Cime si to povlacio liniju Allah ti se smilovao, povuci je ravno sa linijom sesnaesterca, ovo sto si povukao kao Sasa Matic dede mi. Ne kazem da nije mali offside , ali si kriminalno povukao, povukli te illah jarabi.
I to niskog zadnjeg veznog.kokoška je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 7:57 pmPrestani pratiti fudbal ako ti nije kriminalno da u 55. minuti izbacis napadaca i ubacis zadnjeg veznog.exbabilon je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 7:50 pmMozda ja ne poznajem fudbal dovoljno, pa mi na prvu te izmjene nisu bile toliko kriminalne koliko vi pišete. Mozda je i kod vas proradila naknadna pamet kad smo ga primili iz prekida i ofsajda, pa hajd da se opljuje.
Gore od samih izmjena je to sto mi Slobodi dajemo one prekide koji su bukvalno JEDINA mogucnost da primimo go. Na onom terenu nema igre, pogotovo Sloboda, samo horuk. I onda igraci valjda imaju malo iskustva, mora tu i trener skrenuti paznju, ne pravite glupe faulove, dajete im jedinu varijantu da nam uzmu bodove. Na aut liniji pravi Malic faul bez ikakve potrebe, a poslije gola ih je bilo jos par.. pa sto majku mu? Pusti ga ba nek vrti loptu po liniji 35 metara od gola..
Velika bi bila jos ta 2 boda...
Edis nije ni O od pokojnog Ode. On je svoje pokazao i treba da ide.Simply Blue je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:59 pmSta ste uhvatilo Dzenisa, kad ga je pokojni Oda forsirao, i tako odigrali polusezonu bez poraza i to sve sa Kokotom i Acom u prvoj, niste se zalili..
Da. Tamo nekad 2014., 2015.Simply Blue je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:59 pmSta ste uhvatilo Dzenisa, kad ga je pokojni Oda forsirao, i tako odigrali polusezonu bez poraza i to sve sa Kokotom i Acom u prvoj, niste se zalili..
Dzenis je tad licio na igraca, bio talenat i zabijao golove. Ovo nije isti igrač, ovo čak nije ni onaj Dženis iz Slobode prošle godine. Mislim da Edis još samo njega može naložiti, izađe na teren ko pit bull, a Edisu se očigledno diže na to.Simply Blue je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:59 pmSta ste uhvatilo Dzenisa, kad ga je pokojni Oda forsirao, i tako odigrali polusezonu bez poraza i to sve sa Kokotom i Acom u prvoj, niste se zalili..
Davno ja rekoh... Seljacki namazan. A takvi su jebene mrake. I daleko doguraju, barem u ovom nakaradnom drustvu.igla je napisao/la: ↑ned sep 11, 2022 12:16 amNevjerovatno koliko ljude možeš uzeti na emocije. Skačeš ko majmun, napadneš svakog ko ti bilo šta ukaže, plačeš kad zabiješ Pitarima, pričaš o piti i tepsiji = radiš odličan posao.
Pogotovo prisutno kod ljudi koji površinski prate, takvih je puno, ali i oni koji prate i koji ne prate komentarišu.
I onda "nije Edis kriv što ovaj i ovaj ne skoči, ne doda i sl...". Isti taj se ne pita ko je ubacio, postavio tog istog. Da nemaš igru nikakvu i da nije uvijek odgovor na svako pitanje "ne trude se igrači".
Kroz fudbal možeš vidjeti puno o karakteru ljudi u ovom podneblju. Od politike, do svakodnevnice, svega.
Hajde nešto konkretno nam daj, šta da uradimo, da idemo pred savez, palimo, razbijamo? Ništa nam ne znači hoćeš li ti napisati da je Borac dobio lovu, to smo svi već pročitali. Ja ću prvi stati uz nekog ko nešto konkretno pokrene.
Napisi onda ima li nas u tim pozajmicama,ako vec znas nesto.
Kako se ljudi prave da nešto znaju, a ništa ne znaju...