Hajde bolan hoces li sta najaviti
Ja apsolutno podrzavam rad grupe za OP, to nije upitno, ako se vratis da moj orginalni post...Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 7:05 pmMa ja ba .....
Problema u omladinskom pogonu je milion i jedan.
Isto tako rijesava se jedan po jedan.Dosta stvari se dolaskom Curica pokrenulo na bolje.
Radna grupa je isto tako odradila dosta posla.Mahalske price roditelja ne smju biti razlog pljuvanju po njima.
I da opet kazem trebao je neko Adzemu odgovoriti na konstatno dizanje sebe odnosno fatanje pratilaca na drustvenim mrezama,preko ledja kluba....
Jeste.gavran je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 4:30 pmNije zamijenio forume....storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 09, 2022 4:05 pmApsolutno se slazem sa Dzezvarom. Generalno me je Ado iznenadio sto je prozvao ovaj forum, prvenstveno sto smo mi toliko akcija iznijeli transparentno i podrzavali i njega i cijelu tu pozitivnu pricu oko Zelje. Pripisacu to tome da je zamjenio ovaj forum sa gg.ba. Na ovaj nacin se mogu samo podjele dogoditi, iako to Adzemu sigurno nije cilj. Podrska svakako ovim ljudima u klubu, preko skupstinara jer se stvarno bore protiv mnogo cega u jako, jako teskim uslovima. Hajde, idemo dalje.
Nisam mislio na tebe da pljujes nego ovi sto su se nadivezali na tvoj post.Durgo je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 7:53 pmJa apsolutno podrzavam rad grupe za OP, to nije upitno, ako se vratis da moj orginalni post...Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 7:05 pmMa ja ba .....
Isto tako rijesava se jedan po jedan.Dosta stvari se dolaskom Curica pokrenulo na bolje.
Radna grupa je isto tako odradila dosta posla.Mahalske price roditelja ne smju biti razlog pljuvanju po njima.
I da opet kazem trebao je neko Adzemu odgovoriti na konstatno dizanje sebe odnosno fatanje pratilaca na drustvenim mrezama,preko ledja kluba....
Naravno da je uradila dosta, licno sam svjedocio rjesavanju problema za hranu omladinaca koju dodju sa vana itd...
Ovo nije pljuvanje, evo nadji slovo u kojem sam rekao nesto protiv iste... samo sam naveo problem koji je aktuelan i ne treba to pravdati "mahlaske"... ako cemo zmiriti na probleme onda ok...
Mozda nije vrijeme da se to rijesi, ili nemamo kapaciteta, to je ok... al da ne postoji problem nije tacno...
Sta ga ba storme pravdas,jel ljepio screenshotove nasih postova po svom fb profilu....storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 11:51 pmJeste.gavran je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 4:30 pmNije zamijenio forume....storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 09, 2022 4:05 pmApsolutno se slazem sa Dzezvarom. Generalno me je Ado iznenadio sto je prozvao ovaj forum, prvenstveno sto smo mi toliko akcija iznijeli transparentno i podrzavali i njega i cijelu tu pozitivnu pricu oko Zelje. Pripisacu to tome da je zamjenio ovaj forum sa gg.ba. Na ovaj nacin se mogu samo podjele dogoditi, iako to Adzemu sigurno nije cilj. Podrska svakako ovim ljudima u klubu, preko skupstinara jer se stvarno bore protiv mnogo cega u jako, jako teskim uslovima. Hajde, idemo dalje.
Priča o davanju para je uvijek bila dobra priča za opravdanje. I uvijek će je i biti.Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 10, 2022 7:05 pmMa ja ba .....
Tako je. Ne vjerujem ja da je on toliko glup da ne zna na koji je forum ušao. A ako jeste, onda stvarno nije relevantan ni za šta i ne treba ga ozbiljno doživljavati.Dzezvar je napisao/la: ↑ned dec 11, 2022 8:33 amSta ga ba storme pravdas,jel ljepio screenshotove nasih postova po svom fb profilu....
Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....
Ma ne misli Storm na to, Adi je neko rekao da ga se ovdje komentarise pa je usao i vidio. Storm misli da je zamijenio forume kad je u videu rekao da je ovaj forum onda tjerao njega i Misketovu upravu. Odnosno da su ovdje pisali placenici protiv tadasnje uprave.blueboy je napisao/la:Tako je. Ne vjerujem ja da je on toliko glup da ne zna na koji je forum ušao. A ako jeste, onda stvarno nije relevantan ni za šta i ne treba ga ozbiljno doživljavati.
Za Adzema ste botoviamar92 je napisao/la: ↑ned dec 11, 2022 11:21 amMa ne misli Storm na to, Adi je neko rekao da ga se ovdje komentarise pa je usao i vidio. Storm misli da je zamijenio forume kad je u videu rekao da je ovaj forum onda tjerao njega i Misketovu upravu. Odnosno da su ovdje pisali placenici protiv tadasnje uprave.blueboy je napisao/la:Tako je. Ne vjerujem ja da je on toliko glup da ne zna na koji je forum ušao. A ako jeste, onda stvarno nije relevantan ni za šta i ne treba ga ozbiljno doživljavati.
Ne pravdam ga, ne poznajem ga toliko, niti znam sta mu je u glavi. Pisem ono sto mislim, jer to sto je lijepio po fb profilu i pricao jednostavno nije istina. Ne mozemo dozvoliti da se iskrivljuje istina, to je prvenstveno udar na kredibilitet ljudi ovdje i navijacku ljubav prema Zelji koja je dokazana raznim akcijama u kojima si i ti uvijek bio prisutan. Jako sam licno to shvatio i zasmetalo mi je od njega. Sa tim "zamjenio forume" sam bio ironican, Adzema i sve te ljudi smo podrzavali do zadnjeg. Istina se ne moze zamjeniti, dok god je onih koji ce je jasno pricati. Pogotovo to da je zbog pisanja ovdje otjeran ili cijela ta garnitura ljudi. Zna se ko je radio za Zelju, a ko protiv Zelje. Svi smo napadani zbog tih stavova, jer smo jasno ukazivali sta ce se desiti. Navijaci Zelje znaju istinu. I tada smo pisali da ce vrijeme pokazati sve. Kao sto si i sam napisao prethodnih dana, evo ponovo neke podjele i gluposti..., ne treba nam to.