Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2022 3:41 pm

Sheldon je napisao/la:
pon nov 07, 2022 3:10 pm
Dr. Adzem je napisao/la:
pon nov 07, 2022 2:40 pm
Sheldon je napisao/la:
pon nov 07, 2022 2:15 pm
Vidis Culicu da moze i normalan tekst da se napise.
Sta je sad napisao
https://sport.bosnainfo.ba/zeljin-povratak-u-realnost-zadatak-nsbih-je-da-ogadi-fudbal-na-najposjecenijem-stadionu-i-to-se-moralo-znati-i-u-skladu-s-tim-ponasati/
Hvala brate. Mislim da ovaj savez sam sebi uskacu u stomak. Blizu im je kraj!
Cuva Bog Zelju svog!

volimtezeljo

pon nov 07, 2022 3:53 pm

Golman je nedodriljiv u petercu, ali kada ulazi u duel sa igracem za loptu. Pa nije rukomet, po tome nikada gol iz oet metara ne bi pao, golman svaki bi se zaleti u igraca i sviran bi bio faul u napadu. Ovdje Cocalic udara loptu, golaman kasni lopta skace na Cocu i ne igra loptom.

positive
Kontakt:

pon nov 07, 2022 3:56 pm

Protesti ispred saveza, BHF i druge grupe. Ponovo objaviti rat, šta se drugo može? Predugo traje ovaj kriminal
hajmo rajice prljave stolice

volimtezeljo

pon nov 07, 2022 3:57 pm

Moramo se sto prije ohladiti od ovoga. Sreca pa je jos jedno kolo ostalo iako je opet neregularno. Nadam se da cemo se adekvatno pojacati.
Po meni treba nam bolji golman(jucer je Bender samo nervozu unosio, balon prije gola Kulasina je morao pokupiti), bekovi, napadac. Naravno da se zadrze Drina, Hodzic, Santos, Amoah.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:05 pm

Valjda budemo imali snage izgurat Siroki,ocito Zrinjski i Borac smao imaju osigurano mjesto u Evropi

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:23 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon nov 07, 2022 3:53 pm
Golman je nedodriljiv u petercu, ali kada ulazi u duel sa igracem za loptu. Pa nije rukomet, po tome nikada gol iz oet metara ne bi pao, golman svaki bi se zaleti u igraca i sviran bi bio faul u napadu. Ovdje Cocalic udara loptu, golaman kasni lopta skace na Cocu i ne igra loptom.
Apsolutno tacno. Svaki golman bi ko sivonja juriso na lopte jer zna da ce bit fauliran.
Cim je pao gol pogledao sam sudiju, lik pokazao na centar i da je cist gol. Golman pao ko pokosen i jebga boze moj ovaj mjenja odluku.
Jucer nam se bas nije dalo nakupilo se svega i zijanili jbg. Solidno smo igrali, ali takodjer i Borac. Cak i bolje od Zrinjskog na Grbavici. Ljudi otvaraju kontre strasno, krecu se bez lopte isto tako veoma dobro. Plus trener koji zna sta radi i nije sve na "izginut cemo".
Imaju kvaliteta ozbiljnog. Igrat ce Evropu sigurno bez obzira na uticaj sudija.
Bender jucer katastrofa, krivac za prvi gol. Lopta leti 15 minuta pada 5 metara od njeg, on je pogledom prati. Isto tako u drugom pol jedna situacija je bila kad je ostao za liniju zavezan. Unio je nervozu jucer bez potrebe, sto ne lici na njega jer inace je i vise nego solidan.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:28 pm

Samo da jos jednom opomenem mamu od malog podanika **** sve sebi, doci ces nekad ti polahko
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:43 pm

Zali Boze naseg pokojnog Ivice sto je zalozio svoj obraz da nam ovako vracaju. Mamu im *****
Cuva Bog Zelju svog!

