Mora se smanjiti razglas na stadionu dok se pjeva Grbavica, definitivno puno bolje zvuci kad navijaci preuzmu.Occasionally je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 6:43 pmNavijači.
Niko da spomene kako se otpjeva Grbavica. Drugi dio
Bandić počeo ranije 4 minute. Razglas se ugasio nakon zvižduka za početak
Raja pjeva. Kad smo otpjevali kraj ja se naježio.
Dodjemo kući i odgledam snimak. Ludilo. Moćno do bola
Volim te Zeljo![]()
Ozbiljno me pitaš? Ako si ozbiljan nađi snimke utakmica pa pregledaj.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 6:09 pmGalicu je vrijeme za klupu ima 5 mjeseci, samo nemamo zamjenu za njega. Da imamo da se malo dozove vjerovatno bi igrao puno bolje, jer bi bio odmorniji a i znao bi da nije nezamjenjiv. Kojih nas je to bodova kostao Vego?Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 4:29 pmMi smo očito gledali različite tekme. Za mene je gori Galić i po meni vrijeme mu je za klupu, mada ni Malić nije nešto aman zaman ali za razliku od Vege i Galića nije nas koštao bod(e) va ove sezone.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 12:00 amNe znam kakav je Malic na streamu ili tv-u bio ali je uzivo ocajan kao i u 95% utakmica sto je odigrao. Ona njegova letargicnost i nedostatak energije mislim da nije nikada i nigdje zabiljezena. Kod gola je uzeo loptu istina, samo je nasuprot sebe imao vjerovatno jedinog goreg igraca na terenu od sebe, Hrelju. Ubacaj je isao Haracicu 5 metara unazad i pukom srecom i Stilinom klasom koji je smirio loptu i asistirao Amoahu smo mi zabili gol. Stila strasan, kakva je tragedija sto nemamo nekog ubicu tipa Krpica gore. Edis prvi na tabeli. I dalje nije dovoljno pojedinim. A ja ne znam ko bi na svijetu sa Becom, Malicem, Haracicem, Galicem u ovoj formi, Benderom, Drinom, Acom u 36. godini bio prvi. Ali eto Edis jeste. Golemo sto bi on rekao.
ARMIN HODZIC - kapa dolje igracino!
Ne moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:07 pmOzbiljno me pitaš? Ako si ozbiljan nađi snimke utakmica pa pregledaj.
Ti fakat ozbiljan.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:24 pmNe moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Leotar - Aco i Mufta krivi za gol
Zrinjski - pobijedili
Siroki - nije kriv, veze sa golom nema
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Borac - prvi gol Drina i Galic krivi, on primio metak za njihove gluposti, drugi gol kolektivna krivica, najvise Drina
Sarajevo - prvi gol Aco i Galic, drugi gol Drina i Bender
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Pa te evo opet pitam, kako nas je Vego kostao bodova? Malicev amaterizam za 3. Velezov gol je veca greska od svih Veginih. Proslu sezonu da ne komentarisem. Ovo je ono sto sam pisao neki dan, uzimaju se na zub neki igraci bespotrebno, a neki drugi glorificiraju isto tako.
Ja smatram da je morao bolje kod drugog gola Sarajeva. Jeste Bender ocajno reagovao ali je i vego lose reagovao. A i igracu ne treba suditi samo kad izgubimo vec i kad pobijedimo a kad smo kod toga vego je krivac za gol zrinjskog. Blokira ubacaj rukom, ruka u totalno neprirodnom polozaju i iz te situacije nam Bilbija zabija gol. Par napada poslije toga identicna situacija opet ubacaj ruka u istom polozaju isto mjesto i sekunda da primimo gol. Kasnije ga je mulalic izbacio. Naravno takva je situacija da nemas neke kvalitetnije opcije na lijevom beku. Malic isto kao i Vego imao kikseva. Onaj gol protiv Veleza u 90oj covjek ga izbacio ko iz tramvaja pored korner zastavice. Tu je to negdje sve.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:24 pmNe moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Borac - prvi gol Drina i Galic krivi, on primio metak za njihove gluposti, drugi gol kolektivna krivica, najvise Drina
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Pa te evo opet pitam, kako nas je Vego kostao bodova? Malicev amaterizam za 3. Velezov gol je veca greska od svih Veginih. Proslu sezonu da ne komentarisem. Ovo je ono sto sam pisao neki dan, uzimaju se na zub neki igraci bespotrebno, a neki drugi glorificiraju isto tako.
