Ma nisam se fino izrazio, nisam mislio da je Miske ratni profiter vec opcenito da kakav se ne pojavi.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pmSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:14 pmTreba ga jebat a ne pustiti ga da uzme ispod cijene... Da je moj otac a ne neki tamo XY privrednik ili ratni profiter.
Odakle vam ta prica ratni profiter, ozbiljno pitam? Je li ima nesto ili ste culi od komsinice?
Znao sam dosta ljudi koji su radili kod Misimovica, prije xy godina jedna od rijetkih firmi su bili koji su imali vikend slobodan, dobru platu, godisnje i sl... Rijetko se ko zalio, pa me cude sve ove price...
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:23 pmMa nisam se fino izrazio, nisam mislio da je Miske ratni profiter vec opcenito da kakav se ne pojavi.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pmSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:14 pmTreba ga jebat a ne pustiti ga da uzme ispod cijene... Da je moj otac a ne neki tamo XY privrednik ili ratni profiter.
Odakle vam ta prica ratni profiter, ozbiljno pitam? Je li ima nesto ili ste culi od komsinice?
Znao sam dosta ljudi koji su radili kod Misimovica, prije xy godina jedna od rijetkih firmi su bili koji su imali vikend slobodan, dobru platu, godisnje i sl... Rijetko se ko zalio, pa me cude sve ove price...
Uđeš na LRC i vidiš poslovanje, ko ima pristup naravno.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:26 pmSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:23 pmMa nisam se fino izrazio, nisam mislio da je Miske ratni profiter vec opcenito da kakav se ne pojavi.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pm
Ma ok, nego sam fkt cuo par puta to da ga spominju a nije mi bilo jasno zasto, kontam ima nesto. Sadasnja firma saradjuje s Megamixom, lik je fkt mozak sta je skontao i kako ubija kes... Od bosnjackih firmi u toj nekoj prodaji, distribuciji, lagerovanju, lik je jedini koji je dobro kotirao i sad kotira u moru hercegovackih lobija... Treba covjeku dati priznanje ipak...
Kad smo kod futbola, mescini nigdje ga u planovima za pomocni. Plaho ga ne zanima. A nasa uzdanica Miske…storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:20 pmIz iste kuhinje iz koje je futebol usao u klub. Ne mislim da je @SIMA dio te price, ali vjerovatno je procitao/nacuo.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pmSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:14 pmTreba ga jebat a ne pustiti ga da uzme ispod cijene... Da je moj otac a ne neki tamo XY privrednik ili ratni profiter.
Sve ok, jasno. Slazem se. Generalno, niko sretniji od mene da je oko Zelje 30 Misimovica i 30 jos boljih opozicija, pa da imamo neke normalne opcije.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:24 pm@Storme nisam boga mi nista mislio na Misimovica da je ratni profiter, vec kazem da se kakav anonimus ne pojavi sa lovom pa ispod cijene tj. Da se za nekoga ovo pravi vec.
Futbol u rozoj majici je vec napravio previse tesko popravljive stete. Zbog njega i pisemo ovo sto pisemo ovdje veceras. I nadamo se cudu za novu godinu.Sheldon je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:30 pmKad smo kod futbola, mescini nigdje ga u planovima za pomocni. Plaho ga ne zanima. A nasa uzdanica Miske…storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:20 pmIz iste kuhinje iz koje je futebol usao u klub. Ne mislim da je @SIMA dio te price, ali vjerovatno je procitao/nacuo.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pm
Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:29 pmUđeš na LRC i vidiš poslovanje, ko ima pristup naravno.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:26 pmSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:23 pm
Ma nisam se fino izrazio, nisam mislio da je Miske ratni profiter vec opcenito da kakav se ne pojavi.
Ma ok, nego sam fkt cuo par puta to da ga spominju a nije mi bilo jasno zasto, kontam ima nesto. Sadasnja firma saradjuje s Megamixom, lik je fkt mozak sta je skontao i kako ubija kes... Od bosnjackih firmi u toj nekoj prodaji, distribuciji, lagerovanju, lik je jedini koji je dobro kotirao i sad kotira u moru hercegovackih lobija... Treba covjeku dati priznanje ipak...
Apsolutno se slazem. Samo sam ja sve vrijeme mislio da napada pomocni i to. S ove vremenske perspektive djeluje mi da je samo bio bahat, arogantan i naivan. To ga naravno nikad nece moci oprati za ovu situaciju u kojoj se nalazimo. A opet kazem po ko zna koji put vrijeme ce svima da sudi.storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:35 pmFutbol u rozoj majici je vec napravio previse tesko popravljive stete. Zbog njega i pisemo ovo sto pisemo ovdje veceras. I nadamo se cudu za novu godinu.Sheldon je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:30 pmKad smo kod futbola, mescini nigdje ga u planovima za pomocni. Plaho ga ne zanima. A nasa uzdanica Miske…storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:20 pm
Iz iste kuhinje iz koje je futebol usao u klub. Ne mislim da je @SIMA dio te price, ali vjerovatno je procitao/nacuo.
Nikada nisam pomislio da mu je pomocni teren cilj. Bahat, arogantan, ali ne naivan.Sheldon je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:44 pmApsolutno se slazem. Samo sam ja sve vrijeme mislio da napada pomocni i to. S ove vremenske perspektive djeluje mi da je samo bio bahat, arogantan i naivan. To ga naravno nikad nece moci oprati za ovu situaciju u kojoj se nalazimo. A opet kazem po ko zna koji put vrijeme ce svima da sudi.storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:35 pmFutbol u rozoj majici je vec napravio previse tesko popravljive stete. Zbog njega i pisemo ovo sto pisemo ovdje veceras. I nadamo se cudu za novu godinu.
Znaci definitivno nista od europe
Ne, ne, spinuju na anomoonom forumu, a imas ih i ovdje. Ja recimo nista ne znam i nemam ama bas nikakve insajderske informacije, nisam ni 2018-te bio niti na jednom forumu, isao sam na utakmice i pratio Zelju preko medija, a povezao sam da Amar ruši klub i tadašnju Upravu. Evo sad me intuicija ne vara sto posto, kao ni tada. Živi bili, pa vidjeli. Rješenje ima sigurno, samo ja mislim da su ovdje ugrozeni neciji prljavi interesi, pa se šire razne price. Oni nesto sabotiraju ali sta, volio bih da nam iz Uprave to kazu da ne sute kao 2018.Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:04 pmIde prica uveliko da je Misimovic vec sve poklopio da kupi pomocni za male pare... nesto ne vjerujem u tu pricu. Okej da kupi za neku ozbiljnu lovu, ali ako to bude za sitnis njemu na obraz i pokazace pravo lice. A ako da najvecu ponudu, onda mu treba biti dozivotno zahvalan...
Helem, cisto sumnjam da je u opciji bilo sta od ovog, vise baca na to da prosli sebe peru preko svega ovoga...
Skupstina kluba nam je grupa uhljeba, a UO i NO jos gori, tamo gdje se stao Selimovic, utabao Nazif, sad ovi odrzavaju... Ako bude ovaj crni scenarij da je sve propalo a sutili sve vrijeme, prvo ovu grupu ljudi objestiti pa tek onda Amara i ekipu...