Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 10, 2022 4:31 pm

Nista vise nije slucajno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 10, 2022 5:15 pm

Ma naravno da je do trenera, ali zali Boze djece koja ne dobiju priliku zbog istih...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub dec 10, 2022 6:40 pm

Pričam sa jednim kolegom iz Srebrenika, kaže da bi nam Musić mogao biti baš pojačanje kad se vrati sa posudbe.
Fear of the Maniacs!

Maestro_1921
Kontakt:

sub dec 10, 2022 6:43 pm

Skupštinska radna grupa za OP umjesto da se posveti riješavanju tog problema mita i korupcije u OP-u, guranja momaka čiji roditelji "gurnu" kovertu treneru, oni se prepucavaju sa Adžemom saopštenjima i statusima na fb. Mislio sam i ja i nadao se da će dolaskom Ćurića taj problem biti riješen, i da će takve prakse biti iskorijenjene. Ali evo Durgo podijeli saznanje da je to još uvijek praksa kod trenera u omladinskom pogonu, nažalost.

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 10, 2022 7:05 pm

Ma ja ba .....🤣🤣🤣🤣
Problema u omladinskom pogonu je milion i jedan.
Isto tako rijesava se jedan po jedan.Dosta stvari se dolaskom Curica pokrenulo na bolje.
Radna grupa je isto tako odradila dosta posla.Mahalske price roditelja ne smju biti razlog pljuvanju po njima.
I da opet kazem trebao je neko Adzemu odgovoriti na konstatno dizanje sebe odnosno fatanje pratilaca na drustvenim mrezama,preko ledja kluba....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Cedva
Kontakt:

sub dec 10, 2022 7:11 pm

Iskreno,ono iznošenje po društvenim mrežama,kez da pokažeš navlake,je neozbljno. Brate nisi "youtuber" i ne živiš od toga. Ako možeš pomozi,parama,znanjem,prijedlozima,okupi grupu i u klub. Ne mora niko znati! A ne postavljati neke guzlate crnke i kao zna se šta će biti,kriza srednjih godina 1/1! Ali neka si živ i zdrav. 🤐
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

Diverzant
Kontakt:

sub dec 10, 2022 7:15 pm

Fićo je napisao/la:
sub dec 10, 2022 6:40 pm
Pričam sa jednim kolegom iz Srebrenika, kaže da bi nam Musić mogao biti baš pojačanje kad se vrati sa posudbe.
Hajde bolan hoces li sta najaviti
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 10, 2022 7:53 pm

Dzezvar je napisao/la:
Ma ja ba .....🤣🤣🤣🤣
Isto tako rijesava se jedan po jedan.Dosta stvari se dolaskom Curica pokrenulo na bolje.
Radna grupa je isto tako odradila dosta posla.Mahalske price roditelja ne smju biti razlog pljuvanju po njima.
I da opet kazem trebao je neko Adzemu odgovoriti na konstatno dizanje sebe odnosno fatanje pratilaca na drustvenim mrezama,preko ledja kluba....
Ja apsolutno podrzavam rad grupe za OP, to nije upitno, ako se vratis da moj orginalni post...
Naravno da je uradila dosta, licno sam svjedocio rjesavanju problema za hranu omladinaca koju dodju sa vana itd...

Ovo nije pljuvanje, evo nadji slovo u kojem sam rekao nesto protiv iste... samo sam naveo problem koji je aktuelan i ne treba to pravdati "mahlaske"... ako cemo zmiriti na probleme onda ok...

Mozda nije vrijeme da se to rijesi, ili nemamo kapaciteta, to je ok... al da ne postoji problem nije tacno...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub dec 10, 2022 10:45 pm

Novi direktor omladinske škole je prekratko tu da bi mogli pričati o nekim stvarima. Napredak je vidan, iako je potrebno još vremena da se to posloži i dovede u red. Ćurić radi dobar posao od kada je tu. Meni se izuzetno dojmilo što je stiglo nekoliko trenera koji su izuzetno mladi i koji su već kliknuli sa igračima selekcija u kojim rade. Samo rad, rad i rad i rezultati će doći, meni recimo ništa neće vrijediti titula juniorskog ili kadetskog prvaka ako mi iz te generacije nećemo dobiti nekoliko igrača za prvi tim. Trenutno ima ogromnog materijala u omladinskom pogonu za budućnost, samo da se nastavi raditi kako treba i nema sumnje da ćemo dobiti igrače koji će nam pomoći u ostvarivanju sportskih ciljeva i na kojima ćemo uzeti fine pare.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