Protiv Borca je kriv za oba gola, i protiv kona on i Bender su krivi. Drugo to sto ti mrzis Drinu pa ti je on kriv za svaki gol gdje mozda najvise ima 10% krivice.Sheldon je napisao/la:Ne moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Jaganjac najvjerojatnije ide u Besiktas.amar92 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:59 pmNa zimu se treba baciti na posao i dovesti napadaca, desnog i lijevog beka, mozda i jednog veznog i golmana ako izleti sta dobro. Pogotovo vidjeti ako se moze naci neki domaci U21 igrac. Mozda ne bi bilo lose kad bi Dzenisove minute dobijao Jaganjac do zime, da se vidi jel se moze racunati na njega.
Protiv Borca prvi gol Vego dao sam sebi (dio krivice je i na Galiću koji luta po terenu, pa Zakarić nesmetano centrira), drugi gol gleda čovjeka pored sebe kako mu glavom daje gol bez da ga makar pokuša omesti. Ali mu je Drina trn u oku, čudo jedno. I ja ga kritikujem kad ima mjesta, evo sad protiv Igmana je bio tanak, imao je grešaka, mogao je i crveni dobiti, ali što mu se on natovario na kosti to je za nepovjerovati.amar92 je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 7:23 amProtiv Borca je kriv za oba gola, i protiv kona on i Bender su krivi. Drugo to sto ti mrzis Drinu pa ti je on kriv za svaki gol gdje mozda najvise ima 10% krivice.Sheldon je napisao/la:Ne moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Vidim Malica pljujes za gol protiv Veleza koji smo dobili u 90. minuti i svakako vec bili izgubili utakmicu. S druge strane Veginu krivicu svaljujes lagano na ostale.
Svi koji su mi odgovorili uzvratit cu u ovom postu da ih ne pisem 100.Lopta je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 2:35 amJa smatram da je morao bolje kod drugog gola Sarajeva. Jeste Bender ocajno reagovao ali je i vego lose reagovao. A i igracu ne treba suditi samo kad izgubimo vec i kad pobijedimo a kad smo kod toga vego je krivac za gol zrinjskog. Blokira ubacaj rukom, ruka u totalno neprirodnom polozaju i iz te situacije nam Bilbija zabija gol. Par napada poslije toga identicna situacija opet ubacaj ruka u istom polozaju isto mjesto i sekunda da primimo gol. Kasnije ga je mulalic izbacio. Naravno takva je situacija da nemas neke kvalitetnije opcije na lijevom beku. Malic isto kao i Vego imao kikseva. Onaj gol protiv Veleza u 90oj covjek ga izbacio ko iz tramvaja pored korner zastavice. Tu je to negdje sve.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:24 pmNe moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Evo za prvi gol protiv Borca slažem se da je i Galić dijelom krivac, to sam i rekao iznad. S obzirom da pišeš čovjeku kako je igrao fudbal samo na plejci, logičkim razmišljanjem zaključujem da si ga ti igrao i uživo makar poluozbiljno. Ja jesam, pa evo da te pitam, znaš li možda da ima tako dobrih centaršuteva da im golman bukvalno ne može ništa? Takav je bio ovaj Zakarićev. Ako si gledao nekad Sinišu Mihajlovića kako izvodi kornere, nikad nijedan golman nije smo krenuti na taj centaršut, a svaki je padao u tri metra od gola, kao bombe da su padale, takvi su mu centaršutevi bili.Sheldon je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 10:25 amSvi koji su mi odgovorili uzvratit cu u ovom postu da ih ne pisem 100.Lopta je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 2:35 amJa smatram da je morao bolje kod drugog gola Sarajeva. Jeste Bender ocajno reagovao ali je i vego lose reagovao. A i igracu ne treba suditi samo kad izgubimo vec i kad pobijedimo a kad smo kod toga vego je krivac za gol zrinjskog. Blokira ubacaj rukom, ruka u totalno neprirodnom polozaju i iz te situacije nam Bilbija zabija gol. Par napada poslije toga identicna situacija opet ubacaj ruka u istom polozaju isto mjesto i sekunda da primimo gol. Kasnije ga je mulalic izbacio. Naravno takva je situacija da nemas neke kvalitetnije opcije na lijevom beku. Malic isto kao i Vego imao kikseva. Onaj gol protiv Veleza u 90oj covjek ga izbacio ko iz tramvaja pored korner zastavice. Tu je to negdje sve.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:24 pm
Ne moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Za boldirano, sta ja znam meni je stajao korektno, suzio je prostor i ispratio je musu i ostavio ga bez nekih dobrih opcija osim slabasnog suta koji je nazalost prosao. Zrinjski ne komentarisem jer sam odgovorio na opasku da smo izgubili bodove zbog njega, svakako da ima dio krivice dolje za gol i los je generalno bio. A za Malica, aj kiksao, izradio ga lik ali on lagano trckara za njim umjesto da puni sprint na njega da se ispravi, ma jok to. Svaku utakmicu njega istok postavlja, dere se, vristi, da rasiri, da se ubaci, da pridje, da agresivnije napadne… Zato mi je draze gledati Vegu koji ne zna ali bar agresivno i sa nekom zeljom igra. Protiv kona drugo poluvrijeme jedini pokusavao, zaleti se ko bik, povuce je. Nema tu nekog kvaliteta ali bar nije letargican i bolikurac kao Malic.
