Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 03, 2022 8:25 pm

Sky1 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sub dec 03, 2022 7:52 pm
Sky1 je napisao/la:Samo da konstatujemo, beskičmenjaci u Upravi ne mogu nikoga krivično teretiti. Dosta stvari se namjerno odugovlači. Dobro krenuše i stadoše od one press konferencije poslije Skupštine, jedino im kapu skidam za licencu, ostalo 0 bodova. Mažu nam oči svjesno.
I tebe da priupitam, jel' nagadjas ili raspolazes nekim informacijama?
Nemam nikakve informacije, na osnovu do sada pokazanog sa njihove strane, nije ovo teško nimalo zaključiti. Vrijeme je da se pojedini crvi izbace iz Uprave, Skupština je po meni OK.
Znaci lupas samo.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

Sky1
Kontakt:
Status: Online

sub dec 03, 2022 8:37 pm

Grbavica je napisao/la:
sub dec 03, 2022 8:25 pm
Sky1 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sub dec 03, 2022 7:52 pm
I tebe da priupitam, jel' nagadjas ili raspolazes nekim informacijama?
Nemam nikakve informacije, na osnovu do sada pokazanog sa njihove strane, nije ovo teško nimalo zaključiti. Vrijeme je da se pojedini crvi izbace iz Uprave, Skupština je po meni OK.
Znaci lupas samo.
Tako je.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub dec 03, 2022 8:40 pm

A sta to covjek lupa? Lupa li cinjenicu da niko, zvanicno, nije objavio nas dug i je li istina da ce nam se imovina prodati, ako do kraja godine isti ne izmirimo ? Lupa li cinjenicu da nijedna krivicna nije podnesena, iako i ptice na grani znaju da se u klubu poslovalo nesavjesno?
Lupa li cinjenicu da niko, opet zvanicno, nije obavijestio navijace da su propali pregovori sa potencijalnim investitorima, a pustali su u javnost informacije da se pregovara? Lupa li cinjenicu da u klubu pojma nemaju kako da se izadje iz ove krize??

Sve su ovo FAKTI, prijatelju, za to ne treba biti previse pametan.

Mali milon je stvari koje nismo zasluzili kao navijaci.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Sky1
Kontakt:
Status: Online

sub dec 03, 2022 9:06 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub dec 03, 2022 8:40 pm
A sta to covjek lupa? Lupa li cinjenicu da niko, zvanicno, nije objavio nas dug i je li istina da ce nam se imovina prodati, ako do kraja godine isti ne izmirimo ? Lupa li cinjenicu da nijedna krivicna nije podnesena, iako i ptice na grani znaju da se u klubu poslovalo nesavjesno?
Lupa li cinjenicu da niko, opet zvanicno, nije obavijestio navijace da su propali pregovori sa potencijalnim investitorima, a pustali su u javnost informacije da se pregovara? Lupa li cinjenicu da u klubu pojma nemaju kako da se izadje iz ove krize??

Sve su ovo FAKTI, prijatelju, za to ne treba biti previse pametan.

Mali milon je stvari koje nismo zasluzili kao navijaci.
Tako je, dovoljno je samo pratiti dešavanja u našem Želji i da vidiš sa nešto ne štima.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 03, 2022 9:18 pm

Odnos uprave prema navijacima 0%, samo kad treba kakve akcije onda daj navijace.
Mislim da je red bio da su izasli javno i rekli sta i kako, sta kontaju 15 dana do isteka roka da se nesto fol pokrene.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

sub dec 03, 2022 9:27 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub dec 03, 2022 9:18 pm
Odnos uprave prema navijacima 0%, samo kad treba kakve akcije onda daj navijace.
Mislim da je red bio da su izasli javno i rekli sta i kako, sta kontaju 15 dana do isteka roka da se nesto fol pokrene.
Vjerovatno su se malo preračunali. Ne i ovaj put.

storm_raider
Kontakt:

sub dec 03, 2022 9:34 pm

Sljedece sedmice bi trebao biti press Uprave, pa cete sve znati. Mislim da imovinu niko nece uzeti. I generalno, drzite pristojan nive kulture dijaloga ovdje, mnogo smo radili na tome da imamo nezavisan forum i svi ste odgovorni da cuvate atmosferu ovdje. Moderacije je tu samo u krajnjoj potrebi. Zeljo nema mnogo istinskih prijatelja, sta god ko mislio..., moramo se drzati zajedno. Racune prebrojavati kada prodje oluja.

Od Zelje uzeti je haram. Nisam to tek tako napisao neki dan. Molicu vas da se suzdrzite mahale, previse je poluistina i nijedna ne donosi dobro Klubu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub dec 03, 2022 9:59 pm

storm_raider je napisao/la:
sub dec 03, 2022 9:34 pm
Mislim da imovinu niko nece uzeti.
Puno je opcija u igri, nadam se da će na pressu detaljno objasniti sve mogućnosti.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

sub dec 03, 2022 10:03 pm

Nema toliko opcija u igri.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 03, 2022 10:50 pm

Koje su opcije?
Alea iacta est!

Cedva
Kontakt:

sub dec 03, 2022 10:58 pm

Puno mahale...čak bih za članstvo tražio da se pošalje broj članske ili neki dokaz da si navijač Želje (mislim na članstvo foruma). Ali najjači su mi ovi kad počnu pričati o platama,ciframa,itd. Pa brate žena,brat,familija ne zna kolika mi je plata,a ne tamo neko lijevi! To je isto slučaj i sa igračima,tako da te priče padaju u vodu. Slažem se da nam je svima doklinčilo oko ovih akcija, i ako ne bude neki iole normalan i racionalan plan,ostat će na članskim i kartama da li sezonske ili obične,sve ostalo staje. I to samo zbog ljubavi prema klubu koja kod pravog navijača nikad ne prestaje.
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

exbabilon
Kontakt:

sub dec 03, 2022 11:18 pm

Svako ima pravo na stav, ucesce u akciji ili bojkot iste, ali akciju gušiti nemojte. Nijedna akcija do sad, a ni ova nisu za upravu, pojedince, nego za Želju, njegovu imovinu i sve nas na kraju krajeva. Kad me pitaju sto ne idem iz Bosne ja kazem zbog familije i Želje/Grbavice i sad treba ovu akciju da ignorišem, ma hajte molim vas..

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

Ma, ako je vec doslo do grla, naravno da cemo opet stati, svi kao jedan uz naseg Zelju, navijaci
nisu nikada izdali, organizovacemo, pomoci cemo, poguracemo...Ali, brate, neka se vise oglase
jasno i glasno, sta je, kako je, koliko je...Naravno da se mahalske price i teorije zavjere gomilaju
svakodnevno kada nema nikakvih zvanicnih informacija iz Kluba. Sta se vise ceka ? Recite otvoreno
sta je i kako je, pa da vidimo sta se moze, a sta ne moze, pusti vise nagadjanja i gledanje u kasike.
Nije isto 630 k i 2,5 miliona...Cekajuci informacije sa zvanicne, mi smo jos u pregovorima sa Diglisicem,
to je zadnje sto su nam rekli...Dajte, ljudi, uozbiljite se, krajnje je vrijeme.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

storm_raider
Kontakt:

sub dec 03, 2022 11:29 pm

exbabilon je napisao/la:
Svako ima pravo na stav, ucesce u akciji ili bojkot iste, ali akciju gušiti nemojte. Nijedna akcija do sad, a ni ova nisu za upravu, pojedince, nego za Želju, njegovu imovinu i sve nas na kraju krajeva. Kad me pitaju sto ne idem iz Bosne ja kazem zbog familije i Želje/Grbavice i sad treba ovu akciju da ignorišem, ma hajte molim vas..
Ma u afektu ljudi napisu, ali nece se ignorisati naravno dodje li do toga.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned dec 04, 2022 12:25 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub dec 03, 2022 7:50 pm
Evo krenule su pripreme da navijaci opet nesto uplacuju.... :oops1:

Kako Vas vise nije sramota sa takvim akcijama?? Po 100KM da se daje? Odvaja od usta rodbine, djeteta, pa i samog sebe?Koliko puta treba dati pare? Pa skupi se nedavno 200hiljada i??? Cime nam je klub uzvratio?? Transparentnoscu? Krivicnim prijavama protiv nesavjesnih lica? Planom izlaza iz krizee??

