Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 08, 2023 9:33 pm

Lopta je napisao/la:
ned jan 08, 2023 8:57 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:54 pm
Masinovodja je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:43 pm
Saban igra u aek-u al za 2 ekipu
Saban ne bi bio prevaga u Celiku sad, zivot bi smio stavit na to.
Hajdarevic je korisniji od njega, samo nije imao stelu toliku.
Vala Hajdarevic ne bi bio prevaga ni u Moscanici. Nijedan od njih dvojice nije neka pljacka.
Stvarno ne razumijem cemu to degradiranje Hajdarevica a momak nije uopste los. U nasem rosteru igraca ima bar 10 koji su gori od njega
[/quote]
Ma Hajdar je sasvim solidan. Obično oni koje mi degradiramo završe u Zrinjskom, Slobodi ili Borcu pa nam yebu znanje.

volimtezeljo

ned jan 08, 2023 9:40 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ned jan 08, 2023 9:25 pm
Jeste, solidno. I biti 4-5 i u polufinalu kupa je solidno, za šta? U ovoj ligi plasman u Europu, ili prodaja i procenat nekog od omadinaca, uz državne jasle je jedini izvor prihoda. Mi smo mislim jedini koji značajno zaradi od navijača, i rentanja poslovnih prostora. Sponzori su takođe na dosta niskom nivou.
A u zadnjim godinama, da ne upirem prstom ni u koga, recimo 10-15 godina na prste jedne ruke možemo nabrojati kvalitet koji smo doveli, i koji se pokazao, a na stotine prolaznika ili fula je prošlo kroz klub. Zato nema Europe, nema titula. Na to dodaj još savez i sudije, i tu smo gdje smo. U strogoj banani...
Od A do Ž.
Iskreno licno volim ovakve prelazne rokove. Nek se polako dovodi, dovode se jeftini igraci pa ako prodje.
Trenutno uz izlazak u Evropu jos ako bude preko kupa, nasu podrsku, malo srece u zdrijebu, u izlogu imas Santosa, Amoaha, Hodzica, Drinu.. mozda se nesto malo vise zaradi. I ako se zaradi i dalje ciljano dovoditi.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jan 08, 2023 9:52 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
ned jan 08, 2023 9:33 pm
Lopta je napisao/la:

Vala Hajdarevic ne bi bio prevaga ni u Moscanici. Nijedan od njih dvojice nije neka pljacka.
Stvarno ne razumijem cemu to degradiranje Hajdarevica a momak nije uopste los. U nasem rosteru igraca ima bar 10 koji su gori od njega
Ma Hajdar je sasvim solidan. Obično oni koje mi degradiramo završe u Zrinjskom, Slobodi ili Borcu pa nam yebu znanje.
[/quote]

Eh i jeste za Slobode :) lik nista nema samo eto sto trci, pa zar mu to nije "posao"?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jan 08, 2023 9:57 pm

svraka je napisao/la:
ned jan 08, 2023 8:42 pm
Znaci i storm nam je bacio mahalsku jucer :D
Možda i nije bacio mahalsku i ja sam čuo da dolazi jedan igrač (napadač) ali to je sve što znam. Valjda će se pojaviti ubrzo, ako ne bude već sutra sa ekipom.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jan 08, 2023 10:01 pm

Teško je raditi sa ograničenim budžetom, međutim, ja vjerujem da će Bekrić pokušati pronaći najbolje opcije za pare koje možemo ponuditi.
Fear of the Maniacs!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jan 08, 2023 10:07 pm

**** ga vise i budzet i kuknjava...daj da skupimo za 3 igraca da na miru gledamo tekme.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

ned jan 08, 2023 10:44 pm

Lopta je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:43 pm
Saban igra u aek-u al za 2 ekipu
[/quote]

Ima možda i više od 10, ali to nikako nije njemu plus jer je i dalje on čisti prosjek (ove) PL. Ok nije igrač za golove, asistencije. Ali onda bi trebao biti bedem i neprolazan. Da li je ?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

ned jan 08, 2023 11:55 pm

**** ga vise i budzet i kuknjava...daj da skupimo za 3 igraca da na miru gledamo tekme.
vrati se u realnost.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jan 09, 2023 12:02 am

rodrigo87 je napisao/la:
vrati se u realnost.
Dokurcilo drug vise kuknjava, rijesi se tri levata a dovedi jednog da valja.

Nego pitanje sta bi sa onom "velikom" uplatom sto su insajderi najavili?

Lopta
Kontakt:

pon jan 09, 2023 12:12 am

salle86 je napisao/la:
ned jan 08, 2023 10:44 pm
Lopta je napisao/la:

Ima možda i više od 10, ali to nikako nije njemu plus jer je i dalje on čisti prosjek (ove) PL. Ok nije igrač za golove, asistencije. Ali onda bi trebao biti bedem i neprolazan. Da li je ?
[/quote]
Defanzivno 4 puta bolji od Bece. Ofanzivno po meni opet bolji od Bece. Ne kazem da je momak potencijal na kojem cemo zaraditi neke pare nekim transferom ali da momak trenutno zasluzuje da bude u klubu po meni apsolutno da. To sto nije igrac koji ce donijeti prevagu na terenu ne znaci da trebamo da ga otjeramo. On sigurno moze igrati prvu postavu u pola klubova u ligi. A sto vise vremena prolazi po meni se cini stabilniji u igri. Desio se napredak u odnosu na njegovu igru od prije 2 godine. Po meni samo hodzic je defanzivno bolji od njega u nasoj ekipi u veznom redu ali ja smatram da je to najvise do hodziceve fizicke gradje. Ipak je za glavu visi i lakse mu je da se izbori sa protivnickim igracima i naravno neki skok duel izbori. Ne razumijem tu pricu on je kao prosjek nase lige pa ga treba otjerati. Sta smo to mi u rangu Dinama pa nam igraci koji su prosjek nase lige ne valjaju? Mi smo 4. U ovoj ligi i nama igraci koji sjede na klupi moraju biti iznad prosjecni u ligi?

Diverzant
Kontakt:

pon jan 09, 2023 12:38 am

Ne mogu da vjerujem da se o Hajdarevicu raspravlja. Reko bi covjek da nas je direktno kostao jedno 15 bodova i to sezonama unazad. Svjesni smo da nije neka aman kvaliteta, ali da se tjera iz kluba je van svake pameti. Njegova igra zavisi od igre ostatka tima i to je to. Ako citav tim podbaci i on ce sigurno, takav je. Ako su ostali top i on ce biti, imao je lik utakmica odigra ih ko Kante licno. Pogotovo derbi, rijetko se desi da on ne pokida na derbiju. Ako ne gledamo samo teren, van terena je lik teška momčina i sigurno od njega neces ocekivati da pravi neke spletke u svlačionici, podmeće noge i slično i uz to je lik baš teski Željovac. Hare ja naš i uvijek cu stati iza njega.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fcz
Kontakt:

pon jan 09, 2023 12:53 am

Potpuno se slazem. Jako je nepravedno sto pojedini toliko pljuju po Hajdaru. Odigrao je taj decko mnogo vise dobrih nego losih utakmica, u svakoj jacoj je blistao a narocito u derbijima. Volio bih i ja da popravi pas igru (iako mislim da tu itekako ima i do samopouzdanja) ali je zato fizicki bas spreman, disciplinovan i odgovoran. Njegova pozicija na terenu je "prljava", neatraktivna i uglavnom slabo primijecena - obicno tek kad napravi kiks.

Uz to, momak nikad nije pokazao ni trunku nepostovanja prema klubu; odnosi se bas onako kako se pravo Zeljino dijete i treba odnositi prema najdrazem grbu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

gavran
Kontakt:

pon jan 09, 2023 8:01 am

F5
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon jan 09, 2023 8:08 am

Rečenica u kojoj se spominje Hajdar i neki epitet ne mogu zajedno. Lik trci ko muha bez glave, ofanzivno jedino doda prvom do sebe ili kao u derbiju opuca kad ne treba i direktno te kosta bodova. Defanzivno smiješan. On i Dženis su u pet deka. Kante koje treba nabiti nogom u guzicu što prije.

amar92
Kontakt:

pon jan 09, 2023 10:00 am

Danas pocinju pripreme vecine klubova, tako i Zelje. Bit ce ovo dosta zanimljivo proljece. Neki se vracaju igranju na svom stadionu. Tako da bi trebalo dosta drukcije to izgledati.

Zrinjski ostao bez dvije vazne karike, trenera i najboljeg igraca. Vidjet cemo kako ce nastaviti. Medjutim, i dalje su glavni favorit za titulu. Od drugog mjesta pa do zadnjeg ce biti bas neizvjesno, kao nikad do sad. Siroki nije puno mijenjao, ali nemaju neki kvalitet realno. Borac u raspadu, vidjet cemo hoce li politika opet odluciti da ih vadi iz govana. Kone i dalje sa najjacim sastavom ali uz dosta internih turbulencija i problema. Uz to jos i bojkot navijaca. Velez smanjuje troskove, par igraca vec otislo. Tuzla opet pravi rekonstrukciju ekipe.

Na kraju mi. Samo Subasic nas napustio, svakako nije igrao neku ulogu kod Edisa. U ekipi dobra atmosfera i zajednistvo, to nas je do sad i drzalo u borbi za Evropu. Valjda se tako i nastavi. Problem nam stvara suspenzija Santosa, ozljeda Gasala i U21 pravilo. Do sada smo imali i tu prednost da smo bili jedni od rijetkih koji smo domace utakmice igrali na svom stadionu, vise toga nema. Evropa nam je i dalje cilj, i realno moguca. Pogotovo ako dodje par adekvatnih prinova.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 09, 2023 10:19 am

gavran je napisao/la:
pon jan 09, 2023 8:01 am
F5
https://fkzeljeznicar.ba/samir-bekric-p ... vor/17915/
Jel oto....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 09, 2023 11:09 am

pon jan 09, 2023 12:02 am
rodrigo87 je napisao/la:
vrati se u realnost.
Dokurcilo drug vise kuknjava, rijesi se tri levata a dovedi jednog da valja.

Nego pitanje sta bi sa onom "velikom" uplatom sto su insajderi najavili?
dokurcilo je davno drug ali nemamo druge

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 09, 2023 11:16 am

Hajd bar je prozivka
Željezničar ante portas !

Lopta
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:30 pm

Edin Mujic nam se vratio sa posudbe iz Gorazda gdje je igrao u prvom sastavu. Ako neko zna kako je momak igrao neka podijeli sa nama. Inace znam da je taj momak bio stvarno perspektivan i cuo sam fine price o njemu i njegovoj igri ali je dozivio rijetku povredu i odsustvovao je dugo sa terena prije ove posudbe u Gorazde. S obzirom da je zasticeno godiste mozda bi se mogao rotirati sa Becom jer sumnjam da je Beca nesto kvalitetniji

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:39 pm

Haris Rizvanović, 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, pokušat će se izboriti za ugovor u Željezničaru.
Fear of the Maniacs!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 58 gostiju.

Prijava