@amar92
Tebi ako je auto gol, automatski krivac onaj ko je dao isti. Sto Galic seta na njihovoj polovini dok Zakaric neometano centrira, sto stopera nema nigdje da ociste loptu (Coca opravdano izasao da ispravi Galica), sto je golman zakucan na liniju dok mu pada u peterac, to nista. Drugi gol me podsjetio na jednog saigraca golmana koji se dreknuo moja pa kad je prosla dodao nije. Krenuo je Drina ocistit i fulio, sta dalje nekog krivit tu. Da ga mrzim dotakao bi se njegove partije protiv Igmana, ni slovo nisam napisao.
@blueboy
Posljednja recenica paragraf iznad.
@Leon
Vidim da se fudbal igrao samo na plejci kad tako razmisljas. Auto gol u vecini slucaja nastaje kad puknu sve linije odbrane i najcesce bude ocajni pokusaj da se spasi nesto sa jako malim sansama za uspjeh i onda taj koji je postigao auto gol primi metak za sve krivce.
Nemoj brate dalje, ne možeš ubost ništa.Sheldon je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 10:25 amSvi koji su mi odgovorili uzvratit cu u ovom postu da ih ne pisem 100.Lopta je napisao/la: ↑sri sep 07, 2022 2:35 amJa smatram da je morao bolje kod drugog gola Sarajeva. Jeste Bender ocajno reagovao ali je i vego lose reagovao. A i igracu ne treba suditi samo kad izgubimo vec i kad pobijedimo a kad smo kod toga vego je krivac za gol zrinjskog. Blokira ubacaj rukom, ruka u totalno neprirodnom polozaju i iz te situacije nam Bilbija zabija gol. Par napada poslije toga identicna situacija opet ubacaj ruka u istom polozaju isto mjesto i sekunda da primimo gol. Kasnije ga je mulalic izbacio. Naravno takva je situacija da nemas neke kvalitetnije opcije na lijevom beku. Malic isto kao i Vego imao kikseva. Onaj gol protiv Veleza u 90oj covjek ga izbacio ko iz tramvaja pored korner zastavice. Tu je to negdje sve.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 11:24 pm
Ne moram gledati snimke, svaku utakmicu gledam i upamtim je. Pa krenimo redom:
Zrinjski - pobijedili
Velez - nije igrao
Tuzla - pobijedili
Posusje - pobijedili
Igman - pobijedili
Za boldirano, sta ja znam meni je stajao korektno, suzio je prostor i ispratio je musu i ostavio ga bez nekih dobrih opcija osim slabasnog suta koji je nazalost prosao. Zrinjski ne komentarisem jer sam odgovorio na opasku da smo izgubili bodove zbog njega, svakako da ima dio krivice dolje za gol i los je generalno bio. A za Malica, aj kiksao, izradio ga lik ali on lagano trckara za njim umjesto da puni sprint na njega da se ispravi, ma jok to. Svaku utakmicu njega istok postavlja, dere se, vristi, da rasiri, da se ubaci, da pridje, da agresivnije napadne… Zato mi je draze gledati Vegu koji ne zna ali bar agresivno i sa nekom zeljom igra. Protiv kona drugo poluvrijeme jedini pokusavao, zaleti se ko bik, povuce je. Nema tu nekog kvaliteta ali bar nije letargican i bolikurac kao Malic.
@amar92
Tebi ako je auto gol, automatski krivac onaj ko je dao isti. Sto Galic seta na njihovoj polovini dok Zakaric neometano centrira, sto stopera nema nigdje da ociste loptu (Coca opravdano izasao da ispravi Galica), sto je golman zakucan na liniju dok mu pada u peterac, to nista. Drugi gol me podsjetio na jednog saigraca golmana koji se dreknuo moja pa kad je prosla dodao nije. Krenuo je Drina ocistit i fulio, sta dalje nekog krivit tu. Da ga mrzim dotakao bi se njegove partije protiv Igmana, ni slovo nisam napisao.
@blueboy
Posljednja recenica paragraf iznad.
@Leon
Vidim da se fudbal igrao samo na plejci kad tako razmisljas. Auto gol u vecini slucaja nastaje kad puknu sve linije odbrane i najcesce bude ocajni pokusaj da se spasi nesto sa jako malim sansama za uspjeh i onda taj koji je postigao auto gol primi metak za sve krivce.