Ako kosta dovede onog sto sam ti reko bice zeljo topLeon_Professional je napisao/la:Javio kralju.. GukniKazanova je napisao/la:Leoeneeeeeee javi mi se na fb bitno jeLeon_Professional je napisao/la:Irfo na aparatima vec, nemoj ga mirso visee![]()
![]()

Ako kosta dovede onog sto sam ti reko bice zeljo topLeon_Professional je napisao/la:Javio kralju.. GukniKazanova je napisao/la:Leoeneeeeeee javi mi se na fb bitno jeLeon_Professional je napisao/la:Irfo na aparatima vec, nemoj ga mirso visee![]()
![]()
Koje brate reći ?Kazanova je napisao/la:Ako kosta dovede onog sto sam ti reko bice zeljo topLeon_Professional je napisao/la:Javio kralju.. GukniKazanova je napisao/la: Leoeneeeeeee javi mi se na fb bitno je![]()
![]()
Mirso se jednom opekao i više nikom ništa ne govori. Nije više insajder iz raje, prodao se onima što šute namjernoQwerty_1987 je napisao/la:Nećemo nikom reći svijum'![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Morel se lezat ?shzna je napisao/la:Je l to buba pred potpisom?? Pp?
pozdrav familiji iz tople cg
To bracikaaashzna je napisao/la:Ne znam koga ganjaju pokemoni, al mene albankinje i crnogorke slomise familijo
Znači Ulcinj je u pitanjushzna je napisao/la:Ne znam koga ganjaju pokemoni, al mene albankinje i crnogorke slomise familijo
Joj brate buba nemir kostic iz slobode danas to sam saznoLARS1921 je napisao/la:Ništa mirsone, ovdje pišite
Vidite da nam se ljute forumaši
Da iz slobode hvala tebi kao larsuu na podrsciDr. Kostic je napisao/la:Brate ja ti vjerujem za Dialibu Boga mi. Jel taj Kostić iz slobode?
Nema na čemu brate. Svi mi bi voljeli da imamo neke informacije kao ti. Hvala brate što podijelis sa nama informacije i što nas uvijek oraspolozis.Kazanova je napisao/la:Da iz slobode hvala tebi kao larsuu na podrsciDr. Kostic je napisao/la:Brate ja ti vjerujem za Dialibu Boga mi. Jel taj Kostić iz slobode?
Nemaaa brt na cemu za memisa sam znao bio je voljan doc al krstaajic je prob pravioDr. Kostic je napisao/la:Nema na čemu brate. Svi mi bi voljeli da imamo neke informacije kao ti. Hvala brate što podijelis sa nama informacije i što nas uvijek oraspolozis.Kazanova je napisao/la:Da iz slobode hvala tebi kao larsuu na podrsciDr. Kostic je napisao/la:Brate ja ti vjerujem za Dialibu Boga mi. Jel taj Kostić iz slobode?