Ide akcija clanske od januara koju ce voditi klub, a ovo je akcija grupe.
Postoji jedan veliki problem kod nas. Mi bi da nam neko nešto da, a za uzvrat ama baš ništa ne nudimo osim eto toga da mu može biti čast što je na čelu Želje. OK čast i sve to, ali u kapitalističkom društvu ne ide to tako već usluga za uslugu i jedino, ali jedino je naša ljubav (navijača) bezuslovna !Norsborg je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 12:53 pmZnam otprilike šta je problem kod Diglisića, hoće čiste papire, bez onog našeg "biti će". Niko od nas ne broji tudje pare, ali ako ima bogatstvo kako se priča, trebao bi mu neko objasniti da se sa bogatstvom ne ide u legendu. Neće ga ni unuci spominjati. Ali ako izvadi našeg Želju, ući će u vječnu legendu. Kao što se priča o Jošku Domorockom i ostalim našim legendama tako će se pričati i o njemu.
Znam ja da nema veze, ali dosta raje ce u januaru imati vazecu clansku. Mislim da klub i za nas treba malo razmisljati da i mi mozemo imenom i prezimenom produzit clanske a ne da moram macu i cuku upisivatiMulalic Edis je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 12:59 pmIde akcija clanske od januara koju ce voditi klub, a ovo je akcija grupe.
17045, nema tu puno pametovanja.
Ne moraš čekati da ti istekne članska. Možeš u januaru obnoviti članstvo regularno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 1:04 pmZnam ja da nema veze, ali dosta raje ce u januaru imati vazecu clansku. Mislim da klub i za nas treba malo razmisljati da i mi mozemo imenom i prezimenom produzit clanske a ne da moram macu i cuku upisivatiMulalic Edis je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 12:59 pmIde akcija clanske od januara koju ce voditi klub, a ovo je akcija grupe.
17045, nema tu puno pametovanja.
Članske nam svakako valja produžiti u januaru a jedan derbi će možda biti na Grbavici. Svakako ćemo te novce dati tražili oni ili ne. I loša reklama je reklama.Majkel je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 1:32 pmSve je to divno, planiram barem 50 puta okrenuti broj. Ali opet će biti za par mjeseci hajmo 10.000 članskih, hajmo protiv kona opet ispuniti stadion kako bi se osigurala licenca, pa kad dođe rok za poreznu hajmo i tu kakvih stotinu hiljada namiriti, a pored toga stadion nam pun, i fan shop radi bolje nego ikada.
Jedna kvalitetna, ozbiljna akcija godišnje mi je sasvim okej, već tri je da se svi zapitamo o mnogo tome..
Smatram da su trebali smanjiti "cijenu" GS-a na nekih 100.000 - lakše je tako naći sponzora, a da ljudi čuvaju pare kad dođe vrijeme za članske da tu opet prekucamo.
A ono najavljivanje kako je pri kraju novi gs od strane predsjednika, da bi par dana poslije došli do ovakve konferencije mi je od svega toga najteže palo..
A kako ćemo to mi stati na noge,na koji način ćemo mi to stati na noge?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sub dec 17, 2022 1:03 amMA OD USTA ODVAJAJTE ZA SVETINJU. ZELJO NIJE KRIV, A VAZDA PREKO ZELJE. RAZNE STRUJE. DOKAZIMO JOS JEDNOM KO SMO I STA SMO. MI ZA TEBE ZIVIMO! ZIVIMO ZELJEZNICAR! PA KAD STANEMO NA NOGE HEBAT CEMO MAJKE ONIMA KOJI SU KRIVI I STRUJAMA RAZNORAZNIM. SADA SVI ZAJEDNO!!! VOLIM TE ZELJO!!! 17045