Ma ubijamo ih preko krila,ne mogu da vjerujem šta pišem.Željo ima krila,da,da,naš ŽeljoLeon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 19, 2022 5:45 pmOn će se izgleda fokusirati na Štilića. Garant će ići jako na njega.

Bodove donesi!
Ma ubijamo ih preko krila,ne mogu da vjerujem šta pišem.Željo ima krila,da,da,naš ŽeljoLeon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 19, 2022 5:45 pmOn će se izgleda fokusirati na Štilića. Garant će ići jako na njega.
Proslu si rekao raskovati, evo da aminujem ovo i ja i da nam pozelim atomski fudbal
PSV Eindhoven sezona 2023/24Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 12:00 pmJa sam sanjao da s kolegom s posla ulazim na stadion, utakmica trajala a niko nam nije tražio kartu niti nas pretresao. Bila neka europska, malo jači protivnik u crvenim dresovima. Ušli na jug, sve tribine izgrađene kao sjever i istok. Na zapadu nisu postavljene stolice, još je u izgradnji, ali ima krov. Na jugu još nema krov. Zapad baš strma tribina, nešto kao Borussijin žuti zid. Igrali smo dobro, ali nam foru uvališe prvi, kasnije i drugi gol. Pri kraju je bilo 1:3 i ne znam kako se završila utakmica![]()
Po onom tekstualnom smo ih ubili, al ga nismo zabiliLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 1:08 pmJuniori trenurno igraju protiv Sarajeva.
Tekstualni prenos na ovom portalu.
28.10.2020Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 2:15 pmEventualnom današnjom pobjedom barem i na par sati ukoliko Široki i dobije, mogli bi biti na prvom mjestu a na to još dugo čekamo...statističari sigurno mogu iskopati taj podatak.
@Fićo na potezu si hahaha
Jbg, ubiše oni nas sad.AsharaK je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 1:44 pmPo onom tekstualnom smo ih ubili, al ga nismo zabiliLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 1:08 pmJuniori trenurno igraju protiv Sarajeva.
Tekstualni prenos na ovom portalu.
@Zdule hvala na infoZdule je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 2:16 pm28.10.2020Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 2:15 pmEventualnom današnjom pobjedom barem i na par sati ukoliko Široki i dobije, mogli bi biti na prvom mjestu a na to još dugo čekamo...statističari sigurno mogu iskopati taj podatak.
@Fićo na potezu si hahaha
Ara je valjda na klupi. Mekić je umjesto njeg.
17 godina covjece...