E moj Edise kakvog ti igraca odbijas.
Covjek se nudi da dodje da igra za mizernu platu, ali ti ga neces, a na toj poziciji trenutno imamo samo jednog igraca.
Kada taj igrac nije igrao vidjeli smo da nemamo nikakve zamjene za njega
Sad da se odmakne, kad je pri kraju realizacije plana. Može on biti selektor ali id Želje se odmaknuti sigurno neće.MATORI je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 2:13 pmAko ne bude sad - nece vise nikad, nema teorije.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 12:10 pmAmar Kamatar ce biti novi selektor BiH. Lijepo li ce se uklopiti u sav kriminal koji tamo vlada.
On bi se sa ovom ekipom uklopio savrseno.
Boze pomozi da bude, neka se samo odmakne od nas - pa vala neka bude i selektor Brazila.
Otkud ti to ? Mislim, ne bih bio nešto posebno šokiran da bude, vazda se njegovo ime provlači kad se bira selektor. Ali nisam vidio da se on spominje u ovoj konkurenciji. U konkurenciji je Vaha, koji je navodno velika želja saveza. Al se zna da on ne želi, pa je to malo vjerovatno. Tu su i Pape, Meša i Faruk Hadžibegić koji je navodno trenutno najbliži klupi repke. Ne znam otkud ti to za kamatara. On ako bude selektor, niko iz Želje neće primirisati reprezentaciji.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 12:10 pmAmar Kamatar ce biti novi selektor BiH. Lijepo li ce se uklopiti u sav kriminal koji tamo vlada.
Zar nije Bekric SD?
Jeste, on ne bira ko ce igrati a ko ne vec predlaze ko bi bio dobro pojacanje za trazenu poziciju a na kraju trener odlucuje ko ce mu igrati a ko nece
Koji igrac je u pitanju?
Koji igrač je u pitanju ?
Nadam se da se šale za Stevanovića a i rekao je Bekrić da nema 30+ igrača ukoliko nisu ostavili dublji trag kako u Želji tako i u inostrastvu. Ako neko zaista zna volio bi da napiše a 90% sam siguran da nije istina.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 4:40 pmMa koji će nam khurac Stevanović koji se kleo u želju na vječnost itd pa otišao kad je najteže bilo, ne mogu svoje šuplje ne treba nam
Pogresno gledas na stvari, Siniša je otiso jer dugo nije primio platu, a koliko znam i oprostio pun klinac tog novca.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 4:40 pmMa koji će nam khurac Stevanović koji se kleo u želju na vječnost itd pa otišao kad je najteže bilo, ne mogu svoje šuplje ne treba nam
Evo nas… Svako je podlozan kritici pa naravno i Edis. Ni ja se ne slazem sa nekim njegovim postupcima. Neki forumasi isto tako i iskazu razumnu kritiku na jedan zdrav nacin. Eh druga je stvar sto neki radi licnih animoziteta pokusaju pokretati vjestacku hajku. To nece proci. Sto se Stevanovica tice, poslusajte Bekricev intervju u vezi 30+ igraca. I kako to sad, tjeramo Acu a valja Shorty. Pa zar nije bolje Musica malog gurati. I nadam se da hocemo.