Ko da Papu biraju, pa 4 sata zasjedaju.
Sramota
Kako sam cuo raskidaju i Ikic i Ovcina jer nisu pristali na smanjenje plate.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:36 pmA vjerovatno.. ko li ga je doveoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:31 pmŠto su raskinuli s njim? Skup?volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:28 pmĐorđe Pantelić slobodan igrac, ne bi mozda bio los kao neka opcija.
Nek istim koracima krenu Pavic, Ikic..
Kako onda da ih mi dovedemo.ubaceni element je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 11:01 pmKako sam cuo raskidaju i Ikic i Ovcina jer nisu pristali na smanjenje plate.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:36 pmA vjerovatno.. ko li ga je doveo
Nek istim koracima krenu Pavic, Ikic..
Nece niko livestream, al duznost je da se obavjeste navijaci i clanovi kluba.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 12:57 amNe razumijem sta vi hocete i sta ocekujete? live prenos sjednice ne kontam vas, ako je bilo sta bitno i za javnost znace se, opustite se.
ceric je bio jedini covjek sa vizijom,samo ga nije imao ko pratiti.malo je poznato da je npr u Burkini Faso vrijednost Želje porasla za 4 puta,u Gani za 97,643521% i da ne nabrajam dalje.Otjerali smo svoju virtuelnu sansu.Zato i jesmo tu gdje smo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 2:19 amhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /210508048
"Fudbalski klub Željezničar i fudbalski klub Medeama iz Gane postali su zvanični klupski partneri gradeći saradnju između Gane i Bosne i Hercegovine"
Zna li neko je l' ovo idalje valjano po potpisanom sporazumu bjelosvjetske varalice Cerića, imamo li kakve šanse da bude od ovog nekog hajra ikad..ili je sporazum raskinut?
Znaci idalje su aktivne pipe hobotnice sa okusom šampanjca...očekivano. Hvala na ovim detaljima koje ste iznijeli. Čekamo zvanično saopštenje Kluba.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 8:14 amSkupština je održana, do pola noći je trajala. Neko kaže šta raspravljaju toliko, vjerujte ja bi volio da sam taj lik i da ne znam sve šta se dešava u klubu i sa kojim se preprekama susreću i razočarenjima.
Bilo je govora o mnogim stvarima koje su se i ovdje potencirale, od komunikacije sa navijačima oko nekih pitanja do naravno najteže teme strateškog partnera i budućnosti kluba.
Iskreno me iznenadilo izlaganje predsjednika Nadzornog odbora koji je jako kritički i s pravom neoptimistično nastupio, a mislim da je to i trebalo svima da shvatimo da se više nikad ne dovedemo u situaciju da se čeka zadnji momenat za nešto.
Moram reći da me iznenadilo isto tako da se ponovo vrše pritisci od strane istih ljudi iz 2018. na članove skupštine, da se zove i da tvrde kako oni imaju neke svoje ljude opet i svoja rješenja. Čak je imenovan lik iz famozne strukture kluba koji je zvao članove skupštine.
Ne bi iznosio detalje jer će biti objavljeno jedno realno saopštenje prema navijačima bez uvijanja i uljepšavanja, a ništa vam neće značiti ako ja ovdje napišem prije toga.
Nemojte pogrešno shvatiti al mislim da je bolje što se nije najavila ova skupština, potreban je mir bez novinara i nekih bombastičnih naslova, ništa dobro za klub to ne bi donijelo i ništa ne bi promijenilo.