Neeeeee drugovi, uzvratili su nam totalnim mrakom.Mrakom!!! To nam je hvala.Kraj godine se blizi, niko nema prave info, al "treba" skupljati neke pare.Ma mrs ba vise!!

Licno ne dam marke taman se sutra ugasili a la KK Bosna.Ne dam dok ne vidim ozbiljnost , a ne mahalu.A ako ce ostati mahala, vala me boli djoka vise hoce li biti imovine, nece li i sl.

Ispade da je ovdje puno traziti klub sa normalnim poslovanjem, a da se navijaci brinu oko pojacanja, taktike, trofeja, Evrope i sl.Mi brinemo o svemu osim o fudbalu dok se drugi bogate na NAS racun.E pa nece da moze vise, barem ne kod ove "budale".A sve je vise ovalvih "budala" iz dana u dan...To budite sigurni.
E pravo ces nas zajebati ako ti ne budes dao marke. Svakako si poslije Borca pisao kako dugo, dugo nisi bio na tekmi. Samim tim cinom sve si rekao.
Evo sad s derneka, oko 800 ljudi, igraci, uprava i navijaci...vrhunski zakljucena godina Zeljinih Manijaka. Pocetkom iduce sedmice press i zajedno u nove pobjede. Bice borba, ali kad smo svi skupa, mnogo smo jaki.
Grande Miske 💪

neroazzuro
Kontakt:

ned dec 04, 2022 2:28 am

Najjači mi je ovaj, kao, nagađaš, ovo ono.
Moj stari, niko sretniji od nas ne bi bio da se uspostavi da griješimo u "nagađanju."

neroazzuro
Kontakt:

ned dec 04, 2022 2:33 am

exbabilon je napisao/la:
Sve stoji, samo kako za 20 i kusur dana skupit ovolike pare bolan?
Kad se sjetim kako ljudi odradiše onih 200 kvadrata iza istoka za onu zgradu... Pa onaj naš ukradeni prostor na spratu sjevera. Kao, čeka se na sud. A mi ostadosmo bez imovine.
Al eto, pred nama je.

ubaceni element
Kontakt:

ned dec 04, 2022 7:41 am

Ako je opcija da navijaci tj kriticna masa skupe te pare, bojim se da mi opcije i nemamo onda. Cisto sumnjam da ima vise od hiljadu ljudi spremnih dati preko 200KM. Eh sad, mozda ima par ovih a la Miske da ulete sa ozbiljnim ciframa, ali nisam ni tu nesto optimistican.

gavran
Kontakt:

ned dec 04, 2022 7:49 am

Cedva je napisao/la:
sub dec 03, 2022 10:58 pm
Puno mahale...čak bih za članstvo tražio da se pošalje broj članske ili neki dokaz da si navijač Želje (mislim na članstvo foruma). Ali najjači su mi ovi kad počnu pričati o platama,ciframa,itd. Pa brate žena,brat,familija ne zna kolika mi je plata,a ne tamo neko lijevi! To je isto slučaj i sa igračima,tako da te priče padaju u vodu. Slažem se da nam je svima doklinčilo oko ovih akcija, i ako ne bude neki iole normalan i racionalan plan,ostat će na članskim i kartama da li sezonske ili obične,sve ostalo staje. I to samo zbog ljubavi prema klubu koja kod pravog navijača nikad ne prestaje.
Ime i prezime,pisati mozes dok ti traje clanska
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

ned dec 04, 2022 9:31 am

neroazzuro je napisao/la:
sub dec 03, 2022 3:17 pm
Pa jel misliš da je slučajno ovo ovako odugovlačeno?
Sad je problem što je očito koordinirano sa politikom (tj. Poreskom upravom).
A to znači da su puno veće (političke) ribe iza svega ovoga. Nerado licitiram imenima ali mi onaj Sebijin sa tribine najviše izgleda kao glavni "izvođač radova".
Sad se samo možemo nadati nekom čudu poput ovog koje Adžem spominje.
Ali će ipak zauvijek ostati zapisano u istoriji da su ovo sve pokrenuli "navijači" sa jedne tribine. Pa se sad čude kako niko više neće na tu tribinu.
Adzem trenutno tambura nekakvu Garu tako da cemo za cudo malo popricekati.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], jimmy, Sky1 i 43 gosta.

Prijava