sub dec 10, 2022 11:51 pm

gavran je napisao/la:
sub dec 10, 2022 4:30 pm
storm_raider je napisao/la:
pet dec 09, 2022 4:05 pm
Apsolutno se slazem sa Dzezvarom. Generalno me je Ado iznenadio sto je prozvao ovaj forum, prvenstveno sto smo mi toliko akcija iznijeli transparentno i podrzavali i njega i cijelu tu pozitivnu pricu oko Zelje. Pripisacu to tome da je zamjenio ovaj forum sa gg.ba. Na ovaj nacin se mogu samo podjele dogoditi, iako to Adzemu sigurno nije cilj. Podrska svakako ovim ljudima u klubu, preko skupstinara jer se stvarno bore protiv mnogo cega u jako, jako teskim uslovima. Hajde, idemo dalje.
Nije zamijenio forume....
Jeste.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

ned dec 11, 2022 8:31 am

Durgo je napisao/la:
sub dec 10, 2022 7:53 pm
Dzezvar je napisao/la:
Ma ja ba .....🤣🤣🤣🤣
Ja apsolutno podrzavam rad grupe za OP, to nije upitno, ako se vratis da moj orginalni post...
Naravno da je uradila dosta, licno sam svjedocio rjesavanju problema za hranu omladinaca koju dodju sa vana itd...

Ovo nije pljuvanje, evo nadji slovo u kojem sam rekao nesto protiv iste... samo sam naveo problem koji je aktuelan i ne treba to pravdati "mahlaske"... ako cemo zmiriti na probleme onda ok...

Mozda nije vrijeme da se to rijesi, ili nemamo kapaciteta, to je ok... al da ne postoji problem nije tacno...
Nisam mislio na tebe da pljujes nego ovi sto su se nadivezali na tvoj post.
A ako cemo posteno svaka informacija tipa daju se koverte da neko igra,ili mog malog ne voli trener
je u domenu mahalanja.
Ja takvih prica cujem 10 dnevno....ali se generalno ne obazirem na to jer dolaze od roditelja koji ocekuju da im djete bude ronaldo sa svojih 12 godina.Takvih prica je bilo i prije pogotovo za vrijeme Atletiko generacije...pa sujetni otac odvede dijete anamo njima.i na kraju mali zavrsi ko konobar...
Treba dosta vremena da bi mi obicni smrtnici vidjeli napredak .....jbg tako je kakko je...

Dzezvar
Kontakt:

ned dec 11, 2022 8:33 am

gavran je napisao/la:
pet dec 09, 2022 4:05 pm
Apsolutno se slazem sa Dzezvarom. Generalno me je Ado iznenadio sto je prozvao ovaj forum, prvenstveno sto smo mi toliko akcija iznijeli transparentno i podrzavali i njega i cijelu tu pozitivnu pricu oko Zelje. Pripisacu to tome da je zamjenio ovaj forum sa gg.ba. Na ovaj nacin se mogu samo podjele dogoditi, iako to Adzemu sigurno nije cilj. Podrska svakako ovim ljudima u klubu, preko skupstinara jer se stvarno bore protiv mnogo cega u jako, jako teskim uslovima. Hajde, idemo dalje.
Jeste.
Sta ga ba storme pravdas,jel ljepio screenshotove nasih postova po svom fb profilu....
Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 11, 2022 9:47 am

Dzezvar je napisao/la:
Ma ja ba .....🤣🤣🤣🤣
Priča o davanju para je uvijek bila dobra priča za opravdanje. I uvijek će je i biti.
Ne mora značiti da je i tačna, što kažeš.

Ja mislim da se Adžemu nije trebalo odgovarati.
On ima na instagramu ni hiljadu pratitelja. Lik se koristi internetom kao moja tetka ili ovi stariji ljudi koji su operisani od tehnologije. Nije on neka ličnost, a prepucavanjima se obično samo otkrivaju loše stvari, a ako već nisu rekli na pressu, onda nek se i ne govore (mislim da se tako uzimalo do sada)

