Jos u vremenu kad se navijaci trebaju privuci da se uclane. Sjeverna Koreja informisanje. Da ce se nesto desiti, pa hajde...volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:55 pmMeni je nevjerovatno da se skupstina odrzava bez ikakve najave..
Bilo je mnogo priče i dobrih prijedloga u vezi tog. Ali to očito nikad nikome nije došlo na listu prioriteta.salle86 je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:50 pmAl dobro je, kaže treba hajc za članske.
Ne treba meni nikakva beneficija, ništa od kluba. Sad ću biti malo i bezobrazan pa reći da nikad ništa od Želje nisam imao (dobio) a da sam vazda davao koliko sam mogao.
Ali takvih nas je 1,000...2...5
Šta je za ostale, jel nam to dovoljna cifra ili ipak treba više članova, a da bi neko bio član nečega treba valjda i da osjeća tu neku povezanost sa tim čega je član. Ali...
Mozda i nemaju neke informacije da se pohvale.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:58 pmJos u vremenu kad se navijaci trebaju privuci da se uclane. Sjeverna Koreja informisanje. Da ce se nesto desiti, pa hajde...volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:55 pmMeni je nevjerovatno da se skupstina odrzava bez ikakve najave..
Što su raskinuli s njim? Skup?volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:28 pmĐorđe Pantelić slobodan igrac, ne bi mozda bio los kao neka opcija.
Mene ne mogu odbiti od učlanjenja, jer ja to shvatam kao obavezu. Jučer su dvije članske iz moje kuće obnovljene. Ali me mogu odbiti od raznih humanitarnih akcija koje se pokreću, jer ovakvim njihovim odnosom pokazuju da su im bitne samo pare od navijača, a ne i sami navijači.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:24 pmMozda i nemaju neke informacije da se pohvale.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:58 pmJos u vremenu kad se navijaci trebaju privuci da se uclane. Sjeverna Koreja informisanje. Da ce se nesto desiti, pa hajde...volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:55 pmMeni je nevjerovatno da se skupstina odrzava bez ikakve najave..
Bruku raje ce reci i odbiti od uclanjenja. Jer barek toliko ocekujemo da nas obavijeste..
A vjerovatno.. ko li ga je doveoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:31 pmŠto su raskinuli s njim? Skup?volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:28 pmĐorđe Pantelić slobodan igrac, ne bi mozda bio los kao neka opcija.
Razumijemo se.blueboy je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:35 pmMene ne mogu odbiti od učlanjenja, jer ja to shvatam kao obavezu. Jučer su dvije članske iz moje kuće obnovljene. Ali me mogu odbiti od raznih humanitarnih akcija koje se pokreću, jer ovakvim njihovim odnosom pokazuju da su im bitne samo pare od navijača, a ne i sami navijači.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 10:24 pmMozda i nemaju neke informacije da se pohvale.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 9:58 pm
Jos u vremenu kad se navijaci trebaju privuci da se uclane. Sjeverna Koreja informisanje. Da ce se nesto desiti, pa hajde...
Bruku raje ce reci i odbiti od uclanjenja. Jer barek toliko ocekujemo da nas obavijeste..