Prvo kakve veze ima Dzenis sa pozicijom koji Santos igra ?
Drugo odkud ti znas da ce vec otici ?
Treće ako ode , onda ebo ti nas ...
Prvo kakve veze ima Dzenis sa pozicijom koji Santos igra ?
Logicno, mada ja imam bolju statistiku od njega, sto bi rekao jedan uvazeni forumas inace badjo jos jednog forumasA koji su ovaj dobri sa jos par forumasa sto je i logicno mada nije realno jer ne bi trebalo da znamo ko je ko u stvarnom zivotu. Zato sam ja aMoniman i niko ne zna ko sam sto je i dobro jer me ne mogu kao neke uvazene clanove foruma prozivati kvazi novinari po drustvenim mrezama.
@Dzezvar gavran ne vadigavran je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 6:34 pmLogicno, mada ja imam bolju statistiku od njega, sto bi rekao jedan uvazeni forumas inace badjo jos jednog forumasA koji su ovaj dobri sa jos par forumasa sto je i logicno mada nije realno jer ne bi trebalo da znamo ko je ko u stvarnom zivotu. Zato sam ja aMoniman i niko ne zna ko sam sto je i dobro jer me ne mogu kao neke uvazene clanove foruma prozivati kvazi novinari po drustvenim mrezama.
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 5:09 pmPrvo kakve veze ima Dzenis sa pozicijom koji Santos igra ?
Umjesto jogurtA gips
gavran je napisao/la:Logicno, mada ja imam bolju statistiku od njega, sto bi rekao jedan uvazeni forumas inace badjo jos jednog forumasA koji su ovaj dobri sa jos par forumasa sto je i logicno mada nije realno jer ne bi trebalo da znamo ko je ko u stvarnom zivotu. Zato sam ja aMoniman i niko ne zna ko sam sto je i dobro jer me ne mogu kao neke uvazene clanove foruma prozivati kvazi novinari po drustvenim mrezama.
" Elitni rang, Premijer Liga BiH je profesionalna liga, gdje isključivo mogu nastupati igrači s profesionalnim ugovorima. Profesionalni ugovori regulišu pitanja penzionog fonda, zdravstvenog osiguranja, dodatnih mogućnosti bonusa, disciplinske mjere i slično." Ali lazite malo jos, lazite dok mozete. Decko dogovorio novi ugovor s nama, ali eto. A i Ceca se nesto pitaSenad1921 je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 7:08 pmfanaticZeljin je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 5:09 pmPrvo kakve veze ima Dzenis sa pozicijom koji Santos igra ?
Prvo kakve veze ima Dzenis sa fudbalom pa igra? Drugo koja je to pozicija Dzenisova?
Trece, znam ko je doveo Santosa i lik ima amaterski ugovor, oni su totalno nezadovoljni stvarima koje su vezane za njega... Cetvrto lik je Mamicev igrac...
Jel ti sad jasno?
Ima neko ko moze ako budes ispao lažov
Milion evra i nek ideSenad1921 je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 8:53 pm
Nema.
@Ashrak, mogu amaterski ugovori od 2020.
@Adzem, nema veze Bekric sa ovim stvarima. On je ponudio sta smo mogli. Idemo skroz drugom linijom da ostavimo Santosa. Ljudi koji daju dio plate, nisu iz Sa i oni pokusavaju na sve moguce nacine da ga ostave. Problem je veliki sto ima strane ponude koje su bas unosne...