Znaci doslovno studenta mozes naci koji bi napuco stranicu glava boli, jos bi jedva dočekao dzaba da uradiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:55 pmBas tako drug. Stranica nam je malo rec zastarjela.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:43 pmE svaka im čast, kako su azurni dobro ikakvu platu dobijajuFićo je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:41 pmVratili smo ponovo izvještaj o povredama na zvaničnoj.
https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
Ne mogu da vjerujem da ne mozes naci studenta ako nista koji ce ti napucati stranicu i drzati je azurnom.
Mi imamo samo 3 tehnicka sponzora. Siguran sam da postoje kompanije ili bh poduzetnici iz it sektora koji bi preuzeli tehničko održavanje sajta i promociju marketinga, samo treba poslati upite na 30ak adresa, kao što su radili nekad.Diverzant je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 6:06 pmZnaci doslovno studenta mozes naci koji bi napuco stranicu glava boli, jos bi jedva dočekao dzaba da uradiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:55 pmBas tako drug. Stranica nam je malo rec zastarjela.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:43 pm
E svaka im čast, kako su azurni dobro ikakvu platu dobijaju
Ne mogu da vjerujem da ne mozes naci studenta ako nista koji ce ti napucati stranicu i drzati je azurnom.
Ili možda firma člana U.O koja se baš tim baviBosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 6:39 pmMi imamo samo 3 tehnicka sponzora. Siguran sam da postoje kompanije ili bh poduzetnici iz it sektora koji bi preuzeli tehničko održavanje sajta i promociju marketinga, samo treba poslati upite na 30ak adresa, kao što su radili nekad.Diverzant je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 6:06 pmZnaci doslovno studenta mozes naci koji bi napuco stranicu glava boli, jos bi jedva dočekao dzaba da uradiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 5:55 pm
Bas tako drug. Stranica nam je malo rec zastarjela.
Taman evo nek mene primi na praksu, ja cu mu testirati:DBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:34 pmIli možda firma člana U.O koja se baš tim baviBosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 6:39 pmMi imamo samo 3 tehnicka sponzora. Siguran sam da postoje kompanije ili bh poduzetnici iz it sektora koji bi preuzeli tehničko održavanje sajta i promociju marketinga, samo treba poslati upite na 30ak adresa, kao što su radili nekad.
Što bi kamatar rek'o "tri tačke" njega ako je u Upravnom Odboru i ima firmu oko toga a nije stavio klubu sve resurse na raspolaganje.Diverzant je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:55 pmTaman evo nek mene primi na praksu, ja cu mu testirati:DBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:34 pmIli možda firma člana U.O koja se baš tim baviBosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 6:39 pm
Mi imamo samo 3 tehnicka sponzora. Siguran sam da postoje kompanije ili bh poduzetnici iz it sektora koji bi preuzeli tehničko održavanje sajta i promociju marketinga, samo treba poslati upite na 30ak adresa, kao što su radili nekad.
Ma odavno me to nervira, možda sam i prije o tome pisao. Što je najgore nije to ni teško, pa jbt danas to mogu i preko telefona. Svaki telefon danas može snimati u 4K (nije neophodno, može 1080p) i ima elektronsku i optičku stabilizaciju, možeš i editivati preko telefona. Bar jedan ili dva videa sedmično objaviš, da držiš navijače što se kaže "up to date". Ima navijača koji to znaju i koji bi radili na volonterskoj osnovi.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:36 pmKo pomenu youtube kanal. Svaka čast kad si se sjetio.![]()
Ne klanja ne moze kod hadzijebegovica
Sto bi rekao uvazeni clan foruma:STOP POVRATNICIMASirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 11:02 pmA normalno da bi se vratio, zdrav je, igrao redovno, trenira redovno. Moje misljenje da bi dobro dosao, ne odlucujem ja, Bekric i Mulalic se pitaju ali u ovoj situaciji kad nemas pare a znaci ti provjeren igrac ja bi dogovorio neku saradnju sa minimalnim rizikom pa ako ispadne dobro svi zadovoljni..Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 10:56 pmJa ne bih imao ništa protiv da se Rama vrati, pogotovo ako su povrede iza njega i ako je željan da se opet dokaže. Znamo da ima kvalitet, nek se bar širi roster.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 10:40 pm
Moze, mozeU ovakvoj situaciji idealan, taman da dobijemo na širini..
![]()
Stvarno žalosno, toliki potencijal, a ogromnim dijelom ostaje neiskorišten. Danas su društvene mreže jako bitan dio svakog ozbiljnog sportskog kolektiva, i biznisa općenito. I ništa se ne radi po tom pitanju, da se izdignemo još više, proširimo van okvira naše zemlje. Mi smo se previše umislili, da smo neki gigant ovo ono (i jesmo u okviru našeg grada i zemlje) pa mislimo sve će doći samo po sebi. Živimo od neke stare slave, što je pokojni Ivica rekao: "mi smo klub nostalgičara", i jesmo. Mislimo mi smo i na prostoru bivše Juge gigant, jesmo, ali oni u regionu koji pamte Želju iz tog vremena i smatraju ga gigantom su sada već uveliko u godinama i ne snalaze se baš tako dobro na društvenim mrežama, niti ih baš pretjerano koriste. Mi moramo gledati da proširimo bazu fanova, da privučemo nove fanove, pogotovo mlađe generacije, bar iz regiona. Sve je to izvodivo, nije nemoguće, problem je očigledno velika lijenost.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 8:00 pmŠto bi kamatar rek'o "tri tačke" njega ako je u Upravnom Odboru i ima firmu oko toga a nije stavio klubu sve resurse na raspolaganje.Diverzant je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:55 pmTaman evo nek mene primi na praksu, ja cu mu testirati:DBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 10, 2023 7:34 pm
Ili možda firma člana U.O koja se baš tim bavi
Mi se bolan na fb i instagram stranici ne pomijeramo sa članovima, stoji onih 192k još od štrebera. Žalosno, a takav potencijal imamo.
Naravno da treba hajcat, pa mi smo se tek prosle godine krenuli masovno uclanjivati. Treba jedno 5 godina hajcat da nam to bude rutinaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 2:44 amDosta ih ima kojima su puna usta Želje, člansku kartu nemaju. Ne shvatimo šta to ustvari znači. Zar nam treba hajc i akcija? Postani član voljenog kluba jer je to tvoja dužnost. Voljeti nije pratiti preko interneta i zanimati se. Uradi nešto za voljeni klub.