gavran
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:55 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Zali Boze naseg pokojnog Ivice sto je zalozio svoj obraz da nam ovako vracaju. Mamu im *****
Zali Boze sto je napravio jos ponekog....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dr. Adzem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 4:59 pm

gavran je napisao/la:
pon nov 07, 2022 4:55 pm
Dr. Adzem je napisao/la:
Zali Boze sto je napravio jos ponekog....
Da, ***** ga usta zvaljava
Cuva Bog Zelju svog!

volimtezeljo

pon nov 07, 2022 5:25 pm

Najvise sto smeta svima je ovih 10.000 ljudi na stadionu u losem terminu po jos gorem vremenu.
Zeljo to samo ne smije izgubiti.
66.628 do sad iako su nas u procjenama zakidali, priblizno 7.500 po utakmici. 12757 clanova, nekima je to godisnja posjeta.
Iz inata i ljubavi prema Zeljeznicaru, dosao ili ne dosao investitor taj se trend mora nastaviti.

positive
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:36 pm

Trenutno smo jedina snaga koja vadi Želju, a do kad? I do kad da trpimo ova sra*a u našem fudbalu? Najgora stvar je što Vico konta da je pametan pa nam malo pomogne, pa nam malo kao napravi stadione (a evo kasne haos), ali zato drži prvenstvo neregularnim i svoju politiku u savezu. Bojim se da smo zarobljeni i da su klubovi nemoćni, a da jedino navijači mogu nešto pokrenuti kontra kriminala. Ali navijači su običan narod pa kao što se narod jedva skupi na protestima kada su neki primarni problemi u pitanju, jedva će se skupiti i kada su sporedne stvari u pitanju

S tim da je ova naša sporedna stvar u smislu fudbala jako blizu primarne jer imaš tu nekog sestrića na čelu saveza i opasnu politiku koja ti uništava državu, a država je itekako primarna stvar
hajmo rajice prljave stolice

Maestro_1921
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:38 pm

positive je napisao/la:
Protesti ispred saveza, BHF i druge grupe. Ponovo objaviti rat, šta se drugo može? Predugo traje ovaj kriminal
Ja ne znam šta se više čeka sa ovim. Ne treba najavljivati proteste, jer Vico onda neće ni doći, a i da dođe ništa se neće postići, oni neće napustiti savez, on je sebi već upisao osam godina mandata. Kad je Barbarezu rekao, dok sam ja predsjednik narednih osam godina on neće biti selektor. Zamisli to, frajer sebi hladno i drugi mandat upisao kao predsjednik. Jedino ih na foru uhvatiti, kad bude neka sjednica, samo uletit u zgradu saveza i izbaciti ih napolje. Jedino tako možemo, drugačije teško, ovi ne reaguju na saopštenja, okupljanja itd.. Krajnje je vrijeme Boga mi, da se sve grupe skupe sa BHF-om i ulete u savez, silom ih napolje istjerati. Dosta je čekanja bilo!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:44 pm

Nakon neprospavane noci, covjek se danas osjeca jos popisanije nego
juce, pa taman da ovu svoju glavusu drzim u frizideru, ne mogu je ohladiti.
Jednostavno, to smo mi, takvi smo i ne mozemo i ne znamo biti drugaciji.
Ne mozemo i ne znamo biti hladni, proracunati, perfidni, u ovakve i slicne
utakmice uvijek ulazimo sa previse emocija, previse srca i zbog toga, uglavnom,
pregorimo u nasoj djecijoj naivnosti. Znaju to i nasi protivnici, navukli su nas, bas
onako mucki i hinjski, a mi nasjeli samo tako...Gubitak vrlo vaznih bodova od
direktnog konkurenta je mozda i najmanji problem u svemu, negativne efekte od
juce cemo osjetiti na mnoge druge nacine. Savez ce nas odrati novcanom kaznom,
mozda i suspenzijom barem jedne tribine, Santosa cemo izgubiti zbog direktnog
crvenog kartona, a i dalje mu vise ona dva zuta od ranije, navijacka euforija ce
najvjerovatnije splasnuti i tesko je ocekivati dobru posjetu protiv Posusja...Ali,
sta je tu je...Cini mi se da je sada i bolje da je derbi odlozen, tesko bi se u psiholoskom
smislu nakon ovoga vratili na pobjednicki kolosijek. Imamo dvije sedmice da se
pripremimo za Posusje, pobijediti to, barem 1:0, a do proljeca cemo vidjeti sta i kako...
Mnoge vazne stvari i dileme ce se u medjuvremenu iskristalisati i rijesiti, gore glavu
i nadajmo se najboljem. Pa, ako to najbolje i izostane, mi cemo i dalje voljeti i navijati
za naseg Zelju sa istim zarom i ljubavlju kao sto smo i proteklih 101 godinu...I dalje
cemo biti emotivna " djeca " ogromnog srca punog ljubavi prema Klubu i necemo
dozvoliti da se pretvorimo u proracunate, racionalne, hladne robote koje je lako programirati
u ovome ili onome smislu. Mi smo Zeljo, a to je, prije svega, ljubav...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Dr. Adzem
Kontakt:

Maestro_1921 je napisao/la:
positive je napisao/la:
Ja ne znam šta se više čeka sa ovim. Ne treba najavljivati proteste, jer Vico onda neće ni doći, a i da dođe ništa se neće postići, oni neće napustiti savez, on je sebi već upisao osam godina mandata. Kad je Barbarezu rekao, dok sam ja predsjednik narednih osam godina on neće biti selektor. Zamisli to, frajer sebi hladno i drugi mandat upisao kao predsjednik. Jedino ih na foru uhvatiti, kad bude neka sjednica, samo uletit u zgradu saveza i izbaciti ih napolje. Jedino tako možemo, drugačije teško, ovi ne reaguju na saopštenja, okupljanja itd.. Krajnje je vrijeme Boga mi, da se sve grupe skupe sa BHF-om i ulete u savez, silom ih napolje istjerati. Dosta je čekanja bilo!
Kad oni klubove kaznjavaju zbog ljiljana a sa druge strane dopustaju velicanje cetmicko ustaske propagande. Kako pitate hladno kaznise zbog Izeta Nanica. Zna se cemu ovo sve vodi!
Cuva Bog Zelju svog!

Maestro_1921
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:46 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Maestro_1921 je napisao/la:
positive je napisao/la:
Kad oni klubove kaznjavaju zbog ljiljana a sa druge strane dopustaju velicanje cetmicko ustaske propagande. Kako pitate hladno kaznise zbog Izeta Nanica. Zna se cemu ovo sve vodi!
Pa čekaju da padne mrtva glava. Pod hitno se ovo mora završiti, nema smisla više, ne smije na ovome ostati.
I da, sjeti se da su i nas kaznili za podršku Generalu Dudakoviću kad je bio u bolnici.
Zadnja izmjena: Maestro_1921, dana/u pon nov 07, 2022 5:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:48 pm

Ma hladno okupirati zgradu saveza. Ne dat im ulazak u istu! Zbog svega toga ce se u eufa i fifa morat ukljucit.
Cuva Bog Zelju svog!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 07, 2022 5:59 pm

Sta mislite koliko bi npr pitara ucestvovalo u tome ? Pa, njima je draze ono sto
je bilo juce, njima je draze da Borac pobijedi Zelju, bez obzira kako, nego da je obrnuto...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Dr. Adzem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 6:12 pm

Ujko je napisao/la:
pon nov 07, 2022 5:59 pm
Sta mislite koliko bi npr pitara ucestvovalo u tome ? Pa, njima je draze ono sto
je bilo juce, njima je draze da Borac pobijedi Zelju, bez obzira kako, nego da je obrnuto...
Na stranu rivalitet, 100% bi se ukljucili
Cuva Bog Zelju svog!

volimtezeljo

pon nov 07, 2022 6:21 pm

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... nje-807239
Kao i u vakat, "Masakr Peljte nad igracima Sarajeva", popisam ti se na clanak.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Haklapuc, milanribar i 37 gostiju.

Prijava