Vecina Amoahovih mana je posljedica blage zapustenosti tokom ljeta, dok su se drugi pripremali. Nije nama on problem vec tupavi trener.
Kakva sad kompenzacija Petrovica mamu ****, cuj ovo faul Santosa. Sta je s laktom Bagarica?
Nema tu veze namjera, Drina mu odnio nogu. Sreca nije Petrovic vidio to. Oba penala cista.vinston.cercil je napisao/la:Prva situacija, ostavio je nogu simulacija cista, nema namjere nikakve. Druga situacija cist penal
Na plaži trčkarao. Malo za Instagram.
Mi u svakoj liniji BUKVALNO imamo po igraca manje i ocekujemo nesto....Kosoric, Beca i Beganovic tesko da mogu igrati na ozbiljnijem terminu.Al eto...
Ma cisto, izbio mu loptu covjek kroz noge.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 7:26 pmPrvo, Manijaci svaka vam čast. Samo se oni čuju.
Drugo, penal je bio za Široki. A nisam dobro vidio situaciju sa Bećom u prvim minutama, ono što sam malo vidio mi se čini da je bio penal. Ako je neko bolje vidio je li sve bilo čisto?
Beća će namjerno nogu izmaći, samo da ga ne udare po staklenim nogicama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 7:32 pmMa cisto, izbio mu loptu covjek kroz noge.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 7:26 pmPrvo, Manijaci svaka vam čast. Samo se oni čuju.
Drugo, penal je bio za Široki. A nisam dobro vidio situaciju sa Bećom u prvim minutama, ono što sam malo vidio mi se čini da je bio penal. Ako je neko bolje vidio je li sve bilo čisto?