovi su, ne igra. AMER ORDAGIĆ sada ili nikada nema vremena nema u životu drugog poluvremena.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

MiroslavKruzik

pon jan 23, 2023 3:37 am

CrazySouth1987 je napisao/la:
pon jan 23, 2023 2:12 am
Iz Srebrenika su, drugovi su, ne igra. AMER ORDAGIĆ sada ili nikada nema vremena nema u životu drugog poluvremena.
Stvarno me zanima ko tebe toliko lozi za Ordagića, odakle Vam to uopšte kao opcija...ozbiljno pitam 😀

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 6:17 am

kvalitet je napisao/la:
ned jan 22, 2023 11:44 pm
Dzezvar je napisao/la:
ned jan 22, 2023 10:39 pm
On da je imalo cist u glavi i da ima tu ljubav koju stalno prizivate,bio bi u Konjicu..
Kao sto rekoh trentno njemu njegova karijera fudbalskog profesionalca nije prioritet....
Neozbiljan je
Govorimo o najtalentovanijem pojedincu iz naše oml. škole poslije Edina Džeke, naravno mislim da poslijeratni period. To će ti svi potvrditi, svi treneri koji su ga trenirali. Povrede, loše dvije odluke i generalno manjak sreće su jedini razlog što barem nije igrao u osrednjem bundesligašu ili premierligašu, a imao je potencijal za puno veće od toga. Ako imamo 1% šanse vratiti ga, apsolutno to treba uraditi, makar dan pred prvo kolo. On je Pele lično za druge napadače u ekipi. Na kraju krajeva, sprema se privatno, sigurno nije nespreman.
Znam ja jako dobro stvari oko Are u periodu dok je bio junior.Za nekoga ko zavrsi u kampu Liverpoola ne treba mi potvrda od nekoga da on vrijedi.Zahvaljujuci rahmetli Fazlicu je i zavrsio dole.I kada je trebao da pokaze svu raskos svog talenta on zavrsi na posudbi kod nas vise puta.Sto li?
Srecu nekada treba i zasluziti,a ona se u ovom "poslu"zasluzuje predanim radom i samo radom.
Dzeko nam je najbolji primjer.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

amar92
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:05 am

Realno, da je Ara spreman i ozbiljan sa svojom karijerom ne bi mu Zeljo bio opcija u najboljim godinama. Zato mi trebamo biti sretni ako i “takav” dodje, jer ce biti upgrade na trenutne svakako.

Sto se tice Ordagica, od toga nema nista. Ni puno stabilniji da smo ne bi ga mogli priustiti. To mogu samo kone i tuzla. Nije nam toliko ni potreban sada. Ara, jedan desni bek i jos par igraca za rotacije. To je to.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 8:46 am

Dodje Ara i zauzme mjesto igracu koji prodje ave pripreme u ovom slucaju Harcicu,i onda raja pocne da yebe Haracicu sve po spisku kada ga edis ubaci zadnji 10 minuta utakmice.

amar92
Kontakt:

pon jan 23, 2023 9:50 am

Dzezvar je napisao/la:Dodje Ara i zauzme mjesto igracu koji prodje ave pripreme u ovom slucaju Harcicu,i onda raja pocne da yebe Haracicu sve po spisku kada ga edis ubaci zadnji 10 minuta utakmice.
Haracic nije igrao sad standardno kad nije bilo Are, jedino Dzenis ce izgubiti mjesto. On svakako nema pravo da se zali. Ne kazem ja da je fer, ali tako je kako je. Covjek je vjerovatno najvece ime koje bi doslo u nasu ligu u ovim godinama, do sad su takvi dolazili sa 30+ kad su im karijere pri kraju. Kao takav mora imati privilegije.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2023 9:52 am

Ara je očito htio probati negdje drugo i nije prošlo. Zbog čega, ne znamo. Možda je povreda još uvijek tu. Zapušten je sigurno, nije igrao 2 godine, mnogo je to. Treba se vratiti poslije tog.

E sad da li on stvarno poslije svega želi kod nas. Vjerovatno da. I to je OK što smo zadnja opcija.

Ali je i tačno ovo, da on želi ozbiljno on bi već bio u Konjicu. On hoda, zeza se, doći će da igra tekme takav nespreman. Ne valja ni zbog ostalih igrača, a ne valja ni zbog njeg. Lako se može povrijediti opet, lako možemo dobiti još jednog Ermina.

