Samo mu treba dobar menadzer

U pravo vrijeme, na pravo mjesto.
upravo sam poderao ugovor Rudara iz Kaknja...
Ako ga slučajno prvi primimo, to će biti valjanje od kojeg oči bole...
I Dejan Uzelac trenirao sa njima
Pijemo kafu ovih dana, spremi ugovor, bolje ti nego Husarabogi je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 7:01 pmupravo sam poderao ugovor Rudara iz Kaknja...![]()
Zato i kazem, samo ga ne primiti u prvom poluvremenu. Ako imalo budemo imali glavu i rep otvarat ce nam se šansa kako utakmica odmiče da ih završimo.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 8:05 pmAko ga slučajno prvi primimo, to će biti valjanje od kojeg oči bole...
A jeba ih zivot ludi hahaha najavljuju ga ko Ramosa... Pu ***** ti sta pare urade od čovjekamilanribar je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 10:30 pmNe znam kakva bi reakcija kod nas bila da smo nekog od njih dvojice doveli...
Imamo jakog SDplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet sep 08, 2022 1:30 amA jeba ih zivot ludi hahaha najavljuju ga ko Ramosa... Pu ***** ti sta pare urade od čovjekamilanribar je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 10:30 pmNe znam kakva bi reakcija kod nas bila da smo nekog od njih dvojice doveli...![]()
![]()
Ps. Nije mi jasno na koju fintu mi dovedosmo dva pojačanja dva krila toliko dobra ko sva pojačanja u ligi zajedno... Spremni, agilni, dobri..