BlueSuperGiant je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:36 pm
Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:27 pm
neroazzuro je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 6:42 pm
Ovaj šeldon je trol otkako se ragistrovao.
Ima vas još par ali ovaj je baš upadljiv.
Svako malo se pojavi po jedan ovakav da nam otvara oči.
Niđe veze ti je ovo prozivanje al eto. Ja nikome ne otvaram oci nit imam potrebu za tim. Moja misljenja iznosim, kao i svi drugi forumasi. Poz
Ne iznosis ti jarane svoje misljenje nego modifikujes cinjenice. Primjer, podrska bivsoj upravi 2018.godine. Tada je bila anketa na orgu i ko kod da ima pristup tom forumu, zna sta se tada pisalo i kakavu je podrsku imala tadasnja uprava.
Istinu nikada ne smijemo iskriviti, pogotovo sto je dio Zeljine historije, a ona se mora cuvati od zaborava. Na orgu je bila identicna anketa kao i ovdje i u procenat su bili isti rezultati. Mogu i temu izvuci ukoliko je potrebno. Po mojoj slobodnoj procjeni preko 90% ljudi je bilo za ostanak tadasnjeg UO i NO. Dakle, slobodna procjena je u pitanju. Ono sto nije slobodna procjena, odnosno sto je cinjenica, to je da je debela vecina bila za ostanak tadasnje garniture ljudi. Nazalost, manjina je pobjedila i uradila sta je uradila. Nemile scene na stadionu su dio svega toga, da se ne ponavljam. Ko god je bio na tim utakmicama, a vjerujem da ste svi ovdje, znate dobro sta se desavalo. Ovdje istinu necemo modificirati, to nikada nismo dozvoljavali.
Sada kada smo to zavrsili, zovite 17045 ukoliko mozete. Ova se akcija treba podrzati maksimalno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/