ned sep 11, 2022 10:43 am
Nemojte da se zavaravamo i sami sebe lažemo. U trenutnoj situaciji u klubu, po svim pitanjima, nemamo šanse ni za Europu, a kamo li za titulu. Ne znam kako nismo svjesni toga. Ne bih da upirem prstom u bilo koga, niti u upravi, niti u struci, niti u ekipi, ali nije to ni blizu neke Europe ili titule koju svi želimo, i zbog koje smo svi veoma nervozni, jer godine prolaze, a mi ne da stojimo u mjestu nego dodatno stagniramo, a ostali napreduju, i pitanje je kako ih uopšte stići.
Ja ponavljam kao papagaj, mi sa svoje strane možemo otići na utakmicu, raditi PR, i povesti uvijek nekog novog sa sobom, da nas je što više. Teško je jer igra i rezultat najviše doprinose posjeti, i ne znam jesmo li svjesni da smo dobili juče 2-3 hiljade navijača bi bilo više na slijedećoj utakmici. I ako uspijemo u stabilizaciji i nekim od investitora, težak je i dug put pred nama da Željo ponovo dođe u poziciju u kojoj je bio, trpao po 3 gola u prvih 20 minuta, punio stadione širom Bosne i Hercegovine, a protivnici skidali gaće i molili da ne trpamo više...
Samo 5% i ni stolice više!!!!