Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm87alem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2022 5:04 pm

Tegoba na forumu, sta je ovo? Misljenja sam kao i Asharak da dok sute, nesto u pozadini ima! Ako se nista ne rijesi do kraja godine, moguce je da ce opet spasilac biti Senad, ali sta zauzvrat trazi? Ako je to cijena kao kad bi nam na licitaciji porezna prodala pomocni, onda bolje u kantonalnu, nego ispod cijene dati vrijedno zemljiste. Da cekaju djubrad da se to desi, cekaju, ali bi nas iz kluba trebali informisati, da se dignemo i organizujemo, a ne da sute! Nekako zbog armije navijaca, nepopravljivi sam optimista! Zeljo je vjecan i to smradovi treba da znate i da imate na umu kod postupaka koji srete klubu! Sve se prije ili kasnije sazna, mal je ovo grad, da bi se nesto skrilo. Misljenja sam da bi armija navijaca na poseban racun za kratko vrijeme uplatila poreznoj pola miliona ili vise, i tako kupila vrijeme za pregovore, znaci dvije do tri akcije takve i mi smo cisti, plus jedini redovno placamo ratu, iako ne moramo ni to do 31.12.! Sretno Zeljo i pobjedicemo kao i vise puta dosad u historiji!

amar92
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:13 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
čet nov 24, 2022 1:30 pm
zeljoiznadsvega je napisao/la:
čet nov 24, 2022 12:26 pm
Kako bilo koji navijac Zelje moze biti za nekoga za koga kazes da ga ne zanima imovina kluba? Sta ce biti sa stadionom, pomocnim? Poreska ce to prodati da bi se namirila, a mi cemo igrati na iznajmljenom stadionu?
Za mene je imovina kluba svetinja, nasa Grbvica ne moze biti nicija osim Zeljina!
Druže, nije na to mislio. Ne zanima ga u tom smislu da bi nešto gradio zgrade, hotele, komplekse kao što je plan bio sa Eldinom.

On bi dugovanja vratio, uostalom kao i drugi ‘investitori’ samo bi pomoćni ostao pomoćni kao što je bio i do sada ne bi bilo nikakve gradnje. Tako da je na to mislio, nije mislio da će neko pustiti imovinu i da ga ne zanima šta će biti sa njom.
Upravo tako, dakle ne zanima ga imovina u smislu prodaje, kao ni investiranja u bilo šta što nema veze s infrastrukturom stadiona Grbavica.
Prije svega finansijska stabilnost, sloboda i samoodrživost, a nakon toga izgradnja kvalitetne ekipe, izlazak u Europu, permanentna borba za vrh tabele. Izgradnja i dizanje kategorije naše Grbavice. Stavljanje poslovnih prostora u funkciju, omladinski pogon, u principu sve što se naslanja na ekipu (ili čuveni sportski segment) i što podržava i olakšava finansijsko funkcionisanje kluba.
Zar nam nešto osim ovoga treba? Nema ništa da smrdi ili miriše. Svima nama mora biti cilj Željo koji ne ovisi ni o kome, zdrav, stabilan, finansijski jak i neovisan. Ovaj i ovakav pristup bi trebao udariti temelje takvoj priči.
Kad bi to tako zaista bilo, ja mislim da nijedan Zeljovac ne bi imao nista protiv. Problem je sto smo mnogo puta culi razna obecanja na papiru a na kraju nista. Sta je sve Ceric obecavao…

Tako da bi trebao razumjeti sto su forumasi sumnjicavi, jos kad se cuju imena Amara, Selimovica i ostalih onda je tesko ne biti sumnjicav.

Posto si upucen u tu pricu oko Mirvica, koji je po tebi njegov motiv? Ispade hoce da ulozi vise od Eldina, a zauzvrat ne trazi nista.

Sky1
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:15 pm

tm87alem je napisao/la:
čet nov 24, 2022 5:04 pm
Tegoba na forumu, sta je ovo? Misljenja sam kao i Asharak da dok sute, nesto u pozadini ima! Ako se nista ne rijesi do kraja godine, moguce je da ce opet spasilac biti Senad, ali sta zauzvrat trazi? Ako je to cijena kao kad bi nam na licitaciji porezna prodala pomocni, onda bolje u kantonalnu, nego ispod cijene dati vrijedno zemljiste. Da cekaju djubrad da se to desi, cekaju, ali bi nas iz kluba trebali informisati, da se dignemo i organizujemo, a ne da sute! Nekako zbog armije navijaca, nepopravljivi sam optimista! Zeljo je vjecan i to smradovi treba da znate i da imate na umu kod postupaka koji srete klubu! Sve se prije ili kasnije sazna, mal je ovo grad, da bi se nesto skrilo. Misljenja sam da bi armija navijaca na poseban racun za kratko vrijeme uplatila poreznoj pola miliona ili vise, i tako kupila vrijeme za pregovore, znaci dvije do tri akcije takve i mi smo cisti, plus jedini redovno placamo ratu, iako ne moramo ni to do 31.12.! Sretno Zeljo i pobjedicemo kao i vise puta dosad u historiji!
Vidiš prijatelju, iz tvojih prvih par rečenica se vidi da ti Želju uopšte ne pratiš dovoljno i ne znaš o čemu se ovdje radi, a pricas o pomocnom. Nama je komplet imovina pod hipotekom za tvoju informaciju.

