Popričaj malo s ljudima koji nisu s juga, koji eto dođu pogledati tekmu s istoka ili sjevera, ne budu tu svaku tekmu, ali prate redovno, pa ćeš vidjeti šta generalno misle ovoj akciji. To je razlog slabijeg odziva, ništa drugo. Ako se ne varam, treći put ove godine navijači akcijama pokušavaju spasiti klub.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sub dec 24, 2022 1:28 amBaš tako brate a milioni se zarađuju, 100k za svoj matični klub ne bi ni osjetili, da neko bude legenda to je velika stvar a puno ih mi nazivamo legendama, to su dobri igrači koji smo mi napravili i stvorili i ništa više od toga, legenda je Joško legenda je Ivica i još par njih, na prste jedne ruke se mogu nabrojati, ovi ostali ne. Proći će i ovo kažem dobro zapamtiti i zapisati ko je bio tu kad je najteže. 10k nas na utakmicama bude da je svako nazvao po 10 puta samo to je 100k da ne računamo dijasporu famoznu, evo iz ovog vidimo i ove simpatizere i ove što vole Zelju iz fotelja u pm, čast izuzecima al Željezničar smo nas 2k pregorenih i najsretniji sam kad smo samo mi i na tekmama.Diverzant je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 11:55 pmMa share sliku na fb uz opis jednom Željezničar uvijek Željezničar i to ti je to. Od ovih nekih vecih igraca, manjih, legendi itdCrazySouth1987 je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 9:25 pmSta ćemo sa ostalim "legendama" Želje i bivšim igračima? A svima su puna usta Želje. Neka, sve će ovo proći. Dosta smo kroz ovo vidjeli. Klub koji je izbacio najviše reprezentativaca i klub koji ima najviše legendi. Ma samo nas 2k pregorenih ostaje i to je to. Nek je svima jasno. Možda je i bolje. Volim te Željo! 17045
Ako ovako nastavimo, odziv će biti sve slabiji i slabiji. Ja bih se zaustavio na članskim i sve snage usmjerio na promoviranje toga. Ako Hajduk može imati toliko članova, mi možemo bar 20k. Da smo se sada pripremali samo za to, vjerujem da bismo i to izgurali bez problema. Ovako, nisam siguran da ćemo dobaciti i to 10k. A generalnog sponzora neka traže oni koji bi trebali tražiti, neka se ne kriju iza navijača.
Nije problem i ne znati ili pogriješiti, ali onda dođeš na presicu i kažeš mi nismo uspjeli pronaći generalnog, ne znamo, nismo sposobni itd. Ovako mi se čini da, ponavljam, se kriju iza navijača, ali dobro…