Sam je kriv nazalostBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 20, 2022 5:27 pmIskreno steta. Kod Ivkovica je djelovao korektno sasvim. Poslije se izgubio. Mislim da opet ima najvise sebe kriviti. Dzaba talenat i znanje kad je voljni momenat 0
Kako ce Dzenis on jedini zna sta je Zeljo. Igra covjek sa slomljenom rukomSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto dec 20, 2022 6:49 pmOdlicna vijest za Subasica, hajmo sada Dzenis, Haracic i Hajdarevic
Kazu da je momak bas pao i psihički zbog neigranja ...steta ocekivao sam puno od ovoga momka..ljudi iz kluba kazu da je na treninzima znao biti bolji od Stilica iz njegovih najboljih dana ali i da je dosta nezainteresovan,nema neke trke ,na testiranjima ima lose rezultate i sl...sve u svemu klub mu je izasao u susret i raskinuo ugovor prvenstveno zbog njegovog nezadovoljstva ali i trenutne situacije gdje nema sada mjesta u prvih11.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto dec 20, 2022 5:54 pmZa Subašića sam pisao da će raskinuti ugovor. Prije par mjeseci održao je sastanak sa Bekrićem i Mulalićem, izrazio nezadovoljstvo te da mu se objasni njegov status i budućnost u Klubu. Vidno je bio nezadovoljan pozicijom i minutažom, što ga naravno i razumijem, dolaskom Edisa momak je u stagnaciji.
U razgovoru je sa Slobodom da s njima potpiše ugovor.
Slazem se vrijeme ce pokazati, to je bila nasa rasprava zanima me kako ce da zavrsiVeteran1965 je napisao/la: ↑uto dec 20, 2022 6:48 pmVrijeme će kao i uvijek pokazati je li Subašić bio igrač za Želju. Po meni, a to tvrdim od prvog dana nije. Neka mu je sretno u karijeri....
Ja pretpostavljam da bi Music trebao ostati sada kada se vrati iz Gradine jer smo realno tanki sa izmjenama za desnog beka a i momak je u21 a prica se da je bio sasvim korektan u Gradini