Nipošto mu ne dati neki veliki ugovor, ako već dođe. Pola godinu uz opciju produženja na 2 godine.

milanribar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 10:01 am

Mene brine samo što mislim da je on očekivao da će jaču karijeru ostvariti i to utiče na njega, otišao je iz Dinama u slabiju ligu i nije izdominirao tamo kako se očekivalo. Da li zbog povreda koje nije zaliječio ili nečeg drugog ne znamo. Kod nas je bio odličan iako nije predugo igrao, u Dinamu je bio odličan dok nije prvi put sjeo na klupu i posvađao se s trenerom.
Kako god veliko je pojačanje s obzirom na učinak naših napadača prošlu sezonu. Ugovor ako dođe će dobit u skladu sa trenutnim primanjima u klubu i to je isto pozitivno.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jan 23, 2023 10:13 am

Ovo nam samo pokazuje koliko su Stila i Coca mangupi...
dodjes fino, radis sa ekipom, klasa si... i ne zatezes...
kako vrijeme prolazi, definitivno mi je Coca uz Stilu jedan od najdrazih igraca poslijeratnog Zelje...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Amar927
Kontakt:

pon jan 23, 2023 10:46 am

Ara se definitivno vraca sto su potvrdili i nasi pojedini igraci prije polaska u Konjic

Grbavica
Kontakt:

pon jan 23, 2023 10:51 am

Durgo je napisao/la:Ovo nam samo pokazuje koliko su Stila i Coca mangupi...
dodjes fino, radis sa ekipom, klasa si... i ne zatezes...
kako vrijeme prolazi, definitivno mi je Coca uz Stilu jedan od najdrazih igraca poslijeratnog Zelje...
I Coca je "zatezo" prije odlaska u Grcku...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 23, 2023 10:58 am

amar92 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:Dodje Ara i zauzme mjesto igracu koji prodje ave pripreme u ovom slucaju Harcicu,i onda raja pocne da yebe Haracicu sve po spisku kada ga edis ubaci zadnji 10 minuta utakmice.
Haracic nije igrao sad standardno kad nije bilo Are, jedino Dzenis ce izgubiti mjesto. On svakako nema pravo da se zali. Ne kazem ja da je fer, ali tako je kako je. Covjek je vjerovatno najvece ime koje bi doslo u nasu ligu u ovim godinama, do sad su takvi dolazili sa 30+ kad su im karijere pri kraju. Kao takav mora imati privilegije.
Nije igrao zato sto je dzenisa gurao mulalic,nemoj da se lazemo.
Haracic ima bolji ucinak od Dzenisa ali eto Dzenis je igrao...a ovog smo progkasiili karinom od igraca....
Sada ce Ara imati prednost nad obojicom.

amar92
Kontakt:

pon jan 23, 2023 11:35 am

Dzezvar je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
Nije igrao zato sto je dzenisa gurao mulalic,nemoj da se lazemo.
Haracic ima bolji ucinak od Dzenisa ali eto Dzenis je igrao...a ovog smo progkasiili karinom od igraca....
Sada ce Ara imati prednost nad obojicom.
Pa znam, s tim da je Mulalic i dalje trener Haracic i dalje ne bi igrao. Zato ne vidim nacin na koji je on to zakinut ako bude igrao Ara sad. Ara svakako nece moci 90 minuta, pa ce neko morati ulaziti. Sto je opet do trenera.

Po meni je Haracic premalo sansi dobio, da se uklopio imao bi sigurno jos bolji ucinak.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 11:56 am

Obavio je Ara mini pripreme sa Kasimpasom i odigrao prijateljsku tekmu al nije zadovoljio izgleda.
Željezničar ante portas !

Sheldon
Kontakt:

pon jan 23, 2023 12:07 pm

Zapeli za Haracica kao da je Haaland. A momku domet karijere Gosk. A brine nas sto ce ga klupirati momak kojem je domet Liverpul? Haracic je svoj (ne)kvalitet pokazao. Protiv Tuzle promasaj ce se dugo prepricavati buducim narastajima. Protiv borca gore je fulio zicer na 0:0. Igman kuci kad ga stila proigra, pas kakav se nije godinama u ligi vidio. On dodje i punim po zemlji i po sredini u golmana. Tu smo mu se trebali zahvaliti. A began igra cesto iza stile, vjerovatno Edis kompenzira nedostatak trke Stiline tako sto im tokom utakmice miksa pozicije.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Trenutno korisnika/ca: avlami97, Bing [Bot] i 40 gostiju.

Prijava