upravu sisvraka je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 4:03 pmSloga, 101. Rodjendan, pobjeda. Necemo zaboraviti i taj hajpDurgo je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 4:02 pmdobro je ljudi....
ISKRENO SE NADAM DA CEMO NAPUNITI GRBAVICU PROTIV BORCA!
inace kada su bitne tekme na grbavici i kada je hajp neki... leotar, zrinjski itd. uvijek bude kilavo i neki X... iskreno se nadam da cemo dobiti ovaj put....
JAKO BITNA TEKMA i JAKO DOBRO ODIGRANA....![]()
mizda bi bilo dobro staviti za sve tribine ( osim zapada) 10-15 km ulaz.... i ko ne dodje bez valjanog razloga ne mora nikad ni doci
Potpisujem
Ma brate pola njih ovdje nisu termin odigrali u zivotu, a kamo li da su igrali fudbal, a jos bitnije ne gledaju nase tekme u uzivo ali zato sve komentarisu. Stila je svaku utakmicu na svom nivou ponajbolji nas igrac. Drugo, meni je jako zao bodova protiv Zrinjskog i Slobode ali dobro je ovo, uzeti Borca, pa malene s K Glave i onda protiv Posusja spektakl. Na proljece se potuci za titulu aBd.ubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 4:45 pmZnaci Stila opet kriminalan? “Odsetao” svoje za tri boda, i jos mu dvije asistencije ukrali, al dobro, to smo mi. Mora da jede travu ko Gatuso da bi nama valjo. Dajte vise tog Subasica da ne gledamo Stilica!
Nemoj samo da ovo bude ko prije par godina kad su svi sliku širili, dovesti dva kapitalca, uzet ove one drzi ne daj titula, na kraju sedmi zavrsiliSky1 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:09 pmMa brate pola njih ovdje nisu termin odigrali u zivotu, a kamo li da su igrali fudbal, a jos bitnije ne gledaju nase tekme u uzivo ali zato sve komentarisu. Stila je svaku utakmicu na svom nivou ponajbolji nas igrac. Drugo, meni je jako zao bodova protiv Zrinjskog i Slobode ali dobro je ovo, uzeti Borca, pa malene s K Glave i onda protiv Posusja spektakl. Na proljece se potuci za titulu aBd.ubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 4:45 pmZnaci Stila opet kriminalan? “Odsetao” svoje za tri boda, i jos mu dvije asistencije ukrali, al dobro, to smo mi. Mora da jede travu ko Gatuso da bi nama valjo. Dajte vise tog Subasica da ne gledamo Stilica!
Mi bi nju onda uzeli da nije kamatar poceo rovariti i tjerati Upravu i Adzema. Ove sezone da spasimo imovinu i izborimo Evropu dosta.Diverzant je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:18 pmNemoj samo da ovo bude ko prije par godina kad su svi sliku širili, dovesti dva kapitalca, uzet ove one drzi ne daj titula, na kraju sedmi zavrsiliSky1 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:09 pmMa brate pola njih ovdje nisu termin odigrali u zivotu, a kamo li da su igrali fudbal, a jos bitnije ne gledaju nase tekme u uzivo ali zato sve komentarisu. Stila je svaku utakmicu na svom nivou ponajbolji nas igrac. Drugo, meni je jako zao bodova protiv Zrinjskog i Slobode ali dobro je ovo, uzeti Borca, pa malene s K Glave i onda protiv Posusja spektakl. Na proljece se potuci za titulu aBd.ubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 4:45 pmZnaci Stila opet kriminalan? “Odsetao” svoje za tri boda, i jos mu dvije asistencije ukrali, al dobro, to smo mi. Mora da jede travu ko Gatuso da bi nama valjo. Dajte vise tog Subasica da ne gledamo Stilica!
AminSky1 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:28 pmMi bi nju onda uzeli da nije kamatar poceo rovariti i tjerati Upravu i Adzema. Ove sezone da spasimo imovinu i izborimo Evropu dosta.Diverzant je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:18 pmNemoj samo da ovo bude ko prije par godina kad su svi sliku širili, dovesti dva kapitalca, uzet ove one drzi ne daj titula, na kraju sedmi zavrsiliSky1 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:09 pm
Ma brate pola njih ovdje nisu termin odigrali u zivotu, a kamo li da su igrali fudbal, a jos bitnije ne gledaju nase tekme u uzivo ali zato sve komentarisu. Stila je svaku utakmicu na svom nivou ponajbolji nas igrac. Drugo, meni je jako zao bodova protiv Zrinjskog i Slobode ali dobro je ovo, uzeti Borca, pa malene s K Glave i onda protiv Posusja spektakl. Na proljece se potuci za titulu aBd.
Cuj smijesnom ekipom. Pita od 3 marke i tako toSheldon je napisao/la:Vrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.
Poskupila pita.Sheldon je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:58 pmVrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.
Jooooooj ala i mene to nervira ? Cega smijesnom ekipom?? Reci mi ljudino koja to ekipa ima u odbrani igraca kao Cocalic? Dva vezna kao Stila i Hodza ?? Dva krila kao nasa ?? Ako ovoj ekipi dodze Hiros , napadač pa bio i Kulenović i lijevo bek mi smo sila vjeruj za druge .Grbavica je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 6:18 pmCuj smijesnom ekipom. Pita od 3 marke i tako toSheldon je napisao/la:Vrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.![]()
Kakav oprost ba...Sheldon je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:58 pmVrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.