Imaju li govna običaj da se inflitriraju na istok
Imaju li govna običaj da se inflitriraju na istok
A kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:32 pmDosta i njega vala. Nije se pokazao ništa u zadnjem mandatu, čim se upetljaju on i Senad nastaje haos u klubu.paradox01 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:29 pmteatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:26 pm
Kakvi naši privrednici, da su htjeli i imali novca dali bi. Neće ovde niko marke da uloži, samo da se ogrebe ako može ikako i da svoju imovinu poveća na račun kluba.
Ovog Mirvića ni u snu ne treba prihvatiti.
Senad se slabo hvata za džep nešto, a Vedran radi za platu u filmi pa čisto sumnjam da može milione uložiti.
Trebali su privrednici dati, da moze Amar da se namiri, da mu imamo od cega isplacivati 8.000 plate
Ove podjele na ovim forumima, jedni brane jednog drugi drugog i tako u nedogled a Želje nigdje.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:10 pmA kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:32 pmDosta i njega vala. Nije se pokazao ništa u zadnjem mandatu, čim se upetljaju on i Senad nastaje haos u klubu.
U civilu da sjede i sute mozda i jesu. Ko ih yebe.
Upravo tako. Bitno je da klub ima opcije koje može razmotrit i da su u klubu normalni ljudi koji su se dokazali da rade u interesu kluba i navijača, uz maksimalnu zaštitu imovine kluba.Dzezvar je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:28 pmLjudi dragi de malo primirite sa takvom vrstom dijaloga....
U redu je iznositi misljenja...
Situacija je ovakva.Senad je juce iznio plan za oporavak kluba,takodje imamo i ovog Mirvica koji je opet poslao jednu vrstu ponude a konacnu ponudu bi trebao da dostavi nakon revizije poslovanja kluba.
Isto tako imamo i skupstinu kluba koja treba da donese odluku u kojem ce pravcu ici oporavak kluba i nista jos nije gotovo sto se toga tice.
Logicno je da svi na prvuu reagujemo ishitreno(prvi ja),ali hajd da pustimo da prodje malo vremena da ti neki procesi prodju pa da tek onda donosimo konacni sud.
Klubu sada trebamo na drugoj strani odnosono na tribini.
Opet isto pokušavaš.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:15 pmOve podjele na ovim forumima, jedni brane jednog drugi drugog i tako u nedogled a Želje nigdje.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:10 pmA kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:32 pm
Dosta i njega vala. Nije se pokazao ništa u zadnjem mandatu, čim se upetljaju on i Senad nastaje haos u klubu.
Nisu mi jasni ti što ih brane i svadjaju se u njihovo ime ali nikako!!
Ok, nećemo više, a ja nikoga ne zastupam. Samo Željo, vidimo se sutra na Istoku abd.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:41 pmOpet isto pokušavaš.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:15 pmOve podjele na ovim forumima, jedni brane jednog drugi drugog i tako u nedogled a Želje nigdje.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:10 pm
A kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.
Koje podjele?
Jedini koji pokušava kroz relativizaciju odbraniti si upravo ti.
Dođeš ovdje namjerno i potegnes pricu o polaritetu dvije osobe i onda zakljucis da neko brani nekoga, a u suštini su to totalno dva neuporediva karaktera da bi se bilo šta i reklo.
Zamolit ću te da prestaneš smarati sa relativiziranjem, smara ovo, ali znaj da ću ti bar ja na svaki pokušaj odgovoriti, ali žao mi foruma da se zatrpava time. Ali, dosta vam se i šutilo, da se nije, na vrijeme bi se neke stvari riješile.
Bolje da zavrsimo ovu pricu.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:15 pmOve podjele na ovim forumima, jedni brane jednog drugi drugog i tako u nedogled a Želje nigdje.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:10 pmA kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 1:32 pm
Dosta i njega vala. Nije se pokazao ništa u zadnjem mandatu, čim se upetljaju on i Senad nastaje haos u klubu.
Da im tricu damo najmanje:-)storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 3:38 pmBolje da zavrsimo ovu pricu.teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:15 pmOve podjele na ovim forumima, jedni brane jednog drugi drugog i tako u nedogled a Želje nigdje.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 2:10 pm
A kakav je tacno haos nastao sa Senadom? Dzaba pokusavate izjednaciti, nece moci. Narod jeste ludo strpljiv, ali toliko glup nije.
Idemo sutra dobiti malene, a puno povjerenje imam u Skupstinu da ce uraditi ono sto je najbolje za naseg Zelju.
Sutra na Istok, pa ako Bog da da slavimo zajedno.
To je meni van svake pameti, prvo su trebali prodavati uz člansku, logično bi bilo da članovi imaju prednost. Ovako ti dijasporci i derbi navijači pokupe sve i ljudi izvise bezveze.