Mislim da nema nigdje zvanično iz kluba u vezi ovog da moramo platiti taj i taj iznos.
Vjerovatno je na to mislio.
Prgav kad popije...Diverzant je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 11:51 amA jes ti buraz nekad tezak realnoDurgo je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 9:03 amMozda sam ovo vec nekad pisao...
Ja sam se sa bratom rodjenim zbog Adzema svadjao. Doslovno dolazilo je do toga, da mi nije brat bio u pitanju, stocirao bi ga...
I sada nakon svega, sada isti on kaze, da se o Adzemu najvise ogrijesio i da je pogrijesio... doduse on ne pise na forumima vec samo live razgovori![]()
Isto tako sam se sa ovom svojom ekipom svadjao oko Misketa, i oni su sada zvizdali Amaru i zale za Misketom...
Al sta mi imamo od toga, sto neko kaze "pogrijesili smo". I sta ja imam od toga da im kaze "jesam vam rekao"?
Jbg...
Upravo tako, na to sam mislio. Zvanično! To što se piše,nagađa,tamo 'vamo, to možemo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 3:37 pmMislim da nema nigdje zvanično iz kluba u vezi ovog da moramo platiti taj i taj iznos.
Pa oglasili su se imas saopstenje...ako me ajecanje dobro sluzi...Cedva je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 4:38 pmUpravo tako, na to sam mislio. Zvanično! To što se piše,nagađa,tamo 'vamo, to možemo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 3:37 pmMislim da nema nigdje zvanično iz kluba u vezi ovog da moramo platiti taj i taj iznos.
Ne misli konkretno na to, nego je Adžem u jednom od svojih javljanja rekao da ima nekog "strašnog, gladnog (uspjeha) igrača", 18-19 godina i da ga je prvo ponudio Želji, da čeka sad odgovor iz kluba. Ako sam ga shvatio dobro, on za njega smatra da je najtalentovaniji od svih ovih "njegovih".
On moze biti poveznica nama tih africkih igraca, al eto valjda neko u klubu treba razmisljati i o tome. A ne da moramo se grabit sa konkurentima tipa Amoahkvalitet je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 5:37 pmNe misli konkretno na to, nego je Adžem u jednom od svojih javljanja rekao da ima nekog "strašnog, gladnog (uspjeha) igrača", 18-19 godina i da ga je prvo ponudio Želji, da čeka sad odgovor iz kluba. Ako sam ga shvatio dobro, on za njega smatra da je najtalentovaniji od svih ovih "njegovih".
+1, jedina greška gosp. Misimovića je bio pretransoarentan rad u želji da mi navijači imamo što bolji uvid u rad tadašnje Uprave. Previše slušao glas navijača.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 5:04 pm
Samo sam u njemu kao navijač Kluba osjetio HRABROST za preuzeti odgovornost i teret projekata, INTELIGENCIJU,ORGANIZACIJU, MARLJIVOST I POTPUNU POSVEĆENOST pri planiranju i realizaciji svake faze, koju detaljno ispita i RUKOVODI istom do realizacije. Ono što ga zasigurno odlikuje i u njegovom privatnom biznisu i poslovanju jeste HARIZMA, SNAGA i VOĐA za liderstvo.
Naravno, da budemo potpuno jasni, greške u svakom segmentu života, pa i poslovanja se događaju ali znam da nikada svjesno nije oštetio Klub, što su meni kao navijaču pokazali i izvještaji i revizije).
Kao što je on trebao istrpiti Adžema, pa i Petrovića, smatram da su navijači našeg Kluba trebali istrpiti rukovodstvo ljudi kojima je on rukovodio. Pojedini čisti i neukaljani interesima, navijači, nisu smjeli podleći interesnim grupama "navijača" i legendi Kluba, konkurentima, raznoraznim pritiscima od medija, neprijatelja Kluba do menadzera.
Svi ostali prije i poslije njega su blijedi pokušaji wanna be biznismeni, korporaši, mašnice, menadžeri i ublehe u vidu presidenta najvećeg kluba u državi.
Sad zamišljam JUG onako natkriven a infrastrukturni radovi na Zapadu uveliko u toku, manijaci pjevaju i tučemo Konjaspora 2-0.
Jedino što me tješi jeste činjenica da je u ovom drzavnom sistemu i uređenju sve slično kao u našem slučaju, i da su propali mnogi drugi pozitivni primjeri zbog mentaliteta i interesnih skupina. Ako me imalo to može utješiti, jer normalno nije, a toga sam i sam svjestan.
Jesu ali ne piše cifra.Dzezvar je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 5:27 pmPa oglasili su se imas saopstenje...ako me ajecanje dobro sluzi...Cedva je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 4:38 pmUpravo tako, na to sam mislio. Zvanično! To što se piše,nagađa,tamo 'vamo, to možemo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 3:37 pmMislim da nema nigdje zvanično iz kluba u vezi ovog da moramo platiti taj i taj iznos.
To je odlika uspješnih ljudi, uvijek pretenduju na najviše i vode se radom, pa im onda transparentnost dođe kao sastavni dio prezentacije onog' što postave kao cilj. Generalno, problem je i bio što se odma za sportski cilj stavilo najviše, i tu se izgorilo. Postao je idealan razlog da se interesne grupe uhvate za taj postavljeni neispunjeni "cilj" i sruše ga na osnovu toga.Sky1 je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 7:20 pm+1, jedina greška gosp. Misimovića je bio pretransoarentan rad u želji da mi navijači imamo što bolji uvid u rad tadašnje Uprave. Previše slušao glas navijača.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub nov 26, 2022 5:04 pm
Samo sam u njemu kao navijač Kluba osjetio HRABROST za preuzeti odgovornost i teret projekata, INTELIGENCIJU,ORGANIZACIJU, MARLJIVOST I POTPUNU POSVEĆENOST pri planiranju i realizaciji svake faze, koju detaljno ispita i RUKOVODI istom do realizacije. Ono što ga zasigurno odlikuje i u njegovom privatnom biznisu i poslovanju jeste HARIZMA, SNAGA i VOĐA za liderstvo.
Naravno, da budemo potpuno jasni, greške u svakom segmentu života, pa i poslovanja se događaju ali znam da nikada svjesno nije oštetio Klub, što su meni kao navijaču pokazali i izvještaji i revizije).
Kao što je on trebao istrpiti Adžema, pa i Petrovića, smatram da su navijači našeg Kluba trebali istrpiti rukovodstvo ljudi kojima je on rukovodio. Pojedini čisti i neukaljani interesima, navijači, nisu smjeli podleći interesnim grupama "navijača" i legendi Kluba, konkurentima, raznoraznim pritiscima od medija, neprijatelja Kluba do menadzera.
Svi ostali prije i poslije njega su blijedi pokušaji wanna be biznismeni, korporaši, mašnice, menadžeri i ublehe u vidu presidenta najvećeg kluba u državi.
Sad zamišljam JUG onako natkriven a infrastrukturni radovi na Zapadu uveliko u toku, manijaci pjevaju i tučemo Konjaspora 2-0.
Jedino što me tješi jeste činjenica da je u ovom drzavnom sistemu i uređenju sve slično kao u našem slučaju, i da su propali mnogi drugi pozitivni primjeri zbog mentaliteta i interesnih skupina. Ako me imalo to može utješiti, jer normalno nije, a toga sam i sam svjestan.
Kao oglas da prodaje crnce na kg, baš ružno. Sad ću mu opet na lajvu završiti.