Diverzant
Kontakt:

ned dec 11, 2022 9:59 am

Meni je žao što smo opet dosli do nekih podjela i prepucavanja i sto trazimo krivica tamo gdje ga nema. Ne trebaju aldin i adzem da se prepucavaju i svadaju jer sigurno znam da su obojica bolesni za Željom i da ni jedan od njih dvojice nije kriv za ovakvo stanje kluba. Treba upirati prstom u one koji su nas doveli tu gdje jesmo i njihove jatake.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueboy
Kontakt:

ned dec 11, 2022 10:36 am

Dzezvar je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Jeste.
Sta ga ba storme pravdas,jel ljepio screenshotove nasih postova po svom fb profilu....
Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....
Tako je. Ne vjerujem ja da je on toliko glup da ne zna na koji je forum ušao. A ako jeste, onda stvarno nije relevantan ni za šta i ne treba ga ozbiljno doživljavati.

amar92
Kontakt:

ned dec 11, 2022 11:21 am

blueboy je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Jeste.
Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....
Tako je. Ne vjerujem ja da je on toliko glup da ne zna na koji je forum ušao. A ako jeste, onda stvarno nije relevantan ni za šta i ne treba ga ozbiljno doživljavati.
Ma ne misli Storm na to, Adi je neko rekao da ga se ovdje komentarise pa je usao i vidio. Storm misli da je zamijenio forume kad je u videu rekao da je ovaj forum onda tjerao njega i Misketovu upravu. Odnosno da su ovdje pisali placenici protiv tadasnje uprave.

MiroslavKruzik

ned dec 11, 2022 12:10 pm

amar92 je napisao/la:
ned dec 11, 2022 11:21 am
blueboy je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....
Ma ne misli Storm na to, Adi je neko rekao da ga se ovdje komentarise pa je usao i vidio. Storm misli da je zamijenio forume kad je u videu rekao da je ovaj forum onda tjerao njega i Misketovu upravu. Odnosno da su ovdje pisali placenici protiv tadasnje uprave.
Za Adzema ste botovi 😂

slika

storm_raider
Kontakt:

ned dec 11, 2022 1:32 pm

Dzezvar je napisao/la:

Cuj zamjenio forume...
Ne zayebayi....
Ne pravdam ga, ne poznajem ga toliko, niti znam sta mu je u glavi. Pisem ono sto mislim, jer to sto je lijepio po fb profilu i pricao jednostavno nije istina. Ne mozemo dozvoliti da se iskrivljuje istina, to je prvenstveno udar na kredibilitet ljudi ovdje i navijacku ljubav prema Zelji koja je dokazana raznim akcijama u kojima si i ti uvijek bio prisutan. Jako sam licno to shvatio i zasmetalo mi je od njega. Sa tim "zamjenio forume" sam bio ironican, Adzema i sve te ljudi smo podrzavali do zadnjeg. Istina se ne moze zamjeniti, dok god je onih koji ce je jasno pricati. Pogotovo to da je zbog pisanja ovdje otjeran ili cijela ta garnitura ljudi. Zna se ko je radio za Zelju, a ko protiv Zelje. Svi smo napadani zbog tih stavova, jer smo jasno ukazivali sta ce se desiti. Navijaci Zelje znaju istinu. I tada smo pisali da ce vrijeme pokazati sve. Kao sto si i sam napisao prethodnih dana, evo ponovo neke podjele i gluposti..., ne treba nam to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

volimtezeljo

ned dec 11, 2022 2:07 pm

Adzem nije dobro to je vidno, i sve sto sad prica treba sa rezervom uzimati. Podrzavan je u drugom mandatu, veoma stidljivo. Glavni krivac je bio za izgubljenu titulu, dio tog bremena ponio je i Sasa Papac. Oni sa na kraju jedini otisli iz tog strucnog staba i ljudi koji su se za nesto pitali.
Vecina nas je bila da ostane, ako se ne moze dovesti bolji da treba ostat. Jer nam novi Kostic nije trebao, naravno doveli smo Krcmarevica. I osvojio je kup. Bila je prica da Adzem psihicki nije mogao vise, pa je zato umjesto njega doveden ublehas gospodin Boba Krcmarevic.

Podrska toj upravi je bila bezrezervna od vecine navijaca. Osim sa onog foruma i tadasnjih Manijaka.
Sto se tice ovog foruma, on i uprava bi i danas bili u klubu.

Valter
Kontakt:

ned dec 11, 2022 2:46 pm

Stara dobra priča sa ovih prostora "svi su krivi samo mi nismo". A koliko me sječanje služi ovdje se nikada nije dozvoljavala rasprava o dešavanjima na Jugu i koliki je to uticaj imalo na odlazak pojedinaca i dolazak drugih pojedinaca. A ubacivanje političkih spinovanja, naroćito ako su u korist određenih opcija, uvijek je poželjno.
Ali helem nejse.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava