Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2022 9:35 pm

Dobro, sta je tu je...Usli smo svi u ovu utakmicu sa previse emocija, bilo
je tu malo vise od igre...Budimo dostojanstveni, kako u porazu, tako i u
pobjedi. Gore glavu, idemo dalje...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:35 pm

Santosa nećemo imati naredne 2-3 utakmice, a kako se više realno nemamo boriti za nešto više od sredine tabele ja bih ga prodao na polusezoni ako bude nekih ponuda od 200-250 hiljada eura. Više nećemo svakako dobiti za njega ni na kraju sezone, a sad su nam pare neophodne da zimu preguramo.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:36 pm

evropa je dostizna kako god gledali. i vjerujem da cemo je igrati, ali ovde smo ispali stvarno naivni. ponavljam, znali smo sta ce se desiti, i opet smo pali na ispitu. pusti ti inat, trebali smo bili dosta prisebniji kad je bilbija naciljao da nas destabilizuje. sramota za savez ali sramota i za nas. sreca pa ima samo jedna jos utakmica ove jesenji.
100/94/37/34 - i to je to!

Tryg
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:37 pm

Ma volim Sablju kao brata, al ga je ubio Marinovic veceras. Ne treba biti neko veci znalac da dupliras krila kad ova dvojica krenu trcat naprijed. I to je to. Jos imas onog levata koji udara lika laktom pored pomocnog i cetvrtog sudca, i zbog njeg fakticki izgubimo tekmu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:39 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
evropa je dostizna kako god gledali. i vjerujem da cemo je igrati, ali ovde smo ispali stvarno naivni. ponavljam, znali smo sta ce se desiti, i opet smo pali na ispitu. pusti ti inat, trebali smo bili dosta prisebniji kad je bilbija naciljao da nas destabilizuje. sramota za savez ali sramota i za nas. sreca pa ima samo jedna jos utakmica ove jesenji.
Realno nismo mi kvalitet za Evropu, iako neke ekipe koje su ispod nas, a projektovane su za Evropu, trenutno jako loše igraju.

S ostalim se slažem, loša priprema utakmice, a znali smo šta možemo očekivati.

Eric Cantona
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:41 pm

Sky1 je napisao/la:
ned nov 06, 2022 9:34 pm
Na stranu sudija i sve ali su bili bolji oni vcrs.
Ne seri.

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:42 pm

Nemojte nikog kriviti poslije ovog. Jesmo navučeni, nema šta, ali svi smo zajedno u ovom.

Napravio se hajc u kojem smo izgorjeli. Mislim da je prekretnica bio primljeni gol. Ok faul i žuti za Hodžića, tu smo još bili normalni, ali mali Kulašin nas je ujebao. Jbg primiš gol, provocira te on. Poslije toga par grešaka Bilbije i to je to.

Oni iskusni, mirni. Ali dosta lošiji od nas. Oni su bili zadovoljni i sa X. Ovaj drugi gol im je bonus.

Nadat se da nećemo zaplatiti sa zatvorenim stadionom i probati dobiti Posušje. Pa ganjati Široki, Borac ne možemo uhvatiti.

fcz
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:44 pm

Za tvoje zdravlje je vjerovatno dobro sto si vjeciti optimista ali to s realnoscu nema bas nikakve veze. Realnost je da ce uskoro puna decenija kako mi nismo nikakva sila ni u ovim nasim okvirima. Godina ili dvije se mogu podvesti pod slucajnost ali decenija nije malo. To je period nakon kojeg se mogu donositi zakljucci a mi smo se u tom periodu isprofilisali u daleko najvece luzere medju ovim klubovima od kojih se "nesto ocekuje".

Opet smo (ja prvi) poletili, po ko zna koji put. Poletili i zaboravili da jedino sto se u ovom momentu smijemo usuditi da pozelimo jeste da nas Zeljo ostane i opstane.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Tryg
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:50 pm

Ovo sam ja vidjeo isto a evo i klix pise. Njihov drugi go je bio ofsajd, a i ono kad je coca odbranio isti pomocni ne mase za ofsajd takodjer.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Nemojte nikog kriviti poslije ovog. Jesmo navučeni, nema šta, ali svi smo zajedno u ovom.

Napravio se hajc u kojem smo izgorjeli. Mislim da je prekretnica bio primljeni gol. Ok faul i žuti za Hodžića, tu smo još bili normalni, ali mali Kulašin nas je ujebao. Jbg primiš gol, provocira te on. Poslije toga par grešaka Bilbije i to je to.

Oni iskusni, mirni. Ali dosta lošiji od nas. Oni su bili zadovoljni i sa X. Ovaj drugi gol im je bonus.

Nadat se da nećemo zaplatiti sa zatvorenim stadionom i probati dobiti Posušje. Pa ganjati Široki, Borac ne možemo uhvatiti.
Ne možeš uhvatiti nikog od prva tri jer su kvalitetniji i konstantniji od nas, a Borac ima garantovan izlazak u Evropu. Na stranu sve, ali ljudi su nas dobili dva puta a nijednom nismo igrali u Banja Luci. A niko ti ne garantuje da će četvrti ići u Evropu, a i da hoće ja nas ne vidim među četiri ekipe. Kup je također realno nemoguća misija.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:54 pm

fcz je napisao/la:
ned nov 06, 2022 9:44 pm
Za tvoje zdravlje je vjerovatno dobro sto si vjeciti optimista ali to s realnoscu nema bas nikakve veze. Realnost je da ce uskoro puna decenija kako mi nismo nikakva sila ni u ovim nasim okvirima. Godina ili dvije se mogu podvesti pod slucajnost ali decenija nije malo. To je period nakon kojeg se mogu donositi zakljucci a mi smo se u tom periodu isprofilisali u daleko najvece luzere medju ovim klubovima od kojih se "nesto ocekuje".

Opet smo (ja prvi) poletili, po ko zna koji put. Poletili i zaboravili da jedino sto se u ovom momentu smijemo usuditi da pozelimo jeste da nas Zeljo ostane i opstane.
valjda je dobro za zdravlje, slazem se, ali zeljo je kroz istoriju imao mnogo losije periode i duze od ovoga pa nije umro.
primjer: prvih 20 godina postojanja nisi smio da pridjes sasku i slaviji pa su sudije ne samo klali nego otvoreno bili protiv radnickog kluba. i onda kao slag na tortu dodje rat i ti se ugasis (mozda najbolja odluka u nasoj istoriji). sta je bilo sa periodom 1947-1953? ovaj put su bio spusten na najnize grane takmicenja i opet si se digao iz pepela. dalje: novi rat i opet te zele ugasiti i unistiti. sta bi na kraju? znamo... tu smo i bicemo tu! a onda period 2005-2009, bio si sveden na nivo danasnje slobode, prezivio si. u periodu od 2013. smo postali u neku vrstu nesretnici (2017, 2018, 2020) ali veliki klubovi imaju krize kao ovakve, koliko je liverpul cekao na titulu? 30 godina? nije sto sam optimista, ali vjerujem da ce sve ovo vratiti nama kad bude potrebno, ali mi moramo raditi na nasem mentalitetu.
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

blueboy je napisao/la:

Ne možeš uhvatiti nikog od prva tri jer su kvalitetniji i konstantniji od nas, a Borac ima garantovan izlazak u Evropu. Na stranu sve, ali ljudi su nas dobili dva puta a nijednom nismo igrali u Banja Luci. A niko ti ne garantuje da će četvrti ići u Evropu, a i da hoće ja nas ne vidim među četiri ekipe. Kup je također realno nemoguća misija.
Ma ne znam. Zrinjski i Borac su dva. Ja nekako očekujem tradicionalan pad Širokog. Sarajevo je iza nas i potanki su (imaju mogućnost da se dohavizaju, to je sigurno). Mi imamo fin raspored do tog trećeg kruga.
Ne znam, postoji šansa.
Ali je i činjenica da smo se digli. To je stoposto.

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 9:55 pm

U šest utakmica protiv Borca, Širokog i Zrinjskog osvojili smo četiri boda. Mogli smo izbjeći poraz od Zrinjskog na Grbavici, ali smo mogli i da ih ne dobijemo u Mostaru, i morali smo dobiti Široki na Grbavici. Izgubili smo četiri od tih šest utakmica, a svi znamo da je najbitnije ne gubiti od direktnih konkurenata.

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:00 pm

blueboy je napisao/la:

Ma ne znam. Zrinjski i Borac su dva. Ja nekako očekujem tradicionalan pad Širokog. Sarajevo je iza nas i potanki su (imaju mogućnost da se dohavizaju, to je sigurno). Mi imamo fin raspored do tog trećeg kruga.
Ne znam, postoji šansa.
Ali je i činjenica da smo se digli. To je stoposto.
Sarajevo loše igra, ali u dosta utakmica nije imalo ni sreće pored te loše igre, pogodili su 15-ak prečki i stativa, a opet su samo tri boda iza nas. Druga stvar, odigrali su samo 2-3 utakmice na svom stadionu, Borac samo jednu, a na proljeće će se i to promijeniti. Moja prognoza na početku sezone za nas je bila 5./6. mjesto, mislim da će tako i biti. Daj Bože da griješim.

exbabilon
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:03 pm

Ali da pregledas citavu utakmicu, znas odakle je Bilbija, kakva je konstalacija snaga u savezu i napises komentar tipa "sudija se pogubio, puno grijesio, nije cak ni namjerno, koliko ne zna". Drugovi moji sve je ovo smisljeno i s namjerom, u borbi za Evropu ova utakmica košta milion maraka. Ali da, slučajno se pogubio Bilbija...

Mulalic Edis
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:09 pm

Kakav ba pritisak, kakve taktike, jebe te frajer od pocetka, 5 faulova ti ne svirne, svirne njima i iz tog jednog kornera i zabiju ti gol. Smijesno majke mi. **** vas teren i twktike i Sablja i igraci poslije ovoga. Frajer nas je unistio. Kradja cista.
Grande Miske 💪

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:11 pm

Pisao sam prije otprilike tri mjeseca, jedan poznanik iz Prijedora mi je rekao da ćemo više koristi imati od Amoaha nego od Santosa, kad se spremi. Santos je brz, odličan 1 na 1, iznudi dosta žutih kartona, ali dosta nekonkretan i neučinkovit u završnici, a evo ni inteligencija mu nije jača strana. Samo jedna asistencija i dva gola u 16 utakmica je premalo za jedno krilo.

Majkel
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:12 pm

:zeljeznicar1:

vinston.cercil
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:13 pm

Na stranu sudiju klosar, ljudi su nas pojeli u sredini. Nije Hodza bio na nivou, malo je Mekic unio brzine u protoku ali nedovoljno. Trcali su bolje iskreno, ali hajde sve je to u sjeni sudjenja

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 06, 2022 10:13 pm

Volim te Zeljo.
Bilbija ***** ti mrtve. Cist gol i ofsajd kos njihovog sve je jasno.da ne pominjem one sitne faulove

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava