Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2023 8:40 am

Dzezvar je napisao/la:
sri jan 04, 2023 8:59 am
storm_raider je napisao/la:
sri jan 04, 2023 6:39 am
Novinar Muhamed Bikić predlaže da se stadion Grbavica nazove po Peleu
Genijalan prijedlog.
Ti bas nisi dobar majke mi...🤣🤣🤣
Kako ovo moze biti genijalno...
O imenu stadiona ne treba da se pita Bikic....
Ima brate vrapcice ili bijeli brijeg....a Boga mi ima i Banja luka ,Zenica...pa nek tamo nadjeva imena stadiona...
Dobar majke mi, ti? :rofl:

Nije valjda da trebam objasnjavati sarkazam **** ga ti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

čet jan 05, 2023 8:43 am

salle86 je napisao/la:
sri jan 04, 2023 1:03 pm
storm_raider je napisao/la:
sri jan 04, 2023 6:39 am
Novinar Muhamed Bikić predlaže da se stadion Grbavica nazove po Peleu
Genijalan prijedlog.
Nikad u svom životu ja ništa gluplje nisam čuo
Al fakat
Bikic, siva eminencija Grbavice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Sky1
Kontakt:

čet jan 05, 2023 11:17 am

Fićo je napisao/la:
čet jan 05, 2023 6:38 am
Sky1 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 3:07 am
Ti konstantno lažeš. Brković ima veze s tim isto kao i ja. Nije nam niko pomogao, znači niko apsolutno i nemojte lagati ovdje.
Nije istina to što pišeš itekako je Brković imao utjecaj na odluku i sam proces donošenja iste.
hahahahaah, a jel'? Koliko ti imaš godina Fićo? Ti kao zrela i odrasla osoba, ako nisi neko dijete bi trebao znati da su to price za malu djecu. Nemoj nam to ovdje podvaljivati živ bio. Ja mislim da ti to nesvjesno, jer ne razumiješ kako ovdje kod nas funkcioniše društveno-politički život, pa ću ti halaliti ovu glupost.

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 05, 2023 12:51 pm

Sky1 je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Ti konstantno lažeš. Brković ima veze s tim isto kao i ja. Nije nam niko pomogao, znači niko apsolutno i nemojte lagati ovdje.
Nije istina to što pišeš itekako je Brković imao utjecaj na odluku i sam proces donošenja iste.
hahahahaah, a jel'? Koliko ti imaš godina Fićo? Ti kao zrela i odrasla osoba, ako nisi neko dijete bi trebao znati da su to price za malu djecu. Nemoj nam to ovdje podvaljivati živ bio. Ja mislim da ti to nesvjesno, jer ne razumiješ kako ovdje kod nas funkcioniše društveno-politički život, pa ću ti halaliti ovu glupost.
Boga mi na tvoju zalost Fico je u pravu....
Vjeruj mi...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Diverzant
Kontakt:

čet jan 05, 2023 12:58 pm

Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine. 

Hahahahaha koja sramota je uopste reci za nekoga da ce biti novi dinamo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jan 05, 2023 1:38 pm

Kakva je situacija sa Arminim i Santosom. Bekrić kaže da su s jednim kao dogovorili a s drugim su blizu, ali nije nigdje bilo zvanično.

Nekako glupo. Ako si dogovorio, onda i objavi produženje saradnje.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jan 05, 2023 2:21 pm

Zna li iko ko dolazi na probu,jesu li domaci igraca ili stranci ?

milanribar
Kontakt:

čet jan 05, 2023 2:33 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 2:21 pm
Zna li iko ko dolazi na probu,jesu li domaci igraca ili stranci ?
Sačekajmo do ponedjeljka sve neće nam ništa bit a svako pisanje po forumima i spominjanje imena nam se obije o glavu redovno. Evo i za Irfana Hadžića čujem da je Tuzla već uputila ponudu, ne kažem da bi našu prihvatio prije njihove jer je glupan al opet, ne dozvolimo da nam cure informacije igdje...

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jan 05, 2023 2:47 pm

Bog zna uzet ce ga tuzla prije nas,ali nafatat ce mo nekog napadaca valjda.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jan 05, 2023 3:03 pm

Pa kakve veze ima Irfan s tom pričom.
Sigurno je svima jučer palo na pamet da ga kontaktiraju.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet jan 05, 2023 3:20 pm

Pa sta i ako uzmu, idu ljudi gdje ce imati vise. Mi s parama ne mozemo parirati njima, pitarima, hercegovackim klubovima, Borcu ( vjestacki napravili kokuzluk da se otarase Srbijanaca sa velikim platama)...
Grande Miske 💪

milanribar
Kontakt:

čet jan 05, 2023 3:45 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Pa sta i ako uzmu, idu ljudi gdje ce imati vise. Mi s parama ne mozemo parirati njima, pitarima, hercegovackim klubovima, Borcu ( vjestacki napravili kokuzluk da se otarase Srbijanaca sa velikim platama)...
Kažem jer se piše često da je završen neki igrač, traže se informacije da li dovodimo nekog, samo jer vam je dosadno a zapravo tako samo smanjujemo mogućnost da nekog dovedemo. Nismo u situaciji da ponudimo puno finansijski al zato nudimo neke druge stvari jbg...

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jan 05, 2023 3:52 pm

Ne mozemo mi finansijski bar 6,7 klubova u ligi parirat,ali smo opet doveli 2 predobra igraca za nase uslove,Santos i Amoah.

Maestro_1921
Kontakt:

čet jan 05, 2023 3:57 pm

Fićo je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Tako je. I za rekonstrukciju pomoćnog sa vještačkom travom je odigrao bitnu ulogu. Na stranu sve, ali treba reći, to su činjenice.

Maestro_1921
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:07 pm

Obzirom da je Adžem sad nekad, početkom mjeseca pozvan u Ghanu na njihovu akademiju. Treba se sa njim dogovoriti da nam pošalje jednog ili dvojicu dobrih na probu, taman su pripreme. Dobro bi nam došao još jedan dobar garo. Ako bude valjao, odmah mu dati dugoročni ugovor i na kraju možemo i dobro zaraditi na njemu.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:14 pm

milanribar je napisao/la:
čet jan 05, 2023 3:45 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
Kažem jer se piše često da je završen neki igrač, traže se informacije da li dovodimo nekog, samo jer vam je dosadno a zapravo tako samo smanjujemo mogućnost da nekog dovedemo. Nismo u situaciji da ponudimo puno finansijski al zato nudimo neke druge stvari jbg...
To se slazem, ali ljudi cesto napisu nemoj ovoga, nemoj onoga, povrede, star, mlad...a nama su i najrealniji ovi iz federalne lige, povrijedjeni, uvrijedjeni, sto su ispali iz lige ili nekog da ozivimo ili prodamo. Amoa i Santos su ispali iz lige bili, a i Hodzic je dosao na mala vrata. Haracic i Vego su iz prve lige. Galic je super pojacanje, a nije skup, ali i on je dosao na ozivljavanje bio.
Ugovor na 2 godine i plata 10 milja je skoro 300 hiljada s doprinosima, a i to je recimo neka sredina u Sarajevu i Zrinjskom jer ima i vecih ugovora. Treba biti racionalan i realan. Mozda je to i rizik nama. Tako da...pametno samo.

Ps. Amir opet dao gol, kapiten...nadam se da ce nas na ljeto sunce ogrijati. Njegov transfer i evropa = stabilan klub.
Grande Miske 💪

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:25 pm

Irfan Hadžić potpisao za Tuzlu.
Fear of the Maniacs!

505 VITEŠKA
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:26 pm

Irfan Hadzic..... eto samo je dovoljno procitati ime igraca ili nekog njemu slicnog kvaliteta da vidis zasto nasi klubovi zive u teskom amaterizmu,pod milionskim dugovima,odlaskom i dolaskom konvoja igraca u svakom prelaznom roku
Nit je neki aman zaman kvalitet,nit je u formi nit je mlad da mozes kasnije hajrovati od njega
Bukvalno nikakve koristi osim toga da ce biti skup,nece donijeti neku veliku prevagu a kasnije cete napustiti i tuziti
Kakav mentalitet za igrace,posao i u globalu za fudbal imaju nasi ljudi
Jos citam ovo Mrkaic,Begic,Zajmovic,jos zalosnije....

Okreni se mladima sa par iskusnih pojedinaca koji su kvalitetom i prerasli ligu,samo tako ces imati temelje za uspjeh,od svega ostalog mozes samo imati sudske probleme,dugove itd...

CrazySouth1987
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:39 pm

Fićo je napisao/la:
čet jan 05, 2023 4:25 pm
Irfan Hadžić potpisao za Tuzlu.
Ma ko ga hebe i nije neki igrač 🤣🤝
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Sky1
Kontakt:

čet jan 05, 2023 4:48 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jan 05, 2023 12:51 pm
Sky1 je napisao/la:
Fićo je napisao/la:

Boga mi na tvoju zalost Fico je u pravu....
Vjeruj mi...
Što na moju žalost, ako je to bilo u interesu Želje. Hvala mu, samo se nadam da ništa nije tražio zauzvrat, ipak je to Amarova škola. Meni samo nije jasno šta se tu imalo pomoći ali nema veze.

Trenutno korisnika/ca: fanaticZeljin, Google [Bot], NEZALAGANJE i 54 gosta.

Prijava