Meni je zaparalo usi kad rece direktorica na onom pressu da se tek sad napravio registar igraca i prate naknade. Znaci nisam mogao vjerovat da se neko napokon tek sad sjetio napravit registar gdje se prate naknade od transfera i naknade za treniranje. Mene da probudis u pola noci za nekog naseg igraca i pitas kolika je naknada za transfer znao bih.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:06 pmHvala. Nisam se mogao sjetiti imena.
Ja stvarno nisam te momke gledao nikad (Kovačević u onoj jednoj kad je ušao u finišu), ali opet kažem, teoretski kolko god da su "loši" imali bi učinak kao i ovi sada stariji.
Nek je njima sretno, možda dođu poslije nekad.
Ova uprava ima veliku prednost jer su pošteni. Jbg to je prednost kad se pogleda historija.
Nove dugove ne prave jer navijači guraju kao nikad do sad. Pitanje bi bilo da li bi isto bilo da nema navijača. I da li bi oni mogli to gurati bez akcija i pomoći navijača. Mislim da se tako trebaju stvari postaviti i vidjeti kapacitet trenutne uprave.
Ova Uprava je bila pocela dobro ali su stali, imaju moju podršku i dalje ali da nešto ne štima, ne štima svima je jasno. Dušmani kluba imaju uvid u sva dešavanja vjeruj, znaju svaki pokret ljudi u klubu nema se šta kriti od njih, pa imaju svoje ljude u UO i Skupštini gdje ces dalje.DobojskiManijak je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 12:44 pmova Uprava ima mana ali pitanje transparentosti je povezano sa činjenicom da lešinari/dužnici čekaju bilo kakvu infomaciju da nam zagorčaju život. Mislim da još nije vrijeme da budemo transparentni jer nam donosi više štete nego koristi. Odmah poslije objave kluba o prihodu poslije derbija (2:2) stigle su nam blokade računa,prjetnje blokadom itd.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 12:12 pmDobro je ba ljudi
I ja podrzavam ove trenutne, al vala rade neke stvari da povratis. Marketinga nemamo nikako, jedino sto znamo jeste cestitanje rodjendana. Imamo najgori marketing u drzavi. Onda ne najavit navijacima i clanovima kluba da je skupstina sutra je kriminal nad kriminalima. Evo razmisljam i pokusavam shvatit kad se to zadnji put desilo. Obecali su veliku transparentnost, a od transparentnosti imamo samo azurnost kad je u pitanju skupljanje novcane pomoci od navijaca.
Prihodi od marketinga su puno veći nego što su nekada bili a kao što je rekla direktorica Amira, sramota nas bilo se pojaviti kod partnera jer je neko prije "zajebao" stvar do balčaka...
Nidsam advokat ove Uprave i imam dosta zamjerki ali cijenim trud,rad i rezltat do sadašnjeg rada a to je da još uvijek postojimo i da nam se dug smanjuje prema dobavljačima,igračima poreznoj a da ne pravimo novi
A koji su ti koji su se prodali odavde i napravili vrhunsku karijeru? Ne naši, nego generalno iz naše lige? Možeš li ih pobrojati, pa da vidimo onda šta su kriteriji za vrhunsku karijeru?Z_1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 12:29 pmJuniorska liga nije nikakav pokazatelj, mnogi su harali u njoj a nisu se sastavili sa loptom u seniorskom fudbalu. A te price o nabrojanim nekom drugom pricaj.Durgo je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 11:27 amEvo imas Hajdara kod nas u timu sada, Saban je vani (prodan za solidne pare), koliko god da mi kritikujemo njega, on bi bio odlican kod nas...
Sehica smo se prelako odrekli...
Velic je sada solidan, sa ispravnim pristupom sigrno ne bibio losiji od Drine sada...
Bilo je tu solidnih momaka sa kojima se moglo raditi i sigurno profitirati...
Eh haj sada povuci paralelu tog juniorskog tima i ovog sada....
ja ne govorim da su ti momci ISKORISTENI 100%, vec da si imao JAKE JUNIORE koji su harali u svojoj ligi.... sada imas juniore koje ne mogu ni svoju ligu nositi na plecima...
Ovdje, a i na drugim forumima, Hajdarevica pljuju, mrze i omalovazavaju ko da je dijete sarajeva. A inace preposten momak, vrijedan, sportista.
Sabanadzovic - uz duzno postovanje, njegova karijera je smijesna a i taj njegov transfer u AEK gdje je Refik legenda mi je izuzetno sumnjiv. Ali eto, u svakom slucaju tu smo jedino mi profitirali.
Sehic - slicna prica kao za Hajdarevica samo u blazem obliku.
Velica necu da komentarisem, gluposti ciste.
Nije puno kasnije ni na terenu zabio zadnji putEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 9:59 amTo što je zabio prije devet mjeseci, nama za ovu polusezonu ne znači puno![]()
Pisalo je tamo da ce u narednim danima potpisat ugovor, vjerovatno ceka neki papir.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:55 pmSretno Irfane.
Uvakat si bio velika želja. Valjda to bude dobro.
Drlju nismo predstavili? Je li on sigurno potpisao il je na probi?
AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:58 pmPisalo je tamo da ce u narednim danima potpisat ugovor, vjerovatno ceka neki papir.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:55 pmSretno Irfane.
Yoshida je isto čekao jedan papirAsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:58 pmPisalo je tamo da ce u narednim danima potpisat ugovor, vjerovatno ceka neki papir.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:55 pmSretno Irfane.
I Kostic jeblueboy je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 2:01 pmYoshida je isto čekao jedan papirAsharaK je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:58 pmPisalo je tamo da ce u narednim danima potpisat ugovor, vjerovatno ceka neki papir.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 18, 2023 1:55 pmSretno Irfane.
Drlju nismo predstavili? Je li on sigurno potpisao il je na probi?![]()