Ma ne pricam ja o parama koji cemo mi dobit, nego kazem kakva glava moras biti da izaberes Besiktas ispred Burnleya, ljudi igraju premijer ligu sljedece sezone a predvodi ih Kompany. Ovde nasi igraci dok su mladi gledaju samo kako ce klepit koju hiljadu vise, i onda se cudimo kako to sve uspjeva Dinamu. Strasno, nismo ni pribliznog mentaliteta kao Hrvati npr.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:43 pmMa ljudi i da ode za 3 miliona eura nama ide ozbiljna cifra. Samo opusteno. Nismo nijednog igraca prodali, skupili smo 170 k od poziva, neka bude jos 130 k od clanarina, 400 k od opstine i eto od Amira milion i dvjesto. To je skoro 2 miliona u 2 mjeseca. Kako je izgledalo mracno krajem novembra ovo je spas.
Vjerovatno je hardcore Bosnjo ko i Visca.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:45 pmMa ne pricam ja o parama koji cemo mi dobit, nego kazem kakva glava moras biti da izaberes Besiktas ispred Burnleya, ljudi igraju premijer ligu sljedece sezone a predvodi ih Kompany. Ovde nasi igraci dok su mladi gledaju samo kako ce klepit koju hiljadu vise, i onda se cudimo kako to sve uspjeva Dinamu. Strasno, nismo ni pribliznog mentaliteta kao Hrvati npr.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:43 pmMa ljudi i da ode za 3 miliona eura nama ide ozbiljna cifra. Samo opusteno. Nismo nijednog igraca prodali, skupili smo 170 k od poziva, neka bude jos 130 k od clanarina, 400 k od opstine i eto od Amira milion i dvjesto. To je skoro 2 miliona u 2 mjeseca. Kako je izgledalo mracno krajem novembra ovo je spas.
Ma dobro sve su nagadjanja, realno. Ne znamo kakve su cifre i price u igri dok ne bude zvanicno. Mozda zvuci sebicno ali mene boli briga gdje ce otici. Nek ode u one Bijele Orlove ako cemo mi uzeti vise para.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:45 pmMa ne pricam ja o parama koji cemo mi dobit, nego kazem kakva glava moras biti da izaberes Besiktas ispred Burnleya, ljudi igraju premijer ligu sljedece sezone a predvodi ih Kompany. Ovde nasi igraci dok su mladi gledaju samo kako ce klepit koju hiljadu vise, i onda se cudimo kako to sve uspjeva Dinamu. Strasno, nismo ni pribliznog mentaliteta kao Hrvati npr.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:43 pmMa ljudi i da ode za 3 miliona eura nama ide ozbiljna cifra. Samo opusteno. Nismo nijednog igraca prodali, skupili smo 170 k od poziva, neka bude jos 130 k od clanarina, 400 k od opstine i eto od Amira milion i dvjesto. To je skoro 2 miliona u 2 mjeseca. Kako je izgledalo mracno krajem novembra ovo je spas.
Po tome se gleda jesil igrac ili nisi, a ako te strah championshipa sa 25 godina... Evo ne kontam razmisljanje nikako.fcz je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:46 pmVjerovatno je hardcore Bosnjo ko i Visca.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:45 pmMa ne pricam ja o parama koji cemo mi dobit, nego kazem kakva glava moras biti da izaberes Besiktas ispred Burnleya, ljudi igraju premijer ligu sljedece sezone a predvodi ih Kompany. Ovde nasi igraci dok su mladi gledaju samo kako ce klepit koju hiljadu vise, i onda se cudimo kako to sve uspjeva Dinamu. Strasno, nismo ni pribliznog mentaliteta kao Hrvati npr.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:43 pmMa ljudi i da ode za 3 miliona eura nama ide ozbiljna cifra. Samo opusteno. Nismo nijednog igraca prodali, skupili smo 170 k od poziva, neka bude jos 130 k od clanarina, 400 k od opstine i eto od Amira milion i dvjesto. To je skoro 2 miliona u 2 mjeseca. Kako je izgledalo mracno krajem novembra ovo je spas.
Zato buraz necemo vise nikad imati Dzeku ni priblizno vise u ovoj drzavi zbog naseg mentaliteta. Mozda Ahmedhodzic, momak otiso tamo gdje ce igrat, osigurat ce premijer ligu i biti u izlogu, nece vise nikad je ni napustit. Kod nas se zadovoljis Konyasporom cijeli zivot, Besiktasom, nekim Basahahahhasehirom kako se vec zove. Zato mi nikad necemo ni blizu Hrvatske lige.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:47 pmMa dobro sve su nagadjanja, realno. Ne znamo kakve su cifre i price u igri dok ne bude zvanicno. Mozda zvuci sebicno ali mene boli briga gdje ce otici. Nek ode u one Bijele Orlove ako cemo mi uzeti vise para.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:45 pmMa ne pricam ja o parama koji cemo mi dobit, nego kazem kakva glava moras biti da izaberes Besiktas ispred Burnleya, ljudi igraju premijer ligu sljedece sezone a predvodi ih Kompany. Ovde nasi igraci dok su mladi gledaju samo kako ce klepit koju hiljadu vise, i onda se cudimo kako to sve uspjeva Dinamu. Strasno, nismo ni pribliznog mentaliteta kao Hrvati npr.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 3:43 pmMa ljudi i da ode za 3 miliona eura nama ide ozbiljna cifra. Samo opusteno. Nismo nijednog igraca prodali, skupili smo 170 k od poziva, neka bude jos 130 k od clanarina, 400 k od opstine i eto od Amira milion i dvjesto. To je skoro 2 miliona u 2 mjeseca. Kako je izgledalo mracno krajem novembra ovo je spas.
Poreska + ostali dugovi pred licencu. Mislim da nam je to realnije.
Zeljo ima 20% gdje god da ode.