Dobro, sta je tu je...Usli smo svi u ovu utakmicu sa previse emocija, bilo
je tu malo vise od igre...Budimo dostojanstveni, kako u porazu, tako i u
pobjedi. Gore glavu, idemo dalje...
Realno nismo mi kvalitet za Evropu, iako neke ekipe koje su ispod nas, a projektovane su za Evropu, trenutno jako loše igraju.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:36 pmevropa je dostizna kako god gledali. i vjerujem da cemo je igrati, ali ovde smo ispali stvarno naivni. ponavljam, znali smo sta ce se desiti, i opet smo pali na ispitu. pusti ti inat, trebali smo bili dosta prisebniji kad je bilbija naciljao da nas destabilizuje. sramota za savez ali sramota i za nas. sreca pa ima samo jedna jos utakmica ove jesenji.
Za tvoje zdravlje je vjerovatno dobro sto si vjeciti optimista ali to s realnoscu nema bas nikakve veze. Realnost je da ce uskoro puna decenija kako mi nismo nikakva sila ni u ovim nasim okvirima. Godina ili dvije se mogu podvesti pod slucajnost ali decenija nije malo. To je period nakon kojeg se mogu donositi zakljucci a mi smo se u tom periodu isprofilisali u daleko najvece luzere medju ovim klubovima od kojih se "nesto ocekuje".jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:36 pmevropa je dostizna kako god gledali. i vjerujem da cemo je igrati, ali ovde smo ispali stvarno naivni. ponavljam, znali smo sta ce se desiti, i opet smo pali na ispitu. pusti ti inat, trebali smo bili dosta prisebniji kad je bilbija naciljao da nas destabilizuje. sramota za savez ali sramota i za nas. sreca pa ima samo jedna jos utakmica ove jesenji.
Ne možeš uhvatiti nikog od prva tri jer su kvalitetniji i konstantniji od nas, a Borac ima garantovan izlazak u Evropu. Na stranu sve, ali ljudi su nas dobili dva puta a nijednom nismo igrali u Banja Luci. A niko ti ne garantuje da će četvrti ići u Evropu, a i da hoće ja nas ne vidim među četiri ekipe. Kup je također realno nemoguća misija.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:42 pmNemojte nikog kriviti poslije ovog. Jesmo navučeni, nema šta, ali svi smo zajedno u ovom.
Napravio se hajc u kojem smo izgorjeli. Mislim da je prekretnica bio primljeni gol. Ok faul i žuti za Hodžića, tu smo još bili normalni, ali mali Kulašin nas je ujebao. Jbg primiš gol, provocira te on. Poslije toga par grešaka Bilbije i to je to.
Oni iskusni, mirni. Ali dosta lošiji od nas. Oni su bili zadovoljni i sa X. Ovaj drugi gol im je bonus.
Nadat se da nećemo zaplatiti sa zatvorenim stadionom i probati dobiti Posušje. Pa ganjati Široki, Borac ne možemo uhvatiti.
valjda je dobro za zdravlje, slazem se, ali zeljo je kroz istoriju imao mnogo losije periode i duze od ovoga pa nije umro.fcz je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:44 pmZa tvoje zdravlje je vjerovatno dobro sto si vjeciti optimista ali to s realnoscu nema bas nikakve veze. Realnost je da ce uskoro puna decenija kako mi nismo nikakva sila ni u ovim nasim okvirima. Godina ili dvije se mogu podvesti pod slucajnost ali decenija nije malo. To je period nakon kojeg se mogu donositi zakljucci a mi smo se u tom periodu isprofilisali u daleko najvece luzere medju ovim klubovima od kojih se "nesto ocekuje".jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:36 pmevropa je dostizna kako god gledali. i vjerujem da cemo je igrati, ali ovde smo ispali stvarno naivni. ponavljam, znali smo sta ce se desiti, i opet smo pali na ispitu. pusti ti inat, trebali smo bili dosta prisebniji kad je bilbija naciljao da nas destabilizuje. sramota za savez ali sramota i za nas. sreca pa ima samo jedna jos utakmica ove jesenji.
Opet smo (ja prvi) poletili, po ko zna koji put. Poletili i zaboravili da jedino sto se u ovom momentu smijemo usuditi da pozelimo jeste da nas Zeljo ostane i opstane.
Ma ne znam. Zrinjski i Borac su dva. Ja nekako očekujem tradicionalan pad Širokog. Sarajevo je iza nas i potanki su (imaju mogućnost da se dohavizaju, to je sigurno). Mi imamo fin raspored do tog trećeg kruga.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:51 pmNe možeš uhvatiti nikog od prva tri jer su kvalitetniji i konstantniji od nas, a Borac ima garantovan izlazak u Evropu. Na stranu sve, ali ljudi su nas dobili dva puta a nijednom nismo igrali u Banja Luci. A niko ti ne garantuje da će četvrti ići u Evropu, a i da hoće ja nas ne vidim među četiri ekipe. Kup je također realno nemoguća misija.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:42 pmNemojte nikog kriviti poslije ovog. Jesmo navučeni, nema šta, ali svi smo zajedno u ovom.
Napravio se hajc u kojem smo izgorjeli. Mislim da je prekretnica bio primljeni gol. Ok faul i žuti za Hodžića, tu smo još bili normalni, ali mali Kulašin nas je ujebao. Jbg primiš gol, provocira te on. Poslije toga par grešaka Bilbije i to je to.
Oni iskusni, mirni. Ali dosta lošiji od nas. Oni su bili zadovoljni i sa X. Ovaj drugi gol im je bonus.
Nadat se da nećemo zaplatiti sa zatvorenim stadionom i probati dobiti Posušje. Pa ganjati Široki, Borac ne možemo uhvatiti.
Sarajevo loše igra, ali u dosta utakmica nije imalo ni sreće pored te loše igre, pogodili su 15-ak prečki i stativa, a opet su samo tri boda iza nas. Druga stvar, odigrali su samo 2-3 utakmice na svom stadionu, Borac samo jednu, a na proljeće će se i to promijeniti. Moja prognoza na početku sezone za nas je bila 5./6. mjesto, mislim da će tako i biti. Daj Bože da griješim.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:54 pmMa ne znam. Zrinjski i Borac su dva. Ja nekako očekujem tradicionalan pad Širokog. Sarajevo je iza nas i potanki su (imaju mogućnost da se dohavizaju, to je sigurno). Mi imamo fin raspored do tog trećeg kruga.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:51 pmNe možeš uhvatiti nikog od prva tri jer su kvalitetniji i konstantniji od nas, a Borac ima garantovan izlazak u Evropu. Na stranu sve, ali ljudi su nas dobili dva puta a nijednom nismo igrali u Banja Luci. A niko ti ne garantuje da će četvrti ići u Evropu, a i da hoće ja nas ne vidim među četiri ekipe. Kup je također realno nemoguća misija.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 9:42 pmNemojte nikog kriviti poslije ovog. Jesmo navučeni, nema šta, ali svi smo zajedno u ovom.
Ne znam, postoji šansa.
Ali je i činjenica da smo se digli. To je stoposto.