Dr. Adzem
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:35 pm

Sta ovo sere po fb moj imenjak
Cuva Bog Zelju svog!

Mulalic Edis
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:39 pm

Minuta sutnje za ove strucnjake sto nisu fizicko radili, a uredno su pravili jos jednog neprijatelja odnosno Stilu osporavali i psovali mu, te govorili kako uzima mjesto nekom mladjem i kako rovari protiv kluba jos za vrijeme Tome strucnjaka. Covjek smanjio platu 4x, dao 4 gola i imao 7 asistencija. Jedan je Stilke s Grbavice !!!
Najkorisniji Plavi u polusezoni koja je iza nas.
Grande Miske 💪

Veteran1965
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:41 pm

1. Hodža
2. Coca
3.Štila
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Sky1
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:50 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Ma napuko je on i to dobro.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:56 pm

Sky1 je napisao/la:
čet nov 24, 2022 5:50 pm
Dr. Adzem je napisao/la:
Ma napuko je on i to dobro.
Zeljovac
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u sub nov 26, 2022 2:51 am, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet nov 24, 2022 5:59 pm

Ili su ga jednostavno pare promijenile.
Fear of the Maniacs!

blueboy
Kontakt:

čet nov 24, 2022 6:06 pm

Ma standardica, odeš malo u arapske zemlje, uzmeš lovu na brzinu i odmah ovamo otvaraš preduzeće 😀. Gazda, lajvovi, neka gara kao pratilja, i lagano...povukao vlage dobro.

fcz
Kontakt:

čet nov 24, 2022 6:49 pm

Nazalost, mislim da je njega gubitak supruge trajno psihicki poljuljao.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 24, 2022 7:03 pm

fcz je napisao/la:
čet nov 24, 2022 6:49 pm
Nazalost, mislim da je njega gubitak supruge trajno psihicki poljuljao.
Upravo to...Senida je bas bila mlada...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ubaceni element
Kontakt:

čet nov 24, 2022 7:45 pm

Mehmed Baždarević je napisao/la:
čet nov 24, 2022 11:17 am
ubaceni element je napisao/la:
čet nov 24, 2022 9:50 am
Svasta ti napisa osim odgovora na pitanje, ko je Mirvic i cime se bavi? Koje je pokrice da se njemu preda Zeljo u ruke? Valjda nam znas reci barem toliko, obzirom da si upucen u sitne detalje i prijetnje roditeljima.
Sve možeš pronaći na internetu, fala Bogu tehnologija je toliko uznapredovala da imaš sve podatke. FoodHub i American Farmers Network. U pitanju su neki rančevi, restorani, proizvodnja domaćeg mesa. Evo čime se bavi ali to mu nisu jedini izvori prihoda, vlasnik je i suvlasnik još nekoliko firmi koje se bave raznim stvarima.

Imaš podatke na internetu, možeš tražiti, ako ti nije mrsko, imaš sajtove na kojima uplatiš određenu cifru i vidiš šta god te zanima.
Veteran1965 je napisao/la:
čet nov 24, 2022 11:21 am
Nije to poenta Meša...treba provocirati. O tome se radi. Hvala momcima koji su se javili na pp. Uvijek se može fino, zar ne. Ako smo Željovci a ne intetesdžije.
Sasvim slucajno sam zivio u tom Rentonu i za Mirvica nisam cuo nikako, a kamoli ne kao za nekog multimilionera. Ako su mu ove firme koje nemaju ni web stranicu kako treba reference onda hvala Bogu pa smo mu udarili rampu. Te firme gdje je kao suvlansik ili sta vec su sve uglavnom pozatvarane nakon kratkog vremena, nesto a la Ceric u Londonu. Covjek ima 13 konekcija na LinkedIn, mutlimilioner sa vise firmi nego konekcija. Ovaj Farmers Network ima fb stranicu na kojoj je zadnja aktivnost 2016 godine, broj telefona ide direktno u vociemail nekakvog Antonijac, a tek kad izbaci adresu i lokaciju na Google maps, bas bas djeluje kao ozbiljan biznis.

https://publicdatausa.com/Sanin-Mirvic

Ali zato mu tuzbi ne manjka.

https://trellis.law/doc/13915975/affida ... t-judgment

Ja se izvinjavam sto mi je sumnjiv, sto nisam spreman ovakvom liku predati Zelju. Izvinjavam se sto ovi sto ga guraju nisu spremni reci ko je i sta je nego nas tjeraju da googlamk, pa evo ja progooglah i na osnovu toga sto vidim kazem opet hvala Bogu pa mu je udarena rampa.
Zadnja izmjena: ubaceni element, dana/u čet nov 24, 2022 8:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

volimtezeljo

čet nov 24, 2022 8:11 pm

Zato je referenca da ti nisi cuo za njega.
Ali zato klub bez ikakvog razmatranja skupstine ikoga prihvatiti neciju ponudu jbg.. to je pravi put.

ubaceni element
Kontakt:

čet nov 24, 2022 8:16 pm

volimtezeljo je napisao/la:
čet nov 24, 2022 8:11 pm
Zato je referenca da ti nisi cuo za njega.
Ali zato klub bez ikakvog razmatranja skupstine ikoga prihvatiti neciju ponudu jbg.. to je pravi put.
Nije referenca, ali ako mislis da se medju 8 hiljada Bosanaca koji se izmedju sebe manje-vise svi poznaju moze sakriti multimilioner a da to niko ne zna, ne znam sta da ti kazem. Ali svakako je to nebitno, bitno je zasto uopste moramo googlati i rovinjati okolo ko je i sta je? Zasto nam ne kazu ovi koji to znaju?

alenmesanovic
Kontakt:

čet nov 24, 2022 8:34 pm

Nije referenca, ali ako mislis da se medju 8 hiljada Bosanaca koji se izmedju sebe manje-vise svi poznaju moze sakriti multimilioner a da to niko ne zna, ne znam sta da ti kazem. Ali svakako je to nebitno, bitno je zasto uopste moramo googlati i rovinjati okolo ko je i sta je? Zasto nam ne kazu ovi koji to znaju?
Da li ti je ovo dovoljna referenca?

slika

ubaceni element
Kontakt:

čet nov 24, 2022 8:40 pm

čet nov 24, 2022 8:34 pm
Da li ti je ovo dovoljna referenca?

slika
Ciji prihodi? Od cega? Njegovih firmi? Ovo moze biti i imovno stanje Admira Arnautovica Smrka obzirom da se ne vidi nista. Ali evo, da ne budem maliciozan, recimo da jeste od njegovih firmi - zasto potreba da se to maskira i krije? Zasto bi prihodi firme bili tajni?

Maestro_1921
Kontakt:

čet nov 24, 2022 8:55 pm

Pa eto ako je lik odustao, zašto se i dalje razglaba o njemu ? I da je još aktuelan, nije problem on sam, koliko je problematična ekipa s kojom je planirao ući u klub.

alenmesanovic
Kontakt:

čet nov 24, 2022 9:14 pm

Ciji prihodi? Od cega? Njegovih firmi? Ovo moze biti i imovno stanje Admira Arnautovica Smrka obzirom da se ne vidi nista. Ali evo, da ne budem maliciozan, recimo da jeste od njegovih firmi - zasto potreba da se to maskira i krije? Zasto bi prihodi firme bili tajni?
Evo čiji su prihodi, istraži malo šta je SIC i NAICS kod i šta to znači u Americi. Ovo je samo jedna od firmi koju kontroliše. Ima razlog zašto sam maskirao podatke, moraš tražiti ono što te zanima ali na pravim mjestima i odmah dobiješ sve informacije, šta, kad, gdje, koliko apsolutno sve.

slika

ubaceni element
Kontakt:

čet nov 24, 2022 9:28 pm

čet nov 24, 2022 9:14 pm
Evo čiji su prihodi, istraži malo šta je SIC i NAICS kod i šta to znači u Americi. Ovo je samo jedna od firmi koju kontroliše. Ima razlog zašto sam maskirao podatke, moraš tražiti ono što te zanima ali na pravim mjestima i odmah dobiješ sve informacije, šta, kad, gdje, koliko apsolutno sve.

slika
Pa slazem se, nemamo svi pristup tome, ne znamo gdje da trazimo. Zasto ne napises koja je firma u pitanju? Zasto ne napises odakle je screen shot? Koji je razlog te tajnovitosti ako je sve transparentno?

Ne kontam ovo za kodove sta si htio reci, svaka firma ima identifikacione kodove.

Kad se pojavio Diglisic, za sekundu se znalo ko je i sta je, i svako je to mogao provjeriti. Ukucas njegovo ime, iskoci Shipex na milion izvora. I niko nije rekao zasto Diglisic, niti se postavljalo pitanje ko je i sta je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.

Prijava