Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2022 9:10 pm

Ma bgm jesi Ado puko...ali na hajr 😁
Ne znam, nije tvoje da skupljaš pare ali mora eto haman i to neko, jer svi mi samo palamudimo a vrijeme curi li curi...i čekamo "spasioca". Težak je to sindrom gdje niko neće da zavrne rukave a zna i problem i rješenje, ali jok.
Meni lično i ovaj pomoćni više na vrh one stvari. Ko proklet da je, haman nećemo se kutarisati debila dok je god u našem vlasništvu. A ekipa koja je sad oko kluba nema taj kapacitet da klub krene naprijed, ne kažem da nemaju želju i volju ali teško nekako...možda mogu zaustaviti pad u provaliju ali to je njihov maksimum. Na kraju dosta fakat i to od njih...za sad
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:10 pm

gavran je napisao/la:
pet nov 25, 2022 8:51 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pet nov 25, 2022 7:56 am
I ko na kraju ima pare.
Nemojte samo još jednu mašnicu iz Londona. :D
Sta je to falilo Cericu?
Genge.

ubaceni element
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:11 pm

storm_raider je napisao/la:
pet nov 25, 2022 2:50 pm
[Taj FoodHub je JV (ima vise vlasnika i Mirvic je jedan od njih) i po rekordima posluju dosta dobro i to je jako stabilan biznis koji se prostire na vise zemalja. Kompanije koje je imao sa bratom su zatvorene.
Samo sto on sa tim FoodHubom po svemu sudeci ima veze koliko ja i ti. Taj lanac je osnovan u UK 2017 godine, dok se on sa ovim svojim biznisom pojavio 2010, i o tome vise nikakvih naznaka nema, tako da je vjerovatno dozivio sudbinu kao i sve ostale firme koje je pokusao. A i ovaj “poznati” FoodHub u USA skoro da i ne postoji i tek 2021 pokusavaju uci na US trziste.

https://www.theadvocate.com/acadiana/ne ... 9.amp.html

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:17 pm

ubaceni element je napisao/la:
[Taj FoodHub je JV (ima vise vlasnika i Mirvic je jedan od njih) i po rekordima posluju dosta dobro i to je jako stabilan biznis koji se prostire na vise zemalja. Kompanije koje je imao sa bratom su zatvorene.
Samo sto on sa tim FoodHubom po svemu sudeci ima veze koliko ja i ti. Taj lanac je osnovan u UK 2017 godine, dok se on sa ovim svojim biznisom pojavio 2010, i o tome vise nikakvih naznaka nema, tako da je vjerovatno dozivio sudbinu kao i sve ostale firme koje je pokusao. A i ovaj “poznati” FoodHub u USA skoro da i ne postoji i tek 2021 pokusavaju uci na US trziste.

https://data-lead.com/company/name/Food ... v/d9a5ba8d

Dodatno istrazivao nisam.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ubaceni element
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:19 pm

pet nov 25, 2022 9:17 pm
ubaceni element je napisao/la:

https://data-lead.com/company/name/Food ... v/d9a5ba8d

Dodatno istrazivao nisam.
Ma vidio sam to i ja, ne znam na kojem principu rade ove stranice i kako povezuju podatke, ali uz par dodatnih klikova se vidi da su to dvije razlicite firme.

Sky1
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:44 pm

Adžem bi uzeo titulu onda da ga brkata spodoba nije sabotirala preko pojedinih igraca. Radio odlican posao kao trener.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet nov 25, 2022 9:57 pm

Sutra bi vratio Adzema na klupu, samo kad se sjetim kako su lijepo i borbeno igrali, a u ekipi bili Hajdarevic Sabanadzovic, Zajmovic, Blagojevic, Zerica
Alea iacta est!

ISB87
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:06 pm

e to je taj golemi Zeljo.

cuj nije za drustvene mreze. nego za sta je? predsjednici drzava koriste tviter, a da Adzem ne moze objaviti nesto na fb. crvena lampica se upalila, iz uprave sute sve vrijeme. ako se misli sta konkretno uraditi vakat je.
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:08 pm

cipiripi je napisao/la:
pet nov 25, 2022 9:57 pm
Sutra bi vratio Adzema na klupu, samo kad se sjetim kako su lijepo i borbeno igrali, a u ekipi bili Hajdarevic Sabanadzovic, Zajmovic, Blagojevic, Zerica
Mislim da je fulio forum kada je pricao o placenicim (citaj: gg.ba). Inace, slazem se sa tobom, nikada necu zaboraviti zimsku pauzu i Plavu Veceru kada su docekani kao zimski sampioni :) Steta, nazalost ovo se ocito moralo ovako desiti da bi pali neki mitovi, da bi se Zeljo oslobodio. Ove zadnje godine nakon Adzemovog odlaska, a i cijele te garniture ljudi su nekako kao cistiliste za Zelju i navijace. Od svih bivsih trenera, Adu i Simu Krunica bih najvise volio u Zelji vidjeti. Velika podrska Adzemu uvijek.

Simply Blue
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:21 pm

Jbt, kad se sjetim, kakve lude dvije sedmice, Siroki 3 puta u sedam dan, 0:2 na poluvremenu a ja potpuno opusten, a onda ludilo u drugom poluvremnu, pauza nije mogla doci u gorem trenutku za nas
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:27 pm

Simply Blue je napisao/la:
pet nov 25, 2022 10:21 pm
Jbt, kad se sjetim, kakve lude dvije sedmice, Siroki 3 puta u sedam dan, 0:2 na poluvremenu a ja potpuno opusten, a onda ludilo u drugom poluvremnu, pauza nije mogla doci u gorem trenutku za nas
Gubimo 2:0 na poluvremenu i aplauzom ih ispracamo na pauzu, svi smo znali da cemo okrenuti u drugom, tako i bi... Sjever je tu nagurao barem jedan gol.

Mulalic Edis
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:44 pm

Pa i Adzem, ali i Edis u prvom mandatu su bili sasvim solidni da ne kazem odlicni. Puno bolji od Kostica i Krcme koji su dosli pred sezonu, znaci uigravali ekipu. Da se ne lazemo 90 posto je ljudi bilo da ide i kao osvajac kupa i nesretno drugi, jednostavno nas mentalitet. Ne kazem da su svi psovali, ali ogromna vecina je bila za odlazak i Miske je pao pod uticaj glupe mase i okolnih strucnjaka. I sad nije nista bolja situacija ovo s Edisom. Vecina misli da smo morali imati 40 bodova.
Ugl. covjek je ponudio da plati 2,5 miliona poreznoj sa svojim kreditom i to je PREGOLEMO, ako nas ne lozi. Nije pricao ni o kakvom skupljanju nego o vlastitoj posudbi. Prvi konkretan prijedlog ako sam dobro shvatio mjesec pred rok osim ako nema Plan b ili c za Eldina 🤔 a ne bih rekao.
Grande Miske 💪

Maestro_1921
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:51 pm

Ne znam zašto se i dalje raspravlja o Mirviću ako je odustao. Uostalom, on je valjda htio da ulaže samo u sportski segment, koji ruku na srce, nama trenutno nije prioritet broj jedan. On hoće da uđe, ulaže u sportski segment, a nama imovina visi u zraku, pitamo se da li ćemo opstati uopšte. Da je htio prvo dug vratiti, da se financijski stabilizujemo, konsolidujemo, pa onda f0kus prebaciti na sportski segment, hajde i nekako, dalo bi se razgovarati. Ovo kao da ti je kuća na klizištu, ode sve, a ti krečiš dnevni boravak.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2022 10:59 pm

Samo neka Zelji bude dobro...

Maestro_1921
Kontakt:

pet nov 25, 2022 11:02 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pet nov 25, 2022 10:44 pm
Pa i Adzem, ali i Edis u prvom mandatu su bili sasvim solidni da ne kazem odlicni. Puno bolji od Kostica i Krcme koji su dosli pred sezonu, znaci uigravali ekipu. Da se ne lazemo 90 posto je ljudi bilo da ide i kao osvajac kupa i nesretno drugi, jednostavno nas mentalitet. Ne kazem da su svi psovali, ali ogromna vecina je bila za odlazak i Miske je pao pod uticaj glupe mase i okolnih strucnjaka. I sad nije nista bolja situacija ovo s Edisom. Vecina misli da smo morali imati 40 bodova.
Ugl. covjek je ponudio da plati 2,5 miliona poreznoj sa svojim kreditom i to je PREGOLEMO, ako nas ne lozi. Nije pricao ni o kakvom skupljanju nego o vlastitoj posudbi. Prvi konkretan prijedlog ako sam dobro shvatio mjesec pred rok osim ako nema Plan b ili c za Eldina 🤔 a ne bih rekao.
Pa ja sam uvjeren da bi isto bilo i sa Edisom da ove sezone nekako uzmemo kup i završimo na drugom ili trećem mjestu. Opet bi bilo tjeranje i pljuvanje, priželjkivanje nekih tamo lijevih "stručnjaka" sa strane.. Nadam se samo da smo sazreli i naučili iz prijašnjih grešaka.

volimtezeljo

pet nov 25, 2022 11:23 pm

Njega je 0:3 u Mostaru dotuklo, a u prvom mandatu Metalurg 2:0 vodimo i oba puta padnemo. U drugom mandatu se morala titula uzet, ali i tad Zrinski ss pols snage protiv juniora nekih ekipa, a mi muke mucili sa prvim ekipama. Neko prics o regularnosti, onaj mali spusti loptu rukom i zabi nam gol na punoj Grbavici.
Tjerali su ga ovi isti sto i sad tjeraju.. najpametniji..

Dr. Adzem
Kontakt:

sub nov 26, 2022 12:11 am

Storme kakvog nam ovo Ado igraca dovodi?
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2022 12:12 am

Dr. Adzem je napisao/la:
sub nov 26, 2022 12:11 am
Storme kakvog nam ovo Ado igraca dovodi?
Otkud ja znam? :D

Maestro_1921
Kontakt:

sub nov 26, 2022 12:21 am

Afrikanac neki, navodno je mali mašina.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub nov 26, 2022 12:41 am

Jedan ciko sad napunio 70 godina, želja rođendanska "da Željo bude šampion".

Hajde Ado.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 45 gostiju.

Prijava