Dokle god ovisis o njima....
Mi nemamo ni portira u savezu a kamo li sta vise.
Da nije ovih momaka bilo... bolje da ne znamo. Mi imamo egzistencijalnih problema, kakvi ratovi i uticaj u Savezu. Amar nas je unistio i kuburicemo jos malo.
Biće vanredna sjednica skupštine sigurno.cipiripi je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:19 pmSta je sa partnerom, nekako je medju navijacima izlapila prica oko "decka iz Amerike", je li propalo sve, da li se radi na nekim drugim modelia.
Da li mozemo ocekivati neku vanrednu Skupstinu ili ce ovakva situacija biti jos 6 mjeseci do redovne Skupstine
Ma svaka im čast (valjda) ali realno kapacitet su za "bitno je učestvovati" tamanstorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:01 pmDa nije ovih momaka bilo... bolje da ne znamo. Mi imamo egzistencijalnih problema, kakvi ratovi i uticaj u Savezu. Amar nas je unistio i kuburicemo jos malo.
Kako se ono govorilo, sabura, bit će.cipiripi je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:19 pmSta je sa partnerom, nekako je medju navijacima izlapila prica oko "decka iz Amerike", je li propalo sve, da li se radi na nekim drugim modelia.
Da li mozemo ocekivati neku vanrednu Skupstinu ili ce ovakva situacija biti jos 6 mjeseci do redovne Skupstine
Naredne dvije sedmice su ključne.cipiripi je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:19 pmSta je sa partnerom, nekako je medju navijacima izlapila prica oko "decka iz Amerike", je li propalo sve, da li se radi na nekim drugim modelia.
Igrali su isto kao protiv nas. Nisu šutnuli lopte po golu , i onda nam zabiju u 90+. Gledam tabelu jbt da smo dobili juče +2 sami na vrhu, pa gorilo bi protiv Sloge...blueboy je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 9:02 pmZa nas odličan rezultat u Zenici, ali nerealno je da ovaj Široki ima 16 bodova, ono je odron od ekipe. Mi smo ih razbili, uzeli nam bod, Sarajevo ih večeras razbilo, uzeli im bod. Koliko god smo mi zaslužili da imamo više bodova, zaslužilo je i Sarajevo definitivno. Zrinjski lagano prolazi kroz ovaj srijeda/subota ritam, ako dobiju još ovih nekoliko utakmica odlijepit će se brzo od svih i vjerovatno će opet biti borba od 2.-4. mjesta. Nadam se da ćemo i mi biti barem tu negdje.
Imamo UO od 9 članova i skupštinu od 55 članova..ima li iko?igla je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 9:25 pmOčito se nerviramo bezveze.
Evo, hajmo realno, ko je čovjek koji treba da ocijeni rad Mulalića u klubu? Kome se možeš obratiti u klubu trenutno oko sporta?
Uprava, koliko ja znam, pokušava da izdobri oko finansija. To mi je ok jer smo bez tog u nekoj stvari.
Ali daj zadužite nekog da isprati i sportski dio, koji vrag smo pravili ekipu koja može visoko ići ako nam je Helanka trener?
Ako znas nekoga, a da je veci kapacitet, a da hoce, slobodno ga prijavi. Ja sam se raspitao i nece niko.salle86 je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 7:58 pmMa svaka im čast (valjda) ali realno kapacitet su za "bitno je učestvovati" tamanstorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:01 pmDa nije ovih momaka bilo... bolje da ne znamo. Mi imamo egzistencijalnih problema, kakvi ratovi i uticaj u Savezu. Amar nas je unistio i kuburicemo jos malo.
Jesi siguran da neće niko? Ja imam druge informacije...storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 9:57 pmAko znas nekoga, a da je veci kapacitet, a da hoce, slobodno ga prijavi. Ja sam se raspitao i nece niko.salle86 je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 7:58 pmMa svaka im čast (valjda) ali realno kapacitet su za "bitno je učestvovati" tamanstorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:01 pm
Da nije ovih momaka bilo... bolje da ne znamo. Mi imamo egzistencijalnih problema, kakvi ratovi i uticaj u Savezu. Amar nas je unistio i kuburicemo jos malo.
Ne prebacujem tebi nesto, nego to je realnost. Nece niko.
Mah dalo bi se o tome, ali sve je to presipanje iz šupljeg u prazno.storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 9:57 pmAko znas nekoga, a da je veci kapacitet, a da hoce, slobodno ga prijavi. Ja sam se raspitao i nece niko.salle86 je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 7:58 pmMa svaka im čast (valjda) ali realno kapacitet su za "bitno je učestvovati" tamanstorm_raider je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 6:01 pm
Ne prebacujem tebi nesto, nego to je realnost. Nece niko.