Očekivao sam Bandić, Gigović ili Kazlagić, eto na kraju je on i delegiran. Nadam se da griješim ali ne sluti na dobro, iskreno se nadam da griješim.<Sudija : Mirza Kazlagić - Cazin
A1 : Damir Lazić - Brčko
A2 : Aleksandar Smiljanić - Laktaši
4 : Frano Jelić - Široki Brijeg
Delegat : Siniša Stojčić - Laktaši
Posmatrač suđenja : Antonio Blažević - Višići
Još jedan koji je osjetio da još nije vrijeme za povratak. Valjda i on čeka investitora pa da onda igra za siću.U razgovoru sa Zukanovićem neizbježna tema je FK Željezničar.
- Hvala Upravi Želje što me je htjela angažovati. Iskreno, i ja sam želio da se vratim i pomognem klubu na terenu i van njega. To mi je bila velika želja i zbog toga se zahvaljujem Edisu Kovačeviću (predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar – op. a.), sa kojim sam razgovarao. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik dogodine, jer mi je ipak želja da završim karijeru u Željezničaru. Naravno, u svojoj kući, ali osjetio sam da još nije pravi trenutak za to. Ne bih volio iznositi detalje. A najmanji problem su bile finansije jer znam u kakvoj je situaciji Željo, istakao je stameni stoper.
Pravi trenutak je kad nemaš gdje drugo, pa onda patetika.Fićo je napisao/la: ↑čet avg 18, 2022 2:36 pmJoš jedan koji je osjetio da još nije vrijeme za povratak. Valjda i on čeka investitora pa da onda igra za siću.U razgovoru sa Zukanovićem neizbježna tema je FK Željezničar.
- Hvala Upravi Želje što me je htjela angažovati. Iskreno, i ja sam želio da se vratim i pomognem klubu na terenu i van njega. To mi je bila velika želja i zbog toga se zahvaljujem Edisu Kovačeviću (predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar – op. a.), sa kojim sam razgovarao. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik dogodine, jer mi je ipak želja da završim karijeru u Željezničaru. Naravno, u svojoj kući, ali osjetio sam da još nije pravi trenutak za to. Ne bih volio iznositi detalje. A najmanji problem su bile finansije jer znam u kakvoj je situaciji Željo, istakao je stameni stoper.
milanribar je napisao/la: ↑čet avg 18, 2022 3:13 pmPonudjeno mu jako solidno finansijski s obzirom na našu situaciju trenutno i funkcija u klubu nakon karijere sportski direktor/trener zavisno od situacije, nije prihvatio, idemo dalje...
Ma sve na stranu al da stoka psuje mrtvog Ivicu to nije uredu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri avg 17, 2022 7:45 pmNekakav sukob bio između navijača i brke, počelo je..![]()
Da se najezis...Bravo, momciSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 18, 2022 6:02 pmKakva atmosfera na treningupa vise nas bilo na treningu nego pola lige na tekmi.
Jos bi bilo idealno da opet ostane otvorena ograda ispod sjevera i da ne bude policije, cisto da se gradivo malo obnovi
Da, protiv Zrinjskog..
Najbolja ekipa u modernom fudbalu BiH, i to daleko najbolja.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 18, 2022 9:58 pmUgledati se treba na Zrinjski. Kapa do poda.
Stvar je drug mentaliteta, ljudi su to shvatili. Sto nemaju u nogama nadoknaduju trkom i hrabroscu. Ko prati zna, da su mogli i ranije. Pa sjeti se Utrechta i Apoela. Apoel ih jedva na penale dobio. Zrinjski ih u produzetku pojeo, a ne ko mi povedes protiv Maccabija, povuces se kao da su nemani. Molis Boga da ne primis vise od tri gola.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet avg 18, 2022 10:27 pmOvaj uspijeh Zrinjskog natjerao me da napišem nekoliko riječi,ne zato što sam sretan što je neki bh klub dominatno izgledao u play offu nekog Evropskog takmičenja nego zbog revolta i ljutnje na svoj vlastiti klub za koji navijam,zbog amaterizma koji vlada zadnjih godina.
Selekcija igrača! Vjerovatno jedna od najbitnijih stvari u fudbalu,a ono što je Zrinjskom dalo uspijeh je baš ta selekcija igrača,naravno dobra selekcija igrača vrši se uz dobrog trenera.
Mnogo ne ovo iznerviralo večeras kad sam se sjetio šta je naš trener radio i radi i dalje....
U ekipi Zrinjskog imaš starija imena koji su dostojni najvišeg nivoa domaćeg prvenstva i dostojni nivoa evropskih utakmica,znači stariji igrači ali KVALITETNI! A sve ostalo su mladići,mladići i talenti koji stasavaju u normalnim uslovima,sa normalnim trener,sa iskusnim igračem pored sebe,baš taj dobar trener i dobra selekcija igrača im danas daje uspijeh i ubiru financijske plodove zbog tog posla.
A sad da se vratim našeg mistera,zmači prošle sezone zadnjih 5 utakmica kad je sve izgubljeno umjesto da se što više guraju Jaganjac,Kočević,Beća,Drina,naš mag Simeone je gurao likove poput Bekrica,Resica,Vucenovica....
Za uspjeh u teskim uslovima trebaju stariji igraci ali koji imaju KVALITET (u nasem slucaju Bender,Cocalic,Stilic) i ostalo mladi igraci koji ce stasavati uz starije,ali mladi igrac takodjer ne moze stasavati ako mu neki papak sa tribine psuje clanove familije na prvi slabi pas i kad za trenera imas lika koji ne poklapa usta 90 minuta,a komentarise svaki pas.
Iskreno se nadam da ce za Zelju doci bolji dani kako financijski tako i strukturno u profesinalizmu osoblja