A zamisli ova dvojica isti dan registrovani...
"Ma jebiga ubijali smo se na obje strane" "Gino nedužan narod" "Mitovi o čistoći naše borbe"
"Bosnjani"
A zamisli ova dvojica isti dan registrovani...
Zato je i pokrenuo tu pricu, da se ljudima zgadi tematika, lik i djelo. Nažalost, administracija ne briše ove bespotrebne rasprave, jer cim se spomene jedno ime, odmah se spominje i drugo i tu nastanu rasprave.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 7:59 pmA ljudi dragi **** ga Senad, Amar i investitor, dokle vise ta prica?
Forum se pretvorio na poredjenja Senada, Amar i sta bi bilo kad bi bilo.
Slobodan je on već neko vrijeme, pisao sam ja već za njega, prije jedno mjesec možda. Volio bih ga vidjeti kod nas, baš bi nam fino legao, jedino pare mogu biti problem. Ne bih se čudio da su ga pitari već zaganjali i ponudili mu kule i gradove. Treba mu ponuditi normalne uslove i fino dogovoriti s momkom, nije neki neprovjereni antitalenat, znamo da ima kvalitet. Nama su prioritet napadač i lijevi bek, bolje je dovesti dva dobra igrača za deficitarne pozicije i adekvatno ih platiti, da bar budu pojačanja, nego dovesti pet igrača sumnjivog kvaliteta da ti igraju za crkavicu, 800 KM i da se bacaju na glavu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 7:45 pmEvo Radovic slobodan, hajde Bekrija dok ga nisu pitari pokupili.
Bender mora biti prvi golman, pustite ove juniore, jedan kiks i jebat ce im citav stadion sve.
To je to.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 8:30 pmSlobodan je on već neko vrijeme, pisao sam ja već za njega, prije jedno mjesec možda. Volio bih ga vidjeti kod nas, baš bi nam fino legao, jedino pare mogu biti problem. Ne bih se čudio da su ga pitari već zaganjali i ponudili mu kule i gradove. Treba mu ponuditi normalne uslove i fino dogovoriti s momkom, nije neki neprovjereni antitalenat, znamo da ima kvalitet. Nama su prioritet napadač i lijevi bek, bolje je dovesti dva dobra igrača za deficitarne pozicije i adekvatno ih platiti, da bar budu pojačanja, nego dovesti pet igrača sumnjivog kvaliteta da ti igraju za crkavicu, 800 KM i da se bacaju na glavu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 7:45 pmEvo Radovic slobodan, hajde Bekrija dok ga nisu pitari pokupili.
Bender mora biti prvi golman, pustite ove juniore, jedan kiks i jebat ce im citav stadion sve.
Dragon mi je da nisam najstariji...Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 8:16 pmSamo da budemo načisto, priču je pokrenuo neko ko je stavio sliku Misimovića i Stanića, uz novogodišnje čestitke...ne znam kakva je tu konekcija, ali eto...
I Rodrigo, samo da se zna mnogo toga si u pravu, i slažem se sa tobom.
Inače neću spominjati od kada idem na utakmice
Poštujem iskrenostgavran je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 8:47 pmDragon mi je da nisam najstariji...Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 8:16 pmSamo da budemo načisto, priču je pokrenuo neko ko je stavio sliku Misimovića i Stanića, uz novogodišnje čestitke...ne znam kakva je tu konekcija, ali eto...
I Rodrigo, samo da se zna mnogo toga si u pravu, i slažem se sa tobom.
Inače neću spominjati od kada idem na utakmice
Pod ugovorom je sa Slogom. Nama trebaju slobodni igrači, sa čistim papirima, nismo baš u situaciji da plaćamo odštete. Inače bi Duraković bio top za nas, jedino ako bi sa Zebom nešto mogli dogovorit "preko štele". Al sumnjam da bi ga pustili, mislim da se ni Husref ne bi složio.Sky1 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 8:41 pmOvaj bi nam isto legao.
https://www.transfermarkt.com/ugljesa-s ... ler/533484
Loša je priča "kad je tako dobar, kad tako voli Želju što se me vrati?"volimtezeljo je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 6:38 pmA jeste napali na covjeka koji bas nista lose nije rekao za Senada. Jedino sto je spomenuo da covjek nije u klubu, a ni nece biti. Jer to sam Senad ne zeli. I vi ga proglasiste neprijateljem, amarovcem i neko ko ne zna diskusiju da vodi.. ide do toga da ga je on otjerao... pa do toga da on tjera i ove sadasnje.
Pa sto ga prizivas onda koji ku.rac? Ako nece, ne morasalle86 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 10:32 pmLoša je priča "kad je tako dobar, kad tako voli Želju što se me vrati?"volimtezeljo je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 6:38 pmA jeste napali na covjeka koji bas nista lose nije rekao za Senada. Jedino sto je spomenuo da covjek nije u klubu, a ni nece biti. Jer to sam Senad ne zeli. I vi ga proglasiste neprijateljem, amarovcem i neko ko ne zna diskusiju da vodi.. ide do toga da ga je on otjerao... pa do toga da on tjera i ove sadasnje.
Ozbiljni ljudi, koji drže imalo do sebe ne vraćaju se tako lahko kad ih neko otjera
Isto ono imaš trebu i prevari te ali nakon nekog vremena ona slobodna i sad što ti je bi opet. Realno ko bi ?
![]()
Ja nisam.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 6:53 pmJa sam za ove trenutno, a ti?MATORI je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 6:22 pmLjudi,
da mi to brate sve pojednostavimo.
Otjerati ovu upravu, pod hitno.
Eto jos jedan dan pobjede!
A onda brate dovesti @rodriga da napravi POTPUNO novu organizaciju i upravu kluba.
Covjek se samoproglasio za strucnjaka iz te oblasti.
Pita svakog redom da mu dokaze da npr
Senad nije jedna obicna budala!
Majko moja!