Ma samo budale i spijuni misle da je sve ovo okej. Prvo kaznjavanje zbog parole a onda sad ovo, i to uoci izbora ni manje ni vise.
Samo bombardovat igrace porukama da se ne odazivaju na taj poziv a oni nek igraju s kim hoce onda.
Tekma s rusima se igra dan prije početka SP-a u Kataru. Drugim riječima nosioci repke odnosno naši glavni igrači će u tom periodu biti na odmoru a put rusije će premijerligaška elita odnosno blago pojačani Borac s ciljem da im šta prodamo s domaćeg tržišta.
Do Daytona 95' godine, naša zastava sa ljiljanima se viorila ispred svih svjetskih institucija. Ko amnestira genocidnu RS i ostavi joj mogucnost otcjepljenja, ko je legalizova pravno, a ukide RBiH. Nažalost, naša tkzv Bošnjačka delegacija. Eh, to nam je to i odatle su krenuli svi naši problemi. Nemamo šta kriviti svijet, ima li smo predstavnike, usrali su i to je to. Danas agresoru od BiH rade šta god žele, a mi bespomocni.salle86 je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 12:01 amNa žalost bez "dubokog reza" ništa se neće promjeniti u ovoj državi, pa tako ni u sportu. Pod tim mislim ako treba napraviti takve belaje da svijet bruji o tome, bagru govnjivim motkama istjerati, halaliti sezonu-dvije na eurosceni itd itd. Ali kad tad se to mora uraditi, male su šanse da se bez toga može ovaj hamelj očistiti i uspostaviti normalan savez kojem je u cilju napredak, makar 1%Diverzant je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 11:09 pmMa razdvojite politiku od sporta, sta fali sto igraju s rusijom. Nisu fudbaleri rusije isli da ratuju nego vojnici, sport je sport i tjt.
Sarkazam naravano, mada me ne bi čudilo da ovako razmišlja ovdje par ovih fgr forumasa koji su mene napali kad sam rekao ds treba proteste ispred saveza kad su kaznali kobiljoglavare za izeta nanica.
Trazili ste, gledajte gospodo
Nemoj na sabahu gluposti valjati ziv bio.Sky1 je napisao/la:Do Daytona 95' godine, naša zastava sa ljiljanima se viorila ispred svih svjetskih institucija. Ko amnestira genocidnu RS i ostavi joj mogucnost otcjepljenja, ko je legalizova pravno, a ukide RBiH. Nažalost, naša tkzv Bošnjačka delegacija. Eh, to nam je to i odatle su krenuli svi naši problemi. Nemamo šta kriviti svijet, ima li smo predstavnike, usrali su i to je to. Danas agresoru od BiH rade šta god žele, a mi bespomocni.salle86 je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 12:01 amNa žalost bez "dubokog reza" ništa se neće promjeniti u ovoj državi, pa tako ni u sportu. Pod tim mislim ako treba napraviti takve belaje da svijet bruji o tome, bagru govnjivim motkama istjerati, halaliti sezonu-dvije na eurosceni itd itd. Ali kad tad se to mora uraditi, male su šanse da se bez toga može ovaj hamelj očistiti i uspostaviti normalan savez kojem je u cilju napredak, makar 1%Diverzant je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 11:09 pmMa razdvojite politiku od sporta, sta fali sto igraju s rusijom. Nisu fudbaleri rusije isli da ratuju nego vojnici, sport je sport i tjt.
Sarkazam naravano, mada me ne bi čudilo da ovako razmišlja ovdje par ovih fgr forumasa koji su mene napali kad sam rekao ds treba proteste ispred saveza kad su kaznali kobiljoglavare za izeta nanica.
Trazili ste, gledajte gospodo
Ovo su činjenice, nažalost.Grbavica je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:30 amNemoj na sabahu gluposti valjati ziv bio.Sky1 je napisao/la:Do Daytona 95' godine, naša zastava sa ljiljanima se viorila ispred svih svjetskih institucija. Ko amnestira genocidnu RS i ostavi joj mogucnost otcjepljenja, ko je legalizova pravno, a ukide RBiH. Nažalost, naša tkzv Bošnjačka delegacija. Eh, to nam je to i odatle su krenuli svi naši problemi. Nemamo šta kriviti svijet, ima li smo predstavnike, usrali su i to je to. Danas agresoru od BiH rade šta god žele, a mi bespomocni.salle86 je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 12:01 am
Na žalost bez "dubokog reza" ništa se neće promjeniti u ovoj državi, pa tako ni u sportu. Pod tim mislim ako treba napraviti takve belaje da svijet bruji o tome, bagru govnjivim motkama istjerati, halaliti sezonu-dvije na eurosceni itd itd. Ali kad tad se to mora uraditi, male su šanse da se bez toga može ovaj hamelj očistiti i uspostaviti normalan savez kojem je u cilju napredak, makar 1%
Evo ga, pisi ako nije jasno.exbabilon je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:40 amPomoć Željovci,
Može li se aktivirati moja web tv i gledati bez problema ako sam konektovan na neki internet koji nije telekomov? Ima li još uvijek ono za 2KM da se aktivira?
Ako to ne može, koji su linkovi za streamove, ima ono bhliga.com, ima li još neki?
Durgo je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 3:30 pmNije telemach, vec neka njihova mreza.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:50 amMa otkud telemach u Hrvatskoj, al znam da je vjerovatno zbog interneta, znam na šta misliš. Gledao sam preko streama jbga, snašao sam se, pregurat ću nekako dok se kući ne vratim.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 2:59 am
Vjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledat
Ako platis 10 KM, ne trebas biti na BH Telecom mrezi, vez moze biti bilo koja. Samo ti account sa kojim se prijavis ne moze biti BROJ TELEFONA, vec napravis novi account preko maila.
naravno da može, ima uvijek ppv za nase utakmiceexbabilon je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 10:40 amPomoć Željovci,
Može li se aktivirati moja web tv i gledati bez problema ako sam konektovan na neki internet koji nije telekomov? Ima li još uvijek ono za 2KM da se aktivira?
Ako to ne može, koji su linkovi za streamove, ima ono bhliga.com, ima li još neki?
Naš je problem što odgajamo djecu da budu pičqice, nemamo lidera od mjesnih zajednica do predsjedništva
Željo igra za sat vremena za ostanak na vrhu tabele. Manite se sad politike i razglabanja o tome ko je kriv što nam je država ovakva, to svi znamo.thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 1:29 pmNaš je problem što odgajamo djecu da budu pičqice, nemamo lidera od mjesnih zajednica do predsjedništva
Jeste igra Željo. Ali i mi smo evo godinama karinđani od istih ovih lopova, pa ništa. "šuti dobro je samo nek ne puca"blueboy je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 2:57 pmŽeljo igra za sat vremena za ostanak na vrhu tabele. Manite se sad politike i razglabanja o tome ko je kriv što nam je država ovakva, to svi znamo.thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub sep 10, 2022 1:29 pmNaš je problem što odgajamo djecu da budu pičqice, nemamo lidera od mjesnih zajednica